-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.941
Ben predictor kullandım ama sabah akşam yaptım 14. Günümde pozitifi gördüm memnun kaldım. Birçok arkadaş laboquick kullanmışlar onu da alabilirsin predictor pahalı birazCanım günde bitane yapanın markası ne peki? Ben sabah yapayım diyorum ona göre günü değerlendiririm diye düşündüm. Diğer türlü karışık geldi banada bi bilgin var mı marka konusunda
Amin kuzucum Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla versin inşallah. Bizimde 6. Ayımız denemeye başlayalı. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim.14. Gün pozitifi gördüm o 3 günü değerlendirdik. Bir hafta var adetime bugün kasık bel ve bacak ağrım var ayrıca aralıklarla sarıya yakın renkte sümüksü bi akıntım oluyo afedersin peçeteye geliyo. Hamileliğe yormalı miyim bilmiyorum kafam çok karışıkEn cok bu ay degerlendirdik 21.gun progesteronumda 13.5 filan cikti kesin yumurtlamisim 11-18gun dahil degerlendirdik 2-3 gun arayla..artik Rabbim "Ol!"derse olacak...kac aydir dusuk sonrasi degerlerim duzelmemisti bu ay hersey normal cikti..canim sen ben dahil her isteyene Rabbim bu ay aratmasin mujdeler verdirtsin ins bu ay!
Öncelikle hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım.Bu ay denememizin 6. Ayı ve bu ay ovulasyon testiyleyumurtlamagünümü takip ettim. Adetimin 14. günü pozitifi gördüm ve o 3 günüdeğerlendirdik. Aralıklarla sadece tuvalette peçeteye gelen sarımsı sümüksü bir akıntıgeliyo. Bugün de geliyo ve kasık bel ve bacak ağrım var. Bat a 1 hafta var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Hamile olabilir miyim? Çok istiyoruzKizlar cok agladim, once sizlere dua ettim, ben inanamiyorum 2. Ayimda hamile miyim simdi ? Bir kere daha test yapicam yarin, nolur buna bakin ben yanlis gormuyorum degil mi ? Benim simdi minik penguenim mi var ? Esimin haberi yok henuz, cok agladim yaregl olacakmisim gibi suanda.. ama goguslerim kocaman Teksas da suan sabah saat 9, esim uyuyor, ben cok saskinim
Agrilar ayni bende de var ama daha once bulanti olmamisti hamile kaldigimda fakat prolaktin yuksek diye parlodel kullaniyorum 1 aydir cok sukur normale dustu ama dr kesmemisti bulanti oda yapabilir iyice kafam karisiyor o yuzden..fakat canim ilk gebeligimde giderek artan dayanilmaz bel ve kasik agrim olmustu 7-8 haftaya kadar o yuzden ikimiz icinde diyebilirim neden olmasin :) akinti dollenme olup bebek rahime tutunup yerlesirken dusmesin diye tikac olusturmak icin olurmus ama bende islaklik gibi oluyor kirmizilarmi geliyor diye gidiyorum aman aman bir akintida olmamis neden oyle islaklik hissettim ki diyip cikiyorum..ins senin erken dollenmedir bence o yuzden senin ki daha yogun bir akintidir gibi geldi bana!Amin kuzucum Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla versin inşallah. Bizimde 6. Ayımız denemeye başlayalı. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim.14. Gün pozitifi gördüm o 3 günü değerlendirdik. Bir hafta var adetime bugün kasık bel ve bacak ağrım var ayrıca aralıklarla sarıya yakın renkte sümüksü bi akıntım oluyo afedersin peçeteye geliyo. Hamileliğe yormalı miyim bilmiyorum kafam çok karışık
Kızlar mrb hepinize. Bu ay denememizin 6. Ayı ve bu ay ovulasyon testiyleyumurtlamagünümü takip ettim. Adetimin 14. günü pozitifi gördüm ve o 3 günüdeğerlendirdik. Aralıklarla sadece tuvalette peçeteye gelen sarımsı sümüksü bir akıntıgeliyo. Bugün de geliyo ve kasık bel ve bacak ağrım var. Bat a 1 hafta var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Hamile olabilir miyim? Çok istiyoruzEvet tutmuştu canım , bir düzensiz adetin varsa kolaylık oluyor Ayriyeten diğer günleri illa bebek için beraber olmak gerekmiyor ve ne vakit adet olacağını da biliyorsun ..
Canım çok ayrıntıya giricem ama sabah akşam yapıyosun ya sabah çift çizgiyi görünce ilişkiye mi giriyosun yoksa akşamı da görünce mi giriyosun? Çok özel oldu kusura bakma bilmediğimden soruyorumBen predictor kullandım ama sabah akşam yaptım 14. Günümde pozitifi gördüm memnun kaldım. Birçok arkadaş laboquick kullanmışlar onu da alabilirsin predictor pahalı biraz
Kıvam olarak çok yoğun değil hafif sıvı gibi ama beyazla sarı ortası bi rengi var. Bende adet mi oluyorum diye tuvalete koşuyorum çok şükür akıntı bende yumurtlama günlerini değerlendirdiğim için birazcık umutluyum içerde neler oluyo öyle merak ediyorum ki. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın.Agrilar ayni bende de var ama daha once bulanti olmamisti hamile kaldigimda fakat prolaktin yuksek diye parlodel kullaniyorum 1 aydir cok sukur normale dustu ama dr kesmemisti bulanti oda yapabilir iyice kafam karisiyor o yuzden..fakat canim ilk gebeligimde giderek artan dayanilmaz bel ve kasik agrim olmustu 7-8 haftaya kadar o yuzden ikimiz icinde diyebilirim neden olmasin :) akinti dollenme olup bebek rahime tutunup yerlesirken dusmesin diye tikac olusturmak icin olurmus ama bende islaklik gibi oluyor kirmizilarmi geliyor diye gidiyorum aman aman bir akintida olmamis neden oyle islaklik hissettim ki diyip cikiyorum..ins senin erken dollenmedir bence o yuzden senin ki daha yogun bir akintidir gibi geldi bana!
yapbilirsin bizimki kelin ilaci misali hepimiz bisryler yasiyoruz ama hep sonuc husran oluyir canim senin akintin insallah bebis habercisidir bat benim 12 temmuz bat gunum ama hic biseyi belirti saymiyorum ve gelecek cumartesiye kadar test yapmiycam nasil olsa kirmizilar geliyo bu ay gayet relaximÖncelikle hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım.Bu ay denememizin 6. Ayı ve bu ay ovulasyon testiyleyumurtlamagünümü takip ettim. Adetimin 14. günü pozitifi gördüm ve o 3 günüdeğerlendirdik. Aralıklarla sadece tuvalette peçeteye gelen sarımsı sümüksü bir akıntıgeliyo. Bugün de geliyo ve kasık bel ve bacak ağrım var. Bat a 1 hafta var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Hamile olabilir miyim? Çok istiyoruz
Ne güzel yazmışsın canım çok doğru önce rabbimden hayırlı kılmasını hayra çevirmesini sağlıklı bir şekilde vermesini dilemeliyiz malesef bazen sabırsız olabiliyoruz.(Bu yazım biraz uzun oldu,hamile değilim henüz belki sıkılan olur buraya not düşeyim dedim)
Tepenizden mutluluk kucağınızdan bebeler eksil olmasın emi:)
Bende sizler gibi bat beklemedeyim, 8 aydır bir deniyor 6 aydır takip ediyor bir aydır bitkiler kürler bişeyler yapıyorum , gurbetteyim yalnızım bu akşam yemek hazırlarken artık eşime dedim ki bu ayda olmazsa daha takvim gün o bu bakmıycam üzülüyorum hep dedim
Sonra bir de balkona gözüm gitti size de resim attım ancak hava karardı cok iyi çıkmadı , çatı teeee tepe yani çiçek ya da bitki yeşermiş orda büyüyor , o an dedim Allah'ım ol derse olur, bizler hep düşünüp üzülüyoruz orda tepede bu otu çıkaran mevlam bizlerede bir can vermez mi hiç :) olmuyorsa bizim bilmediğimiz sebebi suan için olumsuzlugu vardır, bir güzel dua ettim inancım tam sadece sabır bu yolda bize düşen dua , eşimin bir amcası var durumu cok iyi 2 kız evladı var hep oğlu olsun istedi , neyse yaptılar bebek bir doğru down sendromlu bir bebek , Allah'ta. Hayırlısı sağlıklısını istemeliyiz o amca oğlum olsun derdi şimdi diyor ki defolu ne acı degıl mi adam aylarca kabul edememiş eşi cok inançlı cok da severim kendi halimi geçtim ben günlerce eşimi toparlamaya çalıştım dedi bana , ziyarete gittik adam inanır mısnız çocuğun yüzüne bakmıyor doğru düzgün hala alışma süresinde ( 1 yaşında bebek )
Demem o ki yaratan bilir herşeyi suan bizim sınavımız olur beklememiz gerekir bir güzelliği vardır
Moral bozmasın kimse
Önce sizlere sonra kendimedir duam
Ne guzel yazmissin altina imzami atarim tum dualarina aminn diyorum yurekten canim..benimde inancim tam olmuyorsa vakti saati belli olanda vardir bir hayir elbette o yuzden saglikla hayirli evlat versin Yaradan hepimize!(Bu yazım biraz uzun oldu,hamile değilim henüz belki sıkılan olur buraya not düşeyim dedim)
Bende sizler gibi bat beklemedeyim, 8 aydır bir deniyor 6 aydır takip ediyor bir aydır bitkiler kürler bişeyler yapıyorum , gurbetteyim yalnızım bu akşam yemek hazırlarken artık eşime dedim ki bu ayda olmazsa daha takvim gün o bu bakmıycam üzülüyorum hep dedim
Sonra bir de balkona gözüm gitti size de resim attım ancak hava karardı cok iyi çıkmadı , çatı teeee tepe yani çiçek ya da bitki yeşermiş orda büyüyor , o an dedim Allah'ım ol derse olur, bizler hep düşünüp üzülüyoruz orda tepede bu otu çıkaran mevlam bizlerede bir can vermez mi hiç :) olmuyorsa bizim bilmediğimiz sebebi suan için olumsuzlugu vardır, bir güzel dua ettim inancım tam sadece sabır bu yolda bize düşen dua , eşimin bir amcası var durumu cok iyi 2 kız evladı var hep oğlu olsun istedi , neyse yaptılar bebek bir doğru down sendromlu bir bebek , Allah'ta. Hayırlısı sağlıklısını istemeliyiz o amca oğlum olsun derdi şimdi diyor ki defolu ne acı degıl mi adam aylarca kabul edememiş eşi cok inançlı cok da severim kendi halimi geçtim ben günlerce eşimi toparlamaya çalıştım dedi bana , ziyarete gittik adam inanır mısnız çocuğun yüzüne bakmıyor doğru düzgün hala alışma süresinde ( 1 yaşında bebek )
Demem o ki yaratan bilir herşeyi suan bizim sınavımız olur beklememiz gerekir bir güzelliği vardır
Moral bozmasın kimse
Önemli değil kuzum. Canım her yaptığında çift çizgi çıkığı zaten ama t çizgisi soluk oluyo. Eğer t çizgisi diğerinden köyü olmuşsa 24 48 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyo pozitifi gördüğün günü ve devamındaki 3 günü değerlendirmen lazım pozitiften sonra testi yapmaya devam edersen zaten tekrar silikleşmeye başlıyoCanım çok ayrıntıya giricem ama sabah akşam yapıyosun ya sabah çift çizgiyi görünce ilişkiye mi giriyosun yoksa akşamı da görünce mi giriyosun? Çok özel oldu kusura bakma bilmediğimden soruyorum
Biz pozitifi gördüğümüz günü ve devamındaki 2 günü değerlendirdikÖnemli değil kuzum. Canım her yaptığında çift çizgi çıkığı zaten ama t çizgisi soluk oluyo. Eğer t çizgisi diğerinden köyü olmuşsa 24 48 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyo pozitifi gördüğün günü ve devamındaki 3 günü değerlendirmen lazım pozitiften sonra testi yapmaya devam edersen zaten tekrar silikleşmeye başlıyo
Cok guzel yazmissin canim tuylerim diken diken du agzina saglik hepimiz biliyoruz rabbim ol derse olurda biz kullar iste napalim hemen olsun istiyoruz tabi ben dua ederken hayirlisiyla nasip et alkahim diyorum ama ne kadar kabhl eder ne zaman eder bilemeyiz ama suna inanirim rabbim kabul etmiycegi duayi kuluna ettirmezmis demek daha zamanimiz var buda bi imtihan hepimiz yolu teker teker acilsin hayirlusyla(Bu yazım biraz uzun oldu,hamile değilim henüz belki sıkılan olur buraya not düşeyim dedim)
Moral bozmasın kimse
Cok guzel yazmissin canim tuylerim diken diken du agzina saglik hepimiz biliyoruz rabbim ol derse olurda biz kullar iste napalim hemen olsun istiyoruz tabi ben dua ederken hayirlisiyla nasip et alkahim diyorum ama ne kadar kabhl eder ne zaman eder bilemeyiz ama suna inanirim rabbim kabul etmiycegi duayi kuluna ettirmezmis demek daha zamanimiz var buda bi imtihan hepimiz yolu teker teker acilsin hayirlusyla(Bu yazım biraz uzun oldu,hamile değilim henüz belki sıkılan olur buraya not düşeyim dedim)
Moral bozmasın kimse
Keşke bende öyle olabilsem 5 aydır aynı şey bende de ama söz geçiremiyorum kendime insanlar nasıl hemen pat diye hamile kalıyorlar anlamıyorum.Canim adet gunune 2 gun varken acele edeceksen bi test ya
yapbilirsin bizimki kelin ilaci misali hepimiz bisryler yasiyoruz ama hep sonuc husran oluyir canim senin akintin insallah bebis habercisidir bat benim 12 temmuz bat gunum ama hic biseyi belirti saymiyorum ve gelecek cumartesiye kadar test yapmiycam nasil olsa kirmizilar geliyo bu ay gayet relaxim
Oyle oluyor kivami da zetn..umut var bence bosa degil umudun o kadarini soyleyebilirim ancak..ins guzel haberlerini okuruz buradan :)Kıvam olarak çok yoğun değil hafif sıvı gibi ama beyazla sarı ortası bi rengi var. Bende adet mi oluyorum diye tuvalete koşuyorum çok şükür akıntı bende yumurtlama günlerini değerlendirdiğim için birazcık umutluyum içerde neler oluyo öyle merak ediyorum ki. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın.
İnşallah canım hepimiz güzel haberler verebiliriz. 6 7 günüm var bata erken gebelik testi yapsam mi acaba diye düşünüyorum.Oyle oluyor kivami da zetn..umut var bence bosa degil umudun o kadarini soyleyebilirim ancak..ins guzel haberlerini okuruz buradan :)