-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.881
ederim cnm inş hamilesindir. Bende daha bişey bilmiyorum yorumlamayi
Cnn hamile kalma sürecini anlatır misin bizlere de yardımcı olurmusunuz. Tebrikler bu arada inşOnce sizlere diyr hep dua ettim ama Rabbim boylesini nasip etti, sizlerle bat icin gun saydim, guldum eglendim, belki de cok duygusalim ama sizler benim arkadaslarin oldunuz.. Burada tekim ailem cok uzakta ama simdi ben bir aile olacagim.. Saglikli olacak mi, ben iyi bir anne olabilecek miyim ? Hic bu kadar erken beklemiyordum, daha dun yeni ovulasyon testi seciyordum.. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin, kucaklariniz bos kalmasin yavrucum..
iste benim demek istedigim o mesela senin yumurtlaman adetten snra 3.gundur belki anladinmi yani illa 14.gun diye bise yok ama takvimdeki butun hafta gosteriyo ya o dgru yani o haftanin her gunu olabilir. bide su var yumurtlama gunu en yuksek sans deniyo ya o bile yuzde 30 sansmis dusunBende onu kullanıyorum canım ama bu ay tutmadı çünkü takvimde ard arda 2gün denedim doğrudurdie ama benim o günler hiç sümüksü akıntı gelir diolar ya o gelmedi ondan önceki günlerde akıntım vardı. O yüzden takvim bende tutmadı malesef
MAyy allahım yüzde 30 mu ne kadar dusukkiste benim demek istedigim o mesela senin yumurtlaman adetten snra 3.gundur belki anladinmi yani illa 14.gun diye bise yok ama takvimdeki butun hafta gosteriyo ya o dgru yani o haftanin her gunu olabilir. bide su var yumurtlama gunu en yuksek sans deniyo ya o bile yuzde 30 sansmis dusun
Aynen bıraktım zaten peşini oluyorsa olacak olmazsa da olmayacak napalm pazartesi randevum belli olur cnm psikolojim bozuluyor düşününceALLAH ALLAHgarip biraz daha bekleyelim bakalım
Tebrikler canım :)Kizlar cok agladim, once sizlere dua ettim, ben inanamiyorum 2. Ayimda hamile miyim simdi ? Bir kere daha test yapicam yarin, nolur buna bakin ben yanlis gormuyorum degil mi ? Benim simdi minik penguenim mi var ? Esimin haberi yok henuz, cok agladim yaregl olacakmisim gibi suanda.. ama goguslerim kocaman Teksas da suan sabah saat 9, esim uyuyor, ben cok saskinim
İnşallah bebişine kavuşursun sağlıklı sıhhatli cnm ya bana da dua et nolurKizlar cok agladim, once sizlere dua ettim, ben inanamiyorum 2. Ayimda hamile miyim simdi ? Bir kere daha test yapicam yarin, nolur buna bakin ben yanlis gormuyorum degil mi ? Benim simdi minik penguenim mi var ? Esimin haberi yok henuz, cok agladim yaregl olacakmisim gibi suanda.. ama goguslerim kocaman Teksas da suan sabah saat 9, esim uyuyor, ben cok saskinim
Yumurta akı gibi oluyor, parmaklarının arasina alipta bakarsan uzuyor böyleKızlar yumurtalama olduğu gün sümuksu bi kıvamında mi olmasi gerekiyormuş. ?
Tebrikler canim. Dualarımız seninle Allahım yüzünü güldürsünKizlar cok agladim, once sizlere dua ettim, ben inanamiyorum 2. Ayimda hamile miyim simdi ? Bir kere daha test yapicam yarin, nolur buna bakin ben yanlis gormuyorum degil mi ? Benim simdi minik penguenim mi var ? Esimin haberi yok henuz, cok agladim yaregl olacakmisim gibi suanda.. ama goguslerim kocaman Teksas da suan sabah saat 9, esim uyuyor, ben cok saskinim
Kizlar ben 2 ay icinde hamile kaldim, yukarida arkadasim da yazmami istemis nasil kaldigima dair.. Microgynon kullaniyordum biraktim 2 ay oldu, hemen ardindan kaldim.. 1 kere ovulasyon testi aldim ve oyle takip ettim, onu ovulasyon testi konusunda gorebilirsiniz, testleri attim, fotosunu sildim cunku.. Bende en onemli sey seks yapmak icin degil, zevk almak icin yapin, ciddiyim. Ben her defasinda 1den fazla orgazm olan birisiyim bunun etkisi muhakkak vardir cunku orgazm oldugunuz zamanda da kaygan akintiniz olur ve spermler daha rahat yuzer daha uzun yasarlar.. Benim de ilk tecrubemdi, ama yumurtlama gunumde hamile kaldigima eminim yani 26sinda. Ovulasyon testi yaparken adetinizin ilk gunu ile birlikte 12 gun sayin ve oyle yapmaya baslayin testleri, ben oyle yaptim.. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlarim, Allah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin..Yumurta akı gibi oluyor, parmaklarının arasina alipta bakarsan uzuyor böyle
Normal akıntı sanıyordum ben onu. Simdi daha dikkatli olurumYumurta akı gibi oluyor, parmaklarının arasina alipta bakarsan uzuyor böyle
Aynen canım zor iş biz en iyisi hiç bişeyi düşünmeden akışına bırakarak yapalım bariiste benim demek istedigim o mesela senin yumurtlaman adetten snra 3.gundur belki anladinmi yani illa 14.gun diye bise yok ama takvimdeki butun hafta gosteriyo ya o dgru yani o haftanin her gunu olabilir. bide su var yumurtlama gunu en yuksek sans deniyo ya o bile yuzde 30 sansmis dusun
Adetin ilk günğnden itibaren 12. Gün mü cannm bende ovu testi yapıcam bu ay gün aşırı yapıcam ama ovu testinide dikkate alıcam bu sefer.. hayırlısı bakalım darısı başımızaKizlar ben 2 ay icinde hamile kaldim, yukarida arkadasim da yazmami istemis nasil kaldigima dair.. Microgynon kullaniyordum biraktim 2 ay oldu, hemen ardindan kaldim.. 1 kere ovulasyon testi aldim ve oyle takip ettim, onu ovulasyon testi konusunda gorebilirsiniz, testleri attim, fotosunu sildim cunku.. Bende en onemli sey seks yapmak icin degil, zevk almak icin yapin, ciddiyim. Ben her defasinda 1den fazla orgazm olan birisiyim bunun etkisi muhakkak vardir cunku orgazm oldugunuz zamanda da kaygan akintiniz olur ve spermler daha rahat yuzer daha uzun yasarlar.. Benim de ilk tecrubemdi, ama yumurtlama gunumde hamile kaldigima eminim yani 26sinda. Ovulasyon testi yaparken adetinizin ilk gunu ile birlikte 12 gun sayin ve oyle yapmaya baslayin testleri, ben oyle yaptim.. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlarim, Allah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin..
Bu da zamanla olacak birşey mi acaba. Biz henüz yeniyiz. Kendi adıma daha zevkli kısımlara daha gelemedim gibiBen ancak zar zor orgazm 1 kez oluyorum y a maşallah :) bu arada adetin bitiminden 12.gün mu başlıca z ovulasyo n testine bu arada microgym ilacı ne cnm ilk kez duydum
hayirli olsun canim benimmm Bu kadar ince dusunceli biri elbette Allahin izniyle iyi bi anne olacaktir darisi basimizaOnce sizlere diyr hep dua ettim ama Rabbim boylesini nasip etti, sizlerle bat icin gun saydim, guldum eglendim, belki de cok duygusalim ama sizler benim arkadaslarin oldunuz.. Burada tekim ailem cok uzakta ama simdi ben bir aile olacagim.. Saglikli olacak mi, ben iyi bir anne olabilecek miyim ? Hic bu kadar erken beklemiyordum, daha dun yeni ovulasyon testi seciyordum.. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin, kucaklariniz bos kalmasin yavrucum..
ben oyle okudum bi yerde ne kadar dgru bilmiyorum tatlim yani dusun Allahin bi mucizesiMAyy allahım yüzde 30 mu ne kadar dusukk
Bende zevkli kisminda değilim bana çok zor geliyor açıkçası acı hissediyorumBu da zamanla olacak birşey mi acaba. Biz henüz yeniyiz. Kendi adıma daha zevkli kısımlara daha gelemedim gibi
yeni bat 4 agustosK kahvekokulu kistlerim ericekmi eridimi cok merak ediyorum ya bu ay bide duzenli calismlara devam edebilirsek iyice stres olurum gbime geliyo. daha ilk ayimiz ama insan niyeyse sartlandiriyo kendini C canan_cc @Mernur1325 P paraleller