Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C
Cnn hamile kalma sürecini anlatır misin bizlere de yardımcı olurmusunuz. Tebrikler bu arada inş

iste benim demek istedigim o mesela senin yumurtlaman adetten snra 3.gundur belki anladinmi yani illa 14.gun diye bise yok ama takvimdeki butun hafta gosteriyo ya o dgru yani o haftanin her gunu olabilir. bide su var yumurtlama gunu en yuksek sans deniyo ya o bile yuzde 30 sansmis dusun

MAyy allahım yüzde 30 mu ne kadar dusukk

Tebrikler canım :)

İnşallah bebişine kavuşursun sağlıklı sıhhatli cnm ya bana da dua et nolur

Tebrikler canim. Dualarımız seninle Allahım yüzünü güldürsün

Yumurta akı gibi oluyor, parmaklarının arasina alipta bakarsan uzuyor böyle
Kizlar ben 2 ay icinde hamile kaldim, yukarida arkadasim da yazmami istemis nasil kaldigima dair.. Microgynon kullaniyordum biraktim 2 ay oldu, hemen ardindan kaldim.. 1 kere ovulasyon testi aldim ve oyle takip ettim, onu ovulasyon testi konusunda gorebilirsiniz, testleri attim, fotosunu sildim cunku.. Bende en onemli sey seks yapmak icin degil, zevk almak icin yapin, ciddiyim. Ben her defasinda 1den fazla orgazm olan birisiyim bunun etkisi muhakkak vardir cunku orgazm oldugunuz zamanda da kaygan akintiniz olur ve spermler daha rahat yuzer daha uzun yasarlar.. Benim de ilk tecrubemdi, ama yumurtlama gunumde hamile kaldigima eminim yani 26sinda. Ovulasyon testi yaparken adetinizin ilk gunu ile birlikte 12 gun sayin ve oyle yapmaya baslayin testleri, ben oyle yaptim.. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlarim, Allah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin..

Aynen canım zor iş biz en iyisi hiç bişeyi düşünmeden akışına bırakarak yapalım bari

Adetin ilk günğnden itibaren 12. Gün mü cannm bende ovu testi yapıcam bu ay gün aşırı yapıcam ama ovu testinide dikkate alıcam bu sefer.. hayırlısı bakalım darısı başımıza

Ben ancak zar zor orgazm 1 kez oluyorum y a maşallah :) bu arada adetin bitiminden 12.gün mu başlıca z ovulasyo n testine bu arada microgym ilacı ne cnm ilk kez duydum

hayirli olsun canim benimmm Bu kadar ince dusunceli biri elbette Allahin izniyle iyi bi anne olacaktir darisi basimiza

Canim herseyin hayirlisi. Daha koskoca bir ayimiz var onumuzde. Diyorum ki bu ay her gun yuruyus filan yapsam. Sonra yoga olabilir meditasyon olabilir surekli pozitif dusunmece :) konudan biraz uzaklasirsak belki daha iyi olur :) senin var mi planlar bu ay icin? insallah guzel haberler sliriz bu ay. Kistlerin de gider insallah. Benim bat da 30 temmuz oldu. Bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…