Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Benim adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişki var. Kısmet artık bu ay böyle deneyelim dedim. Takvime göre yumurtlama 17 haziran. Kısmet artık. Tutarsa tutacak tutmaz ise önümüzdeki ay daha itinalı bir çalışma yapacağız.
En garantisi gun asiri ama bizde olmuyo malesef ramazan dolayisila :) bu ay ovulasyon testinin pozitif oldugu gunleri kacirmasak yeter:) olmazsa zaten sonrasinda iki ay mecburen ara verecegiz aile ziyaretleri falan.. insallah hepimiz by ay hayirli haberi aliriz :KK66:

Merhaba arkadaslar.
Benim regl olmama 10 gün var. Ama dün kahverengi lekelenme oldu. Bugün de karnim agriyor. Gebelik testi yapsam cikar mı? Yoksa erken regl olma durum mu var? Bilemedim :KK43:

Kuzu regl oldum az once ama karinagrim cok var yaaa ayni genc kizligimdaki gibi oldum uzun sure sonra.. :cry:Cok agriyo, ise bile gidemedim.. Oldu da rahatladim ya, gecikme beni deli ediyo.. Yeni bat 11 Temmuz beybisuuu:KK76:, hadi hediyem olsun bee, hadi hepimjz ayni anda hamis olalim bee:KK75::rolleyes:
Ah canıımm yaa senden çok umutluydumm bende böyle dolu dolu regl görmedm bu kadar sancılı patlamalı bir tuhaf oldu halada devam ediyor inşallah temmuzda paylaşırız :emir_bebek::anneadayı: güzel haberler müjdeler :KK200:

Merhabaa hanımlar :KK24:
1 senedir evliyim temmuz 10 da bi sene olacak inşallah :dua:
İlk aylar eşim düşünmüyordu ben çok istedim daha sonra eşimi ikna etme çabaları sonuç verimce hormon testi yaptırdık bi sorun varsa erkenden önlemi alalım diye benim prlaktin yüksek çıktı 46 ydı hemşire tanıdığım sorun olabilir doktora git dedi beni kim tutabilir ertesi günü gittim hemen doktor testi tekrarladı ultrasonla baktı prolaktin haricinde herşey iyi dedi hipofiz mr çekildim onda da bişey çıkmadı dostinex verdi onu kullandım haftada 2 defa yarım yarım o ay 0.3 e düştü rahatladım derken aylar geçti hala olmadı bebiş eşim sperm testi yaptırdı çok düşük çıktı tedaviye başladı benimde diş problemim çıktı kaç ay korunduk derken benim prolaktin tekrardan tavan 76 yı gördü :KK43:
agnucaston um şuan hayıt otu hapı günde 1 defa ama dostinexe tekrardan başlıcam sanırım erkenden sonuç almak için sonuç 1 yıl
olmasına rağmen bebiş yok :KK43:
Bu ay bizde start verdik inşallah evlilik yıldönümünde hediye olarak bebeğimizi veririm eşime :dua:
Meryem ana otu almıştım önceden ona dün meryem suresini okudum bi parça koparttım sol gözümde taşıcam 41 gün boyunca da meryem suresini okucam inşallah rabbaim gönlümüze göre verir :dua:

Merhabaa hanımlar :KK24:
1 senedir evliyim temmuz 10 da bi sene olacak inşallah :dua:
İlk aylar eşim düşünmüyordu ben çok istedim daha sonra eşimi ikna etme çabaları sonuç verimce hormon testi yaptırdık bi sorun varsa erkenden önlemi alalım diye benim prlaktin yüksek çıktı 46 ydı hemşire tanıdığım sorun olabilir doktora git dedi beni kim tutabilir ertesi günü gittim hemen doktor testi tekrarladı ultrasonla baktı prolaktin haricinde herşey iyi dedi hipofiz mr çekildim onda da bişey çıkmadı dostinex verdi onu kullandım haftada 2 defa yarım yarım o ay 0.3 e düştü rahatladım derken aylar geçti hala olmadı bebiş eşim sperm testi yaptırdı çok düşük çıktı tedaviye başladı benimde diş problemim çıktı kaç ay korunduk derken benim prolaktin tekrardan tavan 76 yı gördü :KK43:
agnucaston um şuan hayıt otu hapı günde 1 defa ama dostinexe tekrardan başlıcam sanırım erkenden sonuç almak için sonuç 1 yıl
olmasına rağmen bebiş yok :KK43:
Bu ay bizde start verdik inşallah evlilik yıldönümünde hediye olarak bebeğimizi veririm eşime :dua:
Meryem ana otu almıştım önceden ona dün meryem suresini okudum bi parça koparttım sol gözümde taşıcam 41 gün boyunca da meryem suresini okucam inşallah rabbaim gönlümüze göre verir :dua:

Canım hem çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun inşallah. Sende tez vakitte iyi haberler duyarsın inşallah. Bu arada Meryem ana otunu doğum esnansında suya konduğunu o açıldıkça rahimin açıldığını çok duydum. Ama hamile kalmak için göğüste falan taşınacağını ilk defa duydum.

Canım hem çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun inşallah. Sende tez vakitte iyi haberler duyarsın inşallah. Bu arada Meryem ana otunu doğum esnansında suya konduğunu o açıldıkça rahimin açıldığını çok duydum. Ama hamile kalmak için göğüste falan taşınacağını ilk defa duydum.

Çok teşekkür ederim canım :*
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah :dua:
topiklerde çok var canım meryem suresini okuyorsun veya okutuyorsun gebelik olana kadar sol tarafında çamaşırına iğneliyorsun ilişki sırasında da elinde oluyor bi tek banyo yaparken çıkartıyorsun gebeliği öğrendiğin an çıkar düşük yapıyormuş.
Kullananların çoğu gebe kalmış bazıları yumurtlama günlerinde bu otu suya koymuş bi gece bekletip çıkartmış o suyu yumurtlama döneminde ilişkiden 1 saat önce eşiyle içip o şekilde birlikte olmuş gebe kalmış internetten araştır şifa resmen mucize :KK35:

Çok heyecanlıyım nasıl olcak ilk aydan olacak mı çok bekleyecekmiyiz bilmiyorum .Çevremde yıllarca uğraşan insanlar var ama sanki hemen olacak gibi geliyor bana stresli değilim birazda borçlar var ekim gibi düşünelim dedim eşimi ikna edemedim .Tatili ona göre ayarladı:21:

Merhaba kızlarr, vallahi bende hamilelik düşünüyorum ama temmuz değil sadece 1 senedir uğraşıyorum olmadı henüz :)) inşallah temmuz olur. Bu arada bir sorum olcak, benim şimdi adetime 7 gün var ben bugün beta hcg yaptırdım sonuç negatif çıktı, tamamen ümidi kestim ama şimdi bi kaç bişi okudum acaba erken mi yaptırdım testi belki yaşayanınız vardır daha önce bi aydınlatın beni lütfen ya :))

X