- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 39
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Ha ha sende bendensin 3 gun gecikmeyle geldi adet hic gecikmezdi var sandim ama yokmus bebisKizlar hala bende bisey yok 4 gun oldu gecikmem, test yaptim simdi, aldim ucun biriniyaa bari gecikmese de bizde onumuze baksak yaa var ya hep kafaya takmaktan oluyo boyle, hormonlari bozuyoruz, yoksa hic biseyimiz yok
Benimde yarın 4 gün olucak 10 haziranda test yaptım ama negatifti gelmiyorda deli oldum cumaya kadar bekleyip tekrar mı test yapsam bilemedimKizlar hala bende bisey yok 4 gun oldu gecikmem, test yaptim simdi, aldim ucun biriniyaa bari gecikmese de bizde onumuze baksak yaa var ya hep kafaya takmaktan oluyo boyle, hormonlari bozuyoruz, yoksa hic biseyimiz yok
Bende sogan kuru yapicam canim adet bitince peki ebru destanin kuru nasil yazarmisin banaMerhaba kizlar yarin benim de adetimin 3. Gunu. Adetim bitince yumurtlama testi yapacagim evde duzenli.
Adetim basladigindan beri Ebru Destanin bitki kurunu yapiyorum. Adet bitince maydonoz, sut, raki kurunu yapacagim.
Baska ne yapilir bilmiyorum :) ders calisir gibi bunlara bakiyorum hergun sinava hazirlanir gibi hazirlaniyorumAllahim insallah yuzumuz guler bu Temmuz
Bende sogan kuru yapicam canim adet bitince peki ebru destanin kuru nasil yazarmisin bana
Sag ol kuzucum allah razi olsunCanimcim civan perçemi, aslan pençesi ve çoban cantasi adli bitkileri aktardan aliyorsun. Adetinin ilk gunu baslamak uzere bu bitkilerin cayini yapiyorsun. 5 dakikak kaynat, al icinden bitkileri (yoksa cok aci oluyor) 20 dakika beklet ve ic.
Baslik da acmis kizlar hatta bu ķür icin: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/civan-percemi-aslan-pencesi-coban-cantasi.1011761/
Insallah ise yararlar buradan paylasiriz guzel sonuclari
Aa gelen giden yokmu kuzu bende hayatımın kanamasını yaşadm diyebilirm hiç boyle olmamştm resmen vucudm rahmım dalga gecıyo benımle senmısın bebek isteyen al sana 6 gun önceden kırmızı kart dedi birde dolu dolu patlaya patlaya resmen memeyle ilgili problemım korkularm var Allahım nasıp ederse dr. İzin verirse perşembe günü temiz hiç bir problem yok derse calışmaları hızlandırıcam . Sende rahatla unut bakalm gelsn artık nefatıfse stres yoruyo insanı.Kizlar hala bende bisey yok 4 gun oldu gecikmem, test yaptim simdi, aldim ucun biriniyaa bari gecikmese de bizde onumuze baksak yaa var ya hep kafaya takmaktan oluyo boyle, hormonlari bozuyoruz, yoksa hic biseyimiz yok
merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim hiç korunmadım pcos var 3 ay tedavi ile yine sonuç hüsran umutlar temmuza kaldı
İnsallah en yakin zamanda hepimizin dilegi gercek olur merhabalarSelam kızlar bende bu ay hamile kalmayı isteyen annelerdenim. Alah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin en kısa zamanda güzel haberler duyması dileği ile.
Benim BAT 5 temmuz güzel haberlerle gelsek ne güzel olurbu ay normal deneyeceğiz bakalım kısmet benim bat tam 1 Temmuz bakalım kısmet eğer olmazsa önümüzdeki ay denerim.
Benim BAT 5 temmuz güzel haberlerle gelsek ne güzel olur