Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar insallah olacak bu ay guzel dusunelim ben inaniyorum cok :) benim bat 8 temmuz. Maalesef yumurtalama tahmini bayrama ve misafirlikte olacagimiz zamana denk geliyor. Ins biraz erken olur belli mi olur :) misafirlikte nasil olacak bu isler bilmiyorum. Ben de ilk defa ovulasyon takip edecegim :) bakalim neler olacaak
Canim insallahh mutlu haberlerle geliriz temmuzda umutluyum ben :KK54:sen nasil takip ediyosun ovulasyonunu peki

Kizlar insallah olacak bu ay guzel dusunelim ben inaniyorum cok :) benim bat 8 temmuz. Maalesef yumurtalama tahmini bayrama ve misafirlikte olacagimiz zamana denk geliyor. Ins biraz erken olur belli mi olur :) misafirlikte nasil olacak bu isler bilmiyorum. Ben de ilk defa ovulasyon takip edecegim :) bakalim neler olacaak
merhaba arkadasim benim batta 7 temmuz ve persembe gunu gorumcemlere gtcez insAllah bayram tatili icin baska ildeler.5 gece kalcaz. bide ilk kez bu ay denemelere baslicaz nasi olcak bilmiyorum:halay: takvime gore 24 u yumurtlama gunum.ama takvim yaniltirmi ilk aydan test alsammi bilmiyorum yaaa

merhaba arkadasim benim batta 7 temmuz ve persembe gunu gorumcemlere gtcez insAllah bayram tatili icin baska ildeler.5 gece kalcaz. bide ilk kez bu ay denemelere baslicaz nasi olcak bilmiyorum:halay: takvime gore 24 u yumurtlama gunum.ama takvim yaniltirmi ilk aydan test alsammi bilmiyorum yaaa
merhaba sende benim gibisin. Biz ikinci bebişimizi istiyoruz artık. 8 yaşında bir kızım var. İlk defa bu ay başladık bizde denemelere. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah temmuz bize uğur getirsin, bebiş getirsin. :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba sende benim gibisin. Biz ikinci bebişimizi istiyoruz artık. 8 yaşında bir kızım var. İlk defa bu ay başladık bizde denemelere. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah temmuz bize uğur getirsin, bebiş getirsin. :emir_bebek::emir_bebek:

hadi insAllah reglimin bitmesini bekliyorum ben de bide gecn ay kontrole gttim hani gebelik oncesi icn iki tane kistim oldugunu soyledi hap verdi regl ile kaybolabilir regl bitince gel dedi. pazartesj gtcem bakalm duruyolarsa bebis olmasini etkilermiki:110:

hadi insAllah reglimin bitmesini bekliyorum ben de bide gecn ay kontrole gttim hani gebelik oncesi icn iki tane kistim oldugunu soyledi hap verdi regl ile kaybolabilir regl bitince gel dedi. pazartesj gtcem bakalm duruyolarsa bebis olmasini etkilermiki:110:
Etkileyebilir ama tam bir bilgim yok ihmal etme ama çoğu kistler ilaç kullanınca adetle sökülüyor.

Canim insallahh mutlu haberlerle geliriz temmuzda umutluyum ben :KK54:sen nasil takip ediyosun ovulasyonunu peki
Ovulasyon testi aldim internetten. Onu kullanicam ama ilk defa kullanicam boylr bir test. Gelince talimatlari okur anlar yaparim insallah diye dusunuyorum :) ovulasyon testleri ne kadar guvenilirdir bilmiyorum ama demeye deger

Ben isi garantiye alayim dedim :) benim telefon uygulamasi 23 haziran diyor yumurtalamaya. Benim adetim 25-26 gun arasi suruyor. Ama yine de daha kesin olur diye testi de aldim internetten. Adetin 9. gununden itibaren baslayacagim. Insallah ise yarar. Guzel haberlerle motive olalim herkeslerden mutlu olumlu mesajlar gelsin :)

Ovulasyon testi aldim internetten. Onu kullanicam ama ilk defa kullanicam boylr bir test. Gelince talimatlari okur anlar yaparim insallah diye dusunuyorum :) ovulasyon testleri ne kadar guvenilirdir bilmiyorum ama demeye deger
Evet bence de denemeye deger cogu kisi bu sekilde hamile kalmis bende hemen dayanamayip aldim internetten bugun ikinci gun bakalim artik:KK17:

Aa gelen giden yokmu kuzu bende hayatımın kanamasını yaşadm diyebilirm hiç boyle olmamştm resmen vucudm rahmım dalga gecıyo benımle senmısın bebek isteyen al sana 6 gun önceden kırmızı kart dedi birde dolu dolu patlaya patlaya resmen memeyle ilgili problemım korkularm var Allahım nasıp ederse dr. İzin verirse perşembe günü temiz hiç bir problem yok derse calışmaları hızlandırıcam . Sende rahatla unut bakalm gelsn artık nefatıfse stres yoruyo insanı. :KK17::işsiz:
Kuzu regl oldum az once ama karinagrim cok var yaaa ayni genc kizligimdaki gibi oldum uzun sure sonra.. :cry:Cok agriyo, ise bile gidemedim.. Oldu da rahatladim ya, gecikme beni deli ediyo.. Yeni bat 11 Temmuz beybisuuu:KK76:, hadi hediyem olsun bee, hadi hepimjz ayni anda hamis olalim bee:KK75::rolleyes:

Merhaba kızlar,
Öncelikle evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah en kısa zamanda hayırlısını versin.
Biz de eşimle bir yavrumuz olsun istiyoruz. Gecen Eylül ayinda bebeğimizi kaybettik. Sonrasında doktorum titiz davranıp pek cok test istedi. Bunlari ancak tamamladik. Simdi yolumuza bakacagiz. Her sey kismet. Cok kafaya takmamak lazim ama hepiniz cok iyi bikiyorsunuz ki bu bazen olmuyor :)
Sevgiler

Kızlar çatlama günü takvime göre olmuyor acaba adet bitiminden bikaç gün sonra başladak gün aşırı yada 2 günde bir birlikte olsak tutma ihtimali yüksek olmaz mı :halay:zira takvime göre yaparsak olmicak gibi 1 ay dişimizi sıkalım

Kizlar,
Biz iliskiye girdikten sonra afedersiniz spermler disari akiyor, tabii giren giriyor bi kismida akiyor. Aceba bu herkestemi boyle. Heleki suan hamile kalmak icin ugrastigimiz icin bu beni tedirgin ediyor. Vajinismusu yeni yenmis birisi olarak bu konuda fazla tecrubem yok tabii

Kizlar,
Biz iliskiye girdikten sonra afedersiniz spermler disari akiyor, tabii giren giriyor bi kismida akiyor. Aceba bu herkestemi boyle. Heleki suan hamile kalmak icin ugrastigimiz icin bu beni tedirgin ediyor. Vajinismusu yeni yenmis birisi olarak bu konuda fazla tecrubem yok tabii
Ne yaparsak yapalim akiyo cani. Malesef bulsam bi tipa takucam cikmasinlar diye o derece rahatsizim yani ne yontemler dusunuyorum bilemezsin

Bizde bebek istiyoruz... Şuan da da adet belirtileri yaşıyorum sivilcelendim falan filan yani pek kondurmuyorum gebe olabileceğimi ama Allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Benim de bat 3 temmuzda. Bu ay ilk kez ovulasyon testi bende kullanacam. Bir kac arkadas sormus kontrol cizgisi test cizgisi ile ayni renkte veya daha koyu olunca 24 ile 48 saat icinde yumurtlayacagin anlamina geliyor o gunleri cok iyi degerlendirmek lazim :)

Benim de bat 3 temmuzda. Bu ay ilk kez ovulasyon testi bende kullanacam. Bir kac arkadas sormus kontrol cizgisi test cizgisi ile ayni renkte veya daha koyu olunca 24 ile 48 saat icinde yumurtlayacagin anlamina geliyor o gunleri cok iyi degerlendirmek lazim :)
Calismalari sıklaştrıp mutlu haberlerle gelelim temmuzda kizlar benim bat 5 temmuz ovu testine de basladim hadi insallah sizler de durumlar nasil:süslü:

Selam kızlar. Benim adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişki var. Kısmet artık bu ay böyle deneyelim dedim. Takvime göre yumurtlama 17 haziran. Kısmet artık. Tutarsa tutacak tutmaz ise önümüzdeki ay daha itinalı bir çalışma yapacağız.

Ben de ayni senin gibi dusunuyorum gecen ay cok stresliydim bu ay sifir stres olursa olur olmazsa vardir allahin bir bildigi deyip calismalara tam gaz devam

X