Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanımlar bakamadım 2 gündür hamiş sayımız kaça çıktı bakalım

Aminnnmm
Saglikli ve hayirlisini insallah

Canım daha erken gibi bi belirti falan varmı sende
bana sorsan herşey belirti olabilirmi diyorum:) canım ara ara kasıkta batmalar bel ve bacak agrıları zaman zaman kokuya hep hassasiyetim vardı onu saymıyorum dün elim ayagım titredi bi ter boşaldı tansiyonummu düştü bilemedim hafif baş dönmesi eşliğinde.durum bu canım ya

İns olur cnm benim bir yil oldu ins senn olur cnm bakalm ruyalarmz ins ckar cnm sana tavsym stres yapma
Stres yapmıyorum da şu kendimi dinlemeler psikolojik gebelik yaşıyorum resmen. Hele ki ilk ay bütün belirtileri mevcuttu sonrası hüsran tabiki. Vardır bi zamanı isteyen herkese nasip olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

ne zamandır istiyorsunuz bebek canım bat ne zaman

Amin cnm ben iki hafta gecikmeden sonra adet oldum cok kotu olmstm ma topqrlandm artk bende beklyrm ama belrtlere inanmyrm cnku hepsi ayni anca midem bulnrsa anlarm cnku benn daha once midem hic bulanmdi blnrsa demekki vardr gebelk :))) inss vardr hepmzde

Bende dün test yaptim 5 gün vardı daha ama negatif çıktı bu ay olmadi ağladım agladim Rabbime yalvardım işte şimdi de adet olmayı bekliyorum
Bazilarinin adet gununde cikiyor testleri ya da gecikince cikiyor ikinci cizgi umudunu kaybetme bekle bakalim ne gibi belirtiler var adet olucakmis gibi his var mi icinde

adet olacagında agrımıyosa olagandışı bi durumsa bebiş habercisidir inş canım agır kaldırma tutunuyodur belki minnak

Ya bak şimdi çok heyecanlandım 2 gün kala tekrarlayayim ben testi arkadsim sen de test yapınca mutlaka haber ver merak ederim insllah insllah hayırlısıyla hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…