Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kasık ağrım var ama sanki sol taraf daha yoğun ve kist var gibi :KK43: inşallah kötü bir şey yoktur Bata kaldı dört gün
İns yoktr cnm hoc stres yapma gecktrme adetni ben bir kere iki hafta geckti hamileym dedm snra oldu baya hayal kirikligi yasadm snra stresten dusunmekten 3-4gun aksadi tek gecen ay olmadi dedm adet olrm cnku olmamsti erknden oldum adetim gecmedi heraey kafada bityr cnm bence strese girme:)

İns yoktr cnm hoc stres yapma gecktrme adetni ben bir kere iki hafta geckti hamileym dedm snra oldu baya hayal kirikligi yasadm snra stresten dusunmekten 3-4gun aksadi tek gecen ay olmadi dedm adet olrm cnku olmamsti erknden oldum adetim gecmedi heraey kafada bityr cnm bence strese girme:)
Yok canım bir sefer hamile kaldım oda dış gebelik oldu tüpüm alındı daha da olmadı bir yıl olacak bekliyorum öyle hayırlısı ..
Birde bende bu ay kahverengi akıntı geldi iki üç gün ondan biraz tedirginim .. neyse kokusu çıkar yakında :)

Selamun aleykum kizlar bende maart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum ve 3 ay korunduk bu ay korunma suremiz bitti bu ilk denememiz kurtajdan sonra 've kurtajdan sonra zor hamile kalinir diyorlar korkuyorum :KK43:temmuzun 13 adet tarihim ama insallah olmaz hamile kalirim yaa dua edin nolur muminin mumine ettigi dua kabul olur insallah en kisa zamanda rabbim sevindirsin sizleri 've gebelik takvimi yaptim diger gebeligimdede yaptim ugur getirdi o yuzden belki ugur getirir diye yaptim yani :anneadayı::KK200: allahimnolurbendeanneolayim

Bende varım ins bu ay olur artık anne olmak cok istyrm birde kızlar ruyamda bugun erkek bebek dogurdum bole kucucuk kucagmdsn bırkmyrm kafasnı opyrm kokusunu icime cekyrm keske gercek olsa ivim gitti:KK43:
Beni de 2 aydır çok alakasız 2 arkadaşım görmüş hamileyken zaten son 2 aydır bebiş düşünüyoruz. Bu ay 3 olacak bakalım belki 3 te nasip olur :KK48:

Selamun aleykum kizlar bende maart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum ve 3 ay korunduk bu ay korunma suremiz bitti bu ilk denememiz kurtajdan sonra 've kurtajdan sonra zor hamile kalinir diyorlar korkuyorum :KK43:temmuzun 13 adet tarihim ama insallah olmaz hamile kalirim yaa dua edin nolur muminin mumine ettigi dua kabul olur insallah en kisa zamanda rabbim sevindirsin sizleri 've gebelik takvimi yaptim diger gebeligimdede yaptim ugur getirdi o yuzden belki ugur getirir diye yaptim yani :anneadayı::KK200: allahimnolurbendeanneolayim
canım ben de boş gebelikten kürtaj oldum senin gibi, aynı aylarda..ben de kürtajdan sonra kolay oluyor diye duymuştum?!

Hepsi duzgun yarısından fazlasini kullandim. Marka olarakta cok memnunum cunku testlerde supheye hic düşmedim. Koyulasmasi gereken zamanda hep kopkoyuydu. Siliklesincede tamamen silik. Acabami dahada koyulasirmi falan hic demedim cnku o kdr netti ki test. Reklam gibi olmasinda :) yardimci olmaya calisiyorum
Çok sağol canım bende sipariş vereyim o zaman.

Yok canım bir sefer hamile kaldım oda dış gebelik oldu tüpüm alındı daha da olmadı bir yıl olacak bekliyorum öyle hayırlısı ..
Birde bende bu ay kahverengi akıntı geldi iki üç gün ondan biraz tedirginim .. neyse kokusu çıkar yakında :)
Gwcmis olsn cnm senn de bir yil olmus benim gbi sakın inanma kahve lekeler inan ben hepsni yasasm hep adet oldm ama gonlum olmamandan yana cnm ovu testi kullndn mi

Kızlar günaydın benimde adet düzensiz geçen ay 16 sında oldum çatlatma iğnesi kullanmıştım tutmadı bu ay iki günde bir ilişki oldu bakalım inşalalh olur

Beni de 2 aydır çok alakasız 2 arkadaşım görmüş hamileyken zaten son 2 aydır bebiş düşünüyoruz. Bu ay 3 olacak bakalım belki 3 te nasip olur :KK48:
İns olur cnm benim bir yil oldu ins senn olur cnm bakalm ruyalarmz ins ckar cnm sana tavsym stres yapma

Merak ediyorum kızlar yumurtlama günlerini öncesi, sonrasi 3 gün olarak mı değerlendiriyorsunuz? Gün aşırı deniyor bazı yerlerde hangi yöntem en doğru acaba

X