Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar kızlar benimde bata 4 gün var hatta bugünü saymayayım 3. Bu ay ilk defa çok rahatım bazen yapsam mı acaba test diyorum ama vazgeçiyorum Allahım en yakın zamanda hayırlısıyla versin ve inşallah bu ay olur artık kızlar ya çok istiyorum
Belirtim var mı değişik gelen

Yumurtlama gününde ilişkide bulundukları öncesinde birde yumurtlama dönemim bitti beyaz krem gibi akıntı başladı bilmiyorum diğer gebelikte farletmedım inş bebek yerleşiyordur
Canım benimde böyle beyaz akıntım var ıslak şeklinde ama öyle çok değil bugünü saymazsam adetime 1 gün kaldı. Bu akıntı çok mu olması lazım?

Belirtim var mı değişik gelen

Canım bilmiyorum zaten hepimiz aynı psikoloji de olduğumuz için biliyoruz ki hep bir şeyler arıyoruz. Farklı olarak ne diyebilirim karnım hep şişik gibi, kendimi yorgun hissediyorum be özellikle yemek yedikten sonra sürekli bir kramp giriyor ama bunu hamileliğe mi yormak lazım yoksa hazımsızlığa mı bimiyorum:KK50: Bakalım inşallah hepimiz hakkında en kısa zamanda güzel haberleri alırız :anneadayı::KK200:

Anneme bakarsan kendisinde adeti gecikmeden hiç bi belirtisi olmamış ne zaman adet gecikti o zaman baş dönmesi mide bulantısı göğüs ağrısı oldu dedi. Sakın test yapma adet gekmeni bekle dedi o da. Bu sefer beklicem çünkü diğer türlü negatif çıkıyo dahada yapmam az kaldı sende bekle canım :110:
Aynı cnm benim annem de diyor hamile olursan bel agrin mide bulantin falan olmaz biseyin diyo günün geçer sonra başlar diyor bakalım inşallah hayırlısı ile olur cnm bnm

Kızlar ya benim bat a 2 gün kala acaip batmalarım var acaba adet mi olacam ki göğüslerim hassaslaştı iyice acı hissediyorum
Bende bat 8 temmuz cnm kasık ağrısı oluyor ara ara bazen de kendimi hasta olcak gibi hissediyorum inşallah olmayizda güzel haberler veririz birbirimize Allah'ın izniyle

Çok olması önemli degıl âdet zamanı beyaz akıntı olmaz zaten kuru gün sayılıyor bence bebek zamanı
Yaa inşallah ben daha önce farkketmedim de adet yaklaşınca kuru olduğunu bu ay deneyince daha farkında olmaya başladım ıslak oluyor ama hafif inşallah hamilelik belirtisidir:dua:

İns canm bakalm ya ne zaman olcak meryem suresi hz.ibrahimin dualari hep okudum birgun kabul olur ins cnm:)
Acicik benimle De konuşsan nolurrr ..
Bu arada bende soğan kürü sonrası hamile kaldim kullandığım ay geç adet oldum 35 . Gün ertesi ay da hamile kaldım .. Hatta o kadar etkili olmuş ki kapalı tupden kaldım sıkışmış oraya .. Yani kötü sonuçlanma nedeni soğan kürü değildi safari_go safari_go

Ya kizlar sol kasigim ara ara agriyor hatta nasil diyim sag ve solun tam ortasina agri giriyor bugun kokuyor bana biseyler arkadasin arabasiyla hastaneye gittik kokuyor bana belirtimi bunlar yoksa psikolojik mi of yaa 4 gun kaldi bu ayda bu kadar igrenclik sonrasi ha birde ani ates basmalari var ... tekrar kirmizi kart gorursem vazgecicem yaa zaten oglumdada hamileligim boyunca 8.aya kadar 6 7 kilo verdim bulanti kusma ve koku hassasiyeti yuzunden 3 gundur de bunu yasayinca korktum 9 ay boyle gecmez yaa benim cok kotu gecti :kusmuk:o_O:olamaz:

Acicik benimle De konuşsan nolurrr ..
Bu arada bende soğan kürü sonrası hamile kaldim kullandığım ay geç adet oldum 35 . Gün ertesi ay da hamile kaldım .. Hatta o kadar etkili olmuş ki kapalı tupden kaldım sıkışmış oraya .. Yani kötü sonuçlanma nedeni soğan kürü değildi safari_go safari_go
Tabki konsrm cnm sıkıntıyok:KK70:
Ben sogan kuru bir kere denesm icemdm iyo gelyrmu hamle kalmqya qmq nqal iccem ki senn cocgn var mi cnm

X