- 10 Eylül 2014
- 161
- 124
- 34
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.301
Hayırlısı cnmAllah acısını göstermesin cnm bnmde 3 günüm kaldı sadece kasık ağrim oluyor ilk kez oldu bu ay bakalım nolcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı cnmAllah acısını göstermesin cnm bnmde 3 günüm kaldı sadece kasık ağrim oluyor ilk kez oldu bu ay bakalım nolcak
Benim cok hafif kaşıklarımda batma hissediyorum geçen resmen zıplattı ağrısı beni ama dün test yaptım negatifti.Midem cok hassas normalde sürekli midem bulanır onu belirti olarak saymıyorum zaten kızlarMerhaba canim hosgeldin bu arada.. Benim kirmizilar dün geldi ama bati 7 -8temmuz olan arkadaslar var burada onlarin belirtilerini alsak olur aslinda Y Yudumluksevgi C canan_cc kronikuykucu @EndlessHappiness kizlar
hasta olacak gibi karnım ağrıyorBelirtiler var mıı
Canım benimde ara ara karnım ağrıyo ama yoğun değil adetine kaç gün kaldı yada geçti mi?hasta olacak gibi karnım ağrıyor
Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebişin olur. Seninde bat 7 temmuzdu dimi yanlış hatırlıyorsam? Bide kasık ağrın oldu mu canım?benim de az evvel afedersiniz idararin pesine kirmizi akinti gbi geldi yani regl kesinlesti kizlar hadi bakalm ins onumuzdeki ayi iyi dgerlendiririz insAllah kislerim erimistir dr um 2 ay snra gel ddi. ama bn dayanamam meraktan devlet hastanesinden gun aldm kistlerime baktircam adetle eriyebilir ddi diye sorim bi gttilermi.
ozeldeki dr kist icn ilac verdi 1 ay kullandm zaten korunuyoduk. gecmedi bu ay tekrar kullan aynisinj ddi korunmadk. adetle erir buyuk ihtimal 2 ay snra gel yumurta buyutme ilaci verrm demisti.reglmden snra gtcem ya devletteki dr a erimediyse gdmmi szce ozel dr uma.
Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebişin olur. Seninde bat 7 temmuzdu dimi yanlış hatırlıyorsam? Bide kasık ağrın oldu mu canım?
her zmanki regl oncesi kasik sancisi gbi zaten daha adetten once 3 gn benim hep olur adet gunude ayilir bayilir igne vurdururm rutin duzenim canimVe dr değişikliği iyidir bence özelden başka ni dr da görünebilirsin kronikuykucu
nokta kırmızı gelmiş,bende sanırım oluyorum hasta,bat tarihi yarınCanım benimde ara ara karnım ağrıyo ama yoğun değil adetine kaç gün kaldı yada geçti mi?
meraba kızlar bebiş haberlerine çok sevindim allah kucağınıza almayıda nsaip etsin darısı bizim başımıza.çok iyi oldu ya bu topik yoksa kafayı yerdim sabırsızlıktan neyseki herkes benim gibi diye düşünüyorum.bat 10 temmuz adet olucak gibiyim 2 gebelik testi aldımama yapmaya cesaretim yok negatif göreceğimden o kadar eminim yada yıkım yaşamaktan korktuğum için