Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim hosgeldin bu arada.. Benim kirmizilar dün geldi ama bati 7 -8temmuz olan arkadaslar var burada onlarin belirtilerini alsak olur aslinda @Mernur1325 C canan_cc kronikuykucu EndlessHappiness kizlar
Benim belirtim yok ama adetime 8-9 gün kala adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım oluştu normalde hiç öyle olmazdı ve sadece sabah yataktayken kasık ağrılarıydı.. son 2 gün kaldı kasık ağeılarım yok sabahlarıda yok dün test yaptım negatif çıktı. Pek umudum yok aslında bu aydan ama bakalım ya nasip onun haricinde hiç bi belirtim yok

Kızlar karbonat yada çamaşırsuyu testi yapan var mı ben burdaki sitede gördüm youtubeda da izledim adrtime 7 gün kala denedim hiç bişi olmadı 3 gün kala denedim yine bişi olmadı bugün denedim bildiğiniz köpürdü. İnanmıyorum ama meraktan denedim bakalım doğru çıkcak mı bu test beklemedeyim

Mesela bir yerden oturup kalkarken ani sancıların oluyor mu de ne sene

Belirtilerin neee canım

Tatlm belirtilerim.Yogun gaz var.Gogus uclarinda kararma.Ayak ve ellerimde yanma var.Terliyorm.Kasiklarda agri ve sislik.Goguslerim agrimiyor sadece dolgunluk var bide alt karin bolgemde sislik hafif kndimi geriye dogru cektigimde sag kasigimdaki sislik soldakinden buyuk...Bazende hafifce basim donuyo dengesizlik oluyorr.bu kdar

Cıkıyormuş bende çok duydum canım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…