- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.241
Ee test yapsana canim nasil duruyorsun yapmadanUzulme canm.Insallah bi dahaki aya olmazssn.Sıkma canini Allah goruyo Doldurur insallah tez za
Tatlm. K kahvekokulu bni neden eklememis kac kere etiketledm kndisini ama Unuttu mu ne Bat 30 haziran Hala rgl olmadmm :)) heyyy heyyy teyyy teyyy
Adet günü geçenler beşirtılerınoz ne alemde belki tahmin yürütebilirimm
Ee test yapsana canim nasil duruyorsun yapmadan
Merhaba canim hosgeldin bu arada.. Benim kirmizilar dün geldi ama bati 7 -8temmuz olan arkadaslar var burada onlarin belirtilerini alsak olur aslinda @Mernur1325 C canan_ccAdet günü geçenler beşirtılerınoz ne alemde belki tahmin yürütebilirimm
Ee gunun de gecmis hayatim yapsana ne duruyorsun ben meraktan catlardim geciksem acilen yapmalisinZor tutuyorm kndimiii :)
Evet olabilir canım yazsalar hanımlar da okusakMerhaba canim hosgeldin bu arada.. Benim kirmizilar dün geldi ama bati 7 -8temmuz olan arkadaslar var burada onlarin belirtilerini alsak olur aslinda @Mernur1325 C canan_cckronikuykucu EndlessHappiness kizlar
Ee gunun de gecmis hayatim yapsana ne duruyorsun ben meraktan catlardim geciksem acilen yapmalisin
Testin var mi evde :))) himm iyi bakalim yapin da guzel haberleri verin buraya bugun ilk bebis haberi senden gelsinZor tutuyorm kndimiii :)
Yoooookk olsa esimi bile beklemmmemmTestin var mi evde :))) himm iyi bakalim yapin da guzel haberleri verin buraya bugun ilk bebis haberi senden gelsin
Kuzu bak belirtilerin varsa yaz karabocuk tecrubeli belki faydasi olurrYoooookk olsa esimi bile beklemmmemm
Belirtilerin neee canımEsimi bekloyorm gelsin beraber yapicaz :)
Benim belirtim yok ama adetime 8-9 gün kala adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım oluştu normalde hiç öyle olmazdı ve sadece sabah yataktayken kasık ağrılarıydı.. son 2 gün kaldı kasık ağeılarım yok sabahlarıda yok dün test yaptım negatif çıktı. Pek umudum yok aslında bu aydan ama bakalım ya nasip onun haricinde hiç bi belirtim yokMerhaba canim hosgeldin bu arada.. Benim kirmizilar dün geldi ama bati 7 -8temmuz olan arkadaslar var burada onlarin belirtilerini alsak olur aslinda @Mernur1325 C canan_cckronikuykucu EndlessHappiness kizlar
Mesela bir yerden oturup kalkarken ani sancıların oluyor mu de ne seneBenim belirtim yok ama adetime 8-9 gün kala adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım oluştu normalde hiç öyle olmazdı ve sadece sabah yataktayken kasık ağrılarıydı.. son 2 gün kaldı kasık ağeılarım yok sabahlarıda yok dün test yaptım negatif çıktı. Pek umudum yok aslında bu aydan ama bakalım ya nasip onun haricinde hiç bi belirtim yok
Belirtiler var mıımerhabalar,
bat 6 temmuz
Belirtilerin neee canım
Cıkıyormuş bende çok duydum canım hayırlısıKızlar karbonat yada çamaşırsuyu testi yapan var mıben burdaki sitede gördüm youtubeda da izledim adrtime 7 gün kala denedim hiç bişi olmadı 3 gün kala denedim yine bişi olmadı bugün denedim bildiğiniz köpürdü. İnanmıyorum ama meraktan denedim bakalım doğru çıkcak mı bu test beklemedeyim
Ha bi de bu sabah kahvaltiyi hazirlarkn birden bi sanci girdi.Karnimin tam ortasindan kasiklarima kadarBelirtiler var mıı