- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.221
İnsallah canim koyulastiktan 12 saat ile 24 saat arasinda yumurtluyorsun diye biliyorum canim koyu ve ertesindeki silik gunu iyi degerlendirmek lazim sonra gun asiri..Kızlar alttaki bata 8gün kala yaptığım üstteki bata 6 gün kala yaptığım. Nasıl bir yorumlama yapmak gerekiyor bilemedim. Bu arada herkese günaydın. Hamile olan arkadaşları da çok çok tebrik ederim. Allah rn kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah.
Ama hamilelik testi değil ovülasyon testiCanim gözün aydin olsun şimdiden :)))))
gebelik testi dimi bu canım.ovulasyon testi değilKızlar alttaki bata 8gün kala yaptığım üstteki bata 6 gün kala yaptığım. Nasıl bir yorumlama yapmak gerekiyor bilemedim. Bu arada herkese günaydın. Hamile olan arkadaşları da çok çok tebrik ederim. Allah rn kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah.
ovulasyon testi bende de çıkmştı böyle ama maalesf o ay bse olmamaştıAma hamilelik testi değil ovülasyon testi
27 haziranda zaten en koyu çizgiyi görüp değerlendirmiştik. 1 temmuzda yaptığımda T çizgisi bembeyazdı ama şimdide koyulaşmaya başladı gün geçtikçe. 2. Kez yumurtluyo olabilir miyim? Yoksa adet günüm yakın diye beni yanıltıyor mu?İnsallah canim koyulastiktan 12 saat ile 24 saat arasinda yumurtluyorsun diye biliyorum canim koyu ve ertesindeki silik gunu iyi degerlendirmek lazim sonra gun asiri..
Yine bekleyeceğiz.. Gebelik testi yapmaya korkuyorum açıkçasıovulasyon testi bende de çıkmştı böyle ama maalesf o ay bse olmamaştı
Yumurtlamamda benim de boyle olmustu sonra siliklesti ve kayboldu adetimden bir gun once yaptim yine cift cizgi cikti.. Ertesi gun adet oldum ..Yaniltiyor olabilir..27 haziranda zaten en koyu çizgiyi görüp değerlendirmiştik. 1 temmuzda yaptığımda T çizgisi bembeyazdı ama şimdide koyulaşmaya başladı gün geçtikçe. 2. Kez yumurtluyo olabilir miyim? Yoksa adet günüm yakın diye beni yanıltıyor mu?
Bence gunun gecmeden yapma derim ben sozde yapmayacaktim bata 3 gun kala yaptim ve negatif sonra kirmizilar geldi zaten biraz hayal kirikligi yaratiyor.. Sen bilirsin yine de belki senin vardirYine bekleyeceğiz.. Gebelik testi yapmaya korkuyorum açıkçası
kan testi yaptr orda çıkıyor erkendenYine bekleyeceğiz.. Gebelik testi yapmaya korkuyorum açıkçası
Beklenen adet tarihi =batBat dediginiz nedir acaba birçok yerde aynı şey yazıyor duymadım şimdiye kadar
bilmediğimden soruyorum....?
a bende almanyadayım hangi şehirdesin :)Haklısın canim bi turlu memnun olamıyoruz :))
1 agustos ta 2 yıl olacak evleneli, Almanya da yasıyorum canim buraya geleli 14 ay oldu daha.Almanca yı öğrenmeye çalışıyorum simdilik canim. Peki sen ne kadardır surede evlisin, nerede yaşıyorsun ne is yapıyorsun canim. Bu ay geçsin Yeni bat 6 agustos olacak canim
Amin hepimizin insallah.. Umarim hasta olmazsin..
K kahvekokulu seni de ekler canim hosgeldin
Slm canım evet gerçekten diğer adet dönemi belirtilerinden farklı oluyor 2 yıl sonra oldu eşim varıkosel ameliyatı gecordı 1 sene öyle bekldık sonra yumurta takibi yaptırdım biraz kilo almıştım pko var bende diyet yaptım 10 kg verdim glıfor ve düzenli beslenme ile 3 ayda 2.çatlama iğnesi ile gün aşırı beraberlik olduk 3 kez artık umudum yoldu açıkçası o ay çok istek sızdım hatta esşimle aramıza soğukluk girmişti sogmustum resmen ondan sonra adetime 1 hafta kala gece dönerken yatakta ani keskin kramplar giriyordu kasıklarıma o dikkatimi çekti is yerinde sandalyeye oturup kalktığında da aynı ağrılar oldu herkes sen hamılesın diyordu soldun falan dediler adet günüm geldi Dr aradım çok sancım var ama adet olamıyorum bir haftadır böyle dedım göğüs hassas ligi yoktu bulantıda yok du yorgunluk ve sancı vardı muayene haneye gittim kontrol etti vajinadan uterusda bir sıvı var dedi şüphelendi kan tahlili yaptım 1 saat hıc geçemedi bana sonra poliklinik ı aradım değerleri sordum 245beta HCG dedi elim Ayağım tıterdı iş arkasdasımasarıldım çok ağladım sevinçten üstünden yük kalkmış gibiydi hala gözlerim dolar o günler aklıma gelince böyle kızlar klomen progestan glıfor kullandım Dr takibinde şuan hıc bısey kullanmadım Dr gerek yok dedi yumurtlama oluyor diye bakalımİnşallah en kısa zamanda bebegine kavusursun sende tecrübelerini paylassana bizimle kızında belirtin neydi varmiydi cnm
Olma inşş tatlım yaUzulme canm.Insallah bi dahaki aya olmazssn.Sıkma canini Allah goruyo Doldurur insallah tez za
Tatlm. K kahvekokulu bni neden eklememis kac kere etiketledm kndisini ama Unuttu mu ne Bat 30 haziran Hala rgl olmadmm :)) heyyy heyyy teyyy teyyy
Test yapsa na canım ya merak ediyorum bndeUzulme canm.Insallah bi dahaki aya olmazssn.Sıkma canini Allah goruyo Doldurur insallah tez za
Tatlm. K kahvekokulu bni neden eklememis kac kere etiketledm kndisini ama Unuttu mu ne Bat 30 haziran Hala rgl olmadmm :)) heyyy heyyy teyyy teyyy