Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslında öyle ama işte memnun olmuyor insan hiçbitürlü
kaç yıllık evlisin nerede yaşıyorsun
bat tarihlerine kadar birbirmizi tanıycaz artık
Haklısın canim bi turlu memnun olamıyoruz :))
1 agustos ta 2 yıl olacak evleneli, Almanya da yasıyorum canim buraya geleli 14 ay oldu daha.Almanca yı öğrenmeye çalışıyorum simdilik canim. Peki sen ne kadardır surede evlisin, nerede yaşıyorsun ne is yapıyorsun canim. Bu ay geçsin Yeni bat 6 agustos olacak canim

O zaman şanslısın canim benim sadece kv de yakın. Arkadaşlarım uzakta kaldı. Akşam olana kadar günü değerlendirmeye çalışıyorum kocam işten gelince cok yorgun oluyor insan eşim ise gidince ben birazcık daha uyumaya çalışıyorum mesela :))

Bende 1 agustosta 1 yıl olacak musabecide çalşyrm ama işten ayrılmayı düşünüyorum bu ay bakalım hayırlısı herşeyin

Napcan canim saglik olsun vakit geciyo hemen sende ugras bul kendine ben hep degisik seyler yaparim yaparken de cok mutlu olurum keyif alirim hobiler edin

Bende varım yıllar oldu isteyeli de gerçi. Bat 9 temmuz

Napcan canim saglik olsun vakit geciyo hemen sende ugras bul kendine ben hep degisik seyler yaparim yaparken de cok mutlu olurum keyif alirim hobiler edin
Öyle cnm ya herseye rağmen yine cok sükür bizim yerimizde olmak isteyen cok insan varken hep en kötüsünü düşünürüm ki şükretmeyi unutmamak icin

Kızlar alttaki bata 8gün kala yaptığım üstteki bata 6 gün kala yaptığım. Nasıl bir yorumlama yapmak gerekiyor bilemedim. Bu arada herkese günaydın. Hamile olan arkadaşları da çok çok tebrik ederim. Allah rn kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• IMG_20170705_093838.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 43
Canim gözün aydin olsun şimdiden 2. Çizgi gayet belli :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…