- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.201
Haklısın canim bi turlu memnun olamıyoruz :))aslında öyle ama işte memnun olmuyor insan hiçbitürlü
kaç yıllık evlisin nerede yaşıyorsun
bat tarihlerine kadar birbirmizi tanıycaz artık
O zaman şanslısın canim benim sadece kv de yakın. Arkadaşlarım uzakta kaldı. Akşam olana kadar günü değerlendirmeye çalışıyorum kocam işten gelince cok yorgun oluyor insan eşim ise gidince ben birazcık daha uyumaya çalışıyorum mesela :))Bazen cok sıkılıyorum canım da allahtan ailem de kv de yakin bana onlara gidiyorum arkadasima gidiyorum.. Kitap okuyorum evdeyken birde benim kuşlarım var onlarla uğraşıyorum zaman geciyor hemen zaten arada temizlik şu bu derken akşam oluvermis
Bende 1 agustosta 1 yıl olacak musabecide çalşyrm ama işten ayrılmayı düşünüyorum bu ay bakalım hayırlısı herşeyinHaklısın canim bi turlu memnun olamıyoruz :))
1 agustos ta 2 yıl olacak evleneli, Almanya da yasıyorum canim buraya geleli 14 ay oldu daha.Almanca yı öğrenmeye çalışıyorum simdilik canim. Peki sen ne kadardır surede evlisin, nerede yaşıyorsun ne is yapıyorsun canim. Bu ay geçsin Yeni bat 6 agustos olacak canim
Ben telefon uygulamasini kullaniyom canim cok guzel oluyo boylekadınlar kubünün telefon uygulaması varmı acaba olsa cok iyi olurdu
Napcan canim saglik olsun vakit geciyo hemen sende ugras bul kendine ben hep degisik seyler yaparim yaparken de cok mutlu olurum keyif alirim hobiler edinO zaman şanslısın canim benim sadece kv de yakın. Arkadaşlarım uzakta kaldı. Akşam olana kadar günü değerlendirmeye çalışıyorum kocam işten gelince cok yorgun oluyor insan eşim ise gidince ben birazcık daha uyumaya çalışıyorum mesela :))
Bende varım yıllar oldu isteyeli de gerçi. Bat 9 temmuzTEMMUZ AYINDA YOLA ÇIKTIK
HEPİMİZ MUTLU SONA ULAŞIRIZ İNŞALLAH..
ARKADAŞLIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZ DAİM OLSUN
@Yasemen2691
@Prmm
@Platonikbaby 2 temmuz
@marinbelis 2 temmuz
@gkymc 3 temmuz
@EndlessHappiness 5 temmuz
@kronikuykucu 7 temmuz
Y Yudumluksevgi 7 temmuz
@canan_cc 7 temmuz
@Seyma b 8 temmuz
@tesla07 8 temmuz
@paraleller 8 temmuz
@KE Dilek 9 temmuz
@tuba15 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@bebegimleben 10 temmuz
@Sehriayaz58 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@Kevmet 10 temmuz
@Katinaninelindemakasi35 11 temmuz
@-huzur- 11 temmuz
G googce 11 temmuz
@Mina_1414 12 temmuz
@nenana 13 temmuz
@gizemlii123 15 temmuz
@Egem2709 17 temmuz
@Shopareekiz 18 temmuz
@spe 19 temmuz
@benyoruldumhayat09 20 temmuz
@innocent33 23 temmuz
@Cnsssss35 24 temmuz
@tugsem_10 24 temmuz
@Kumsalpoyraz 25 temmuz
@nes1988mum 26 temmuz
@patate 27 temmuz
@Defnem08 27 temmuz
K kahvekokulu 29 temmuz
@safari_go 30 temmuz
@aseton44 30 temmuz
Guguuu 1 ağustos
Aaa ne guzel cnm ilk evlilik yıl dönümünüz olacak :)) hayırlısi olsun cnm hakkında yaa . Nerede yasıyordunuz cnmBende 1 agustosta 1 yıl olacak musabecide çalşyrm ama işten ayrılmayı düşünüyorum bu ay bakalım hayırlısı herşeyin
Öyle cnm ya herseye rağmen yine cok sükür bizim yerimizde olmak isteyen cok insan varken hep en kötüsünü düşünürüm ki şükretmeyi unutmamak icinNapcan canim saglik olsun vakit geciyo hemen sende ugras bul kendine ben hep degisik seyler yaparim yaparken de cok mutlu olurum keyif alirim hobiler edin
Uygulamanın adı kadınlar kulübü tv mi ?Ben telefon uygulamasini kullaniyom canim cok guzel oluyo boyle
Tabi sükretmek icin cok sebebimiz var.. Calisma hayatin oldu mu hic canimÖyle cnm ya herseye rağmen yine cok sükür bizim yerimizde olmak isteyen cok insan varken hep en kötüsünü düşünürüm ki şükretmeyi unutmamak icin
Markete kadınlar kulübü yazinca cikiyor canim bu bizim avatardaki pembe kurk var zatenUygulamanın adı kadınlar kulübü tv mi ?
ı phone uygulaması var mı acaba ne kadar aradıysam bulamadımMarkete kadınlar kulübü yazinca cikiyor canim bu bizim avatardaki pembe kurk var zaten
Oldu sayılmaz canim 1 ay kadar calismisligim var sadeceTabi sükretmek icin cok sebebimiz var.. Calisma hayatin oldu mu hic canim
iPhone yok cnm bende baktım simdi olmuyorı phone uygulaması var mı acaba ne kadar aradıysam bulamadım
Olmuyor cnm hem yurtdisindayim hemde iPhone olduğundan maalesef :/Markete kadınlar kulübü yazinca cikiyor canim bu bizim avatardaki pembe kurk var zaten
Canim gözün aydin olsun şimdiden 2. Çizgi gayet belli :)))))Kızlar alttaki bata 8gün kala yaptığım üstteki bata 6 gün kala yaptığım. Nasıl bir yorumlama yapmak gerekiyor bilemedim. Bu arada herkese günaydın. Hamile olan arkadaşları da çok çok tebrik ederim. Allah rn kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah.
Hiimm bilmiyom canim yaa benim iphone degil onun uygulamasi yoktur belki play store dan yukledim benOlmuyor cnm hem yurtdisindayim hemde iPhone olduğundan maalesef :/
Play store dan oluyor evet cnm neyse saglık olsun bizde böyle kullanımız canimHiimm bilmiyom canim yaa benim iphone degil onun uygulamasi yoktur belki play store dan yukledim ben