Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar alttaki bata 8gün kala yaptığım üstteki bata 6 gün kala yaptığım. Nasıl bir yorumlama yapmak gerekiyor bilemedim. Bu arada herkese günaydın. Hamile olan arkadaşları da çok çok tebrik ederim. Allah rn kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah.
İnsallah canim koyulastiktan 12 saat ile 24 saat arasinda yumurtluyorsun diye biliyorum canim koyu ve ertesindeki silik gunu iyi degerlendirmek lazim sonra gun asiri..

Kızlar alttaki bata 8gün kala yaptığım üstteki bata 6 gün kala yaptığım. Nasıl bir yorumlama yapmak gerekiyor bilemedim. Bu arada herkese günaydın. Hamile olan arkadaşları da çok çok tebrik ederim. Allah rn kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah.
gebelik testi dimi bu canım.ovulasyon testi değil
eğer öyleyse umutlandırmak istemem ama bşey var gibi benc
beta hcg kan tetsi var onu yaptr çıkar ordan
yada birazck daha sabret erken çünkü

İnsallah canim koyulastiktan 12 saat ile 24 saat arasinda yumurtluyorsun diye biliyorum canim koyu ve ertesindeki silik gunu iyi degerlendirmek lazim sonra gun asiri..
27 haziranda zaten en koyu çizgiyi görüp değerlendirmiştik. 1 temmuzda yaptığımda T çizgisi bembeyazdı ama şimdide koyulaşmaya başladı gün geçtikçe. 2. Kez yumurtluyo olabilir miyim? Yoksa adet günüm yakın diye beni yanıltıyor mu?

27 haziranda zaten en koyu çizgiyi görüp değerlendirmiştik. 1 temmuzda yaptığımda T çizgisi bembeyazdı ama şimdide koyulaşmaya başladı gün geçtikçe. 2. Kez yumurtluyo olabilir miyim? Yoksa adet günüm yakın diye beni yanıltıyor mu?
Yumurtlamamda benim de boyle olmustu sonra siliklesti ve kayboldu adetimden bir gun once yaptim yine cift cizgi cikti.. Ertesi gun adet oldum ..Yaniltiyor olabilir..

Allah büyük belli mi olur canım ol der oluverir.. Umudunu yitirme guzel sey umidini korumak kalbine gonlune gore versin Allahim..

A
Haklısın canim bi turlu memnun olamıyoruz :))
1 agustos ta 2 yıl olacak evleneli, Almanya da yasıyorum canim buraya geleli 14 ay oldu daha.Almanca yı öğrenmeye çalışıyorum simdilik canim. Peki sen ne kadardır surede evlisin, nerede yaşıyorsun ne is yapıyorsun canim. Bu ay geçsin Yeni bat 6 agustos olacak canim :KK5::KK73:
a bende almanyadayım hangi şehirdesin :)

İnşallah en kısa zamanda bebegine kavusursun sende tecrübelerini paylassana bizimle kızında belirtin neydi varmiydi cnm
Slm canım evet gerçekten diğer adet dönemi belirtilerinden farklı oluyor 2 yıl sonra oldu eşim varıkosel ameliyatı gecordı 1 sene öyle bekldık sonra yumurta takibi yaptırdım biraz kilo almıştım pko var bende diyet yaptım 10 kg verdim glıfor ve düzenli beslenme ile 3 ayda 2.çatlama iğnesi ile gün aşırı beraberlik olduk 3 kez artık umudum yoldu açıkçası o ay çok istek sızdım hatta esşimle aramıza soğukluk girmişti sogmustum resmen ondan sonra adetime 1 hafta kala gece dönerken yatakta ani keskin kramplar giriyordu kasıklarıma o dikkatimi çekti is yerinde sandalyeye oturup kalktığında da aynı ağrılar oldu herkes sen hamılesın diyordu soldun falan dediler adet günüm geldi Dr aradım çok sancım var ama adet olamıyorum bir haftadır böyle dedım göğüs hassas ligi yoktu bulantıda yok du yorgunluk ve sancı vardı muayene haneye gittim kontrol etti vajinadan uterusda bir sıvı var dedi şüphelendi kan tahlili yaptım 1 saat hıc geçemedi bana sonra poliklinik ı aradım değerleri sordum 245beta HCG dedi elim Ayağım tıterdı iş arkasdasımasarıldım çok ağladım sevinçten üstünden yük kalkmış gibiydi hala gözlerim dolar o günler aklıma gelince böyle kızlar klomen progestan glıfor kullandım Dr takibinde şuan hıc bısey kullanmadım Dr gerek yok dedi yumurtlama oluyor diye bakalım

X