Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim senden haber bekliyoruz artik insallah adetin gecerde hamis olursun dualarimiz seninle

Bat dediginiz nedir acaba birçok yerde aynı şey yazıyor duymadım şimdiye kadar
bilmediğimden soruyorum....?

Canim senden haber bekliyoruz artik insallah adetin gecerde hamis olursun dualarimiz seninle

Akşam 10 gibi kahverengi lekeler geldi büyük ihtimal adet oluyorum devamı henüz gelmedi ama yıkıldım eşime ilk yıldönümü hediyesi olarak süpriz yapıcaktım hayaller suya düştü neredeyse bir yıldır deniyoruz hiç üzülüp ağlamamıştım ama bu seferki çok koydu ilk kez bu kadar üzülüp ağladım

Uzulme canim benim insallah olacak hepimizin ALLAH dilerse sabret ve dua et... Bende edicem sana Allah kucagini bal evlatlarla doldursun

Aynen yaa dağılmayalım bende cok alıştım başka sayfa açılırsa bana da haber verin kızlar

Canım 25 tlye eczanelerde satılıyor içinde 5 tane test var aynı gebelik testi gibi kullanılıyor

İnş canım Allah gönlüne göre verir bat ne

mantar canım biran evvel doktora git intihap yayılmasın geçmiş olsun benimde ilk evlendiğimde aynısı olmuştu idraını yaparken de zorlanman acı varsa kesin

Aynen Bnde kocisimi ise gönderdim direkt buraya kostum. Canim genelde gününü Nasıl değerlendiriyorsun neler yapıyorsun. Ben evde cok sıkılıyorum gidecek bi yer yok Ailem uzakta valla patlıyorum bazen
Bazen cok sıkılıyorum canım da allahtan ailem de kv de yakin bana onlara gidiyorum arkadasima gidiyorum.. Kitap okuyorum evdeyken birde benim kuşlarım var onlarla uğraşıyorum zaman geciyor hemen zaten arada temizlik şu bu derken akşam oluvermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…