- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 39
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.181
Canim senden haber bekliyoruz artik insallah adetin gecerde hamis olursun dualarimiz seninleBende bugün test yaptım yüzde 90 yok gibi ama çok dikkatli baktığında çok hafiften bi çizgi görünüyor sanki kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ki son iki gün kaldı adete belki daha erken test için inşallah koyulaşır
Canim senden haber bekliyoruz artik insallah adetin gecerde hamis olursun dualarimiz seninle
Akşam 10 gibi kahverengi lekeler geldi büyük ihtimal adet oluyorum devamı henüz gelmedi ama yıkıldım eşime ilk yıldönümü hediyesi olarak süpriz yapıcaktım hayaller suya düştü neredeyse bir yıldır deniyoruz hiç üzülüp ağlamamıştım ama bu seferki çok koydu ilk kez bu kadar üzülüp ağladım
Aynen yaa dağılmayalım bende cok alıştım başka sayfa açılırsa bana da haber verin kızlarbenimde regl olmadan bi kac gn once sizlamalarim karinda yanma hissi olur basladi bu aksam bat 7 temmuz. geliyor gonlumun efendisirica edicem bi sure bebisime firsat versin gelmesinde o gelsn
kizlar bu arada regl olanlar dagilmayalm sayfamiz guzel yada hep birlikte baska sayfada knusalm alistik birbirimize
Canım 25 tlye eczanelerde satılıyor içinde 5 tane test var aynı gebelik testi gibi kullanılıyorKızlar bende bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Bugün eczaneye gittim kalmadı dedi. Biten ürün 7li ama 70 80 lira var dedi. Aramızda kullananlar ne kullandı bide fiyatları ne kadardı. Yardımcı olabilir misiniz kızlar. Tavsiye edeceğiniz bir marka kullanımı kolay bişey varsa alabilirim. Daha önce hiç kullanmadım çünkü.
Hamişte olsak burdan devam ediyoruz kızlar kaptanınız hala hamiş değil zatenAynen yaa dağılmayalım bende cok alıştım başka sayfa açılırsa bana da haber verin kızlar
İnş canım Allah gönlüne göre verir bat neSlm kızlar benim bir kızım var eşim izne geldı bende degerlendıreyım dedim yumurta takibi yaptık sanırım cumartesi çatladı yumurtamsı testte öyle gözüktü elimde bugün gitti askere inş hamile kalabılırım kızım 17 aylık kardeşi olsun istiyorum dua edin herkese nasıp etsin mevlam
mantar canım biran evvel doktora git intihap yayılmasın geçmiş olsun benimde ilk evlendiğimde aynısı olmuştu idraını yaparken de zorlanman acı varsa kesinKizlar dun beyaz sut kesigi akintim bugun sabah sariya dondu ve kasinti basladi ustten kasidim sora birde ne goreyimm anammm kocaman olmus neyse yikadim biraz soguk suyla kuruladm fonle pamuklu utulu camasirimi giydim yataym dedm azicik sol kasigimda surekli bir iceciiiik sizi oluyor nasil tarif etsem hep solda bat 10 temmuz ya bu mantarmi mantarsa bu kasiktaki kendibi belli eden sizi ne regl icin mi anlamdm gitti
Tmm canim anlaşıldı merkez burası :)) olursun Allah in izniyle canim maclara devam ediyoruz aksatmıyoruz sonunda kupaları alacaz bak görHamişte olsak burdan devam ediyoruz kızlar kaptanınız hala hamiş değil zaten
Cok sukur iyiyim canim kocitoyu ise gonderdim hemen buraya kostumTeşekkürler canim sen nasılsınn
Aynen Bnde kocisimi ise gönderdim direkt buraya kostum. Canim genelde gününü Nasıl değerlendiriyorsun neler yapıyorsun. Ben evde cok sıkılıyorum gidecek bi yer yok Ailem uzakta valla patlıyorum bazenCok sukur iyiyim canim kocitoyu ise gonderdim hemen buraya kostum
Allah kolaylık versin canim sana da evde oturmaktan iyidir bosver İnan evde zaman geçmiyorbende işe geldim maaaleseff
aslında öyle ama işte memnun olmuyor insan hiçbitürlüAllah kolaylık versin canim sana da evde oturmaktan iyidir bosver İnan evde zaman geçmiyor
Bazen cok sıkılıyorum canım da allahtan ailem de kv de yakin bana onlara gidiyorum arkadasima gidiyorum.. Kitap okuyorum evdeyken birde benim kuşlarım var onlarla uğraşıyorum zaman geciyor hemen zaten arada temizlik şu bu derken akşam oluvermisAynen Bnde kocisimi ise gönderdim direkt buraya kostum. Canim genelde gününü Nasıl değerlendiriyorsun neler yapıyorsun. Ben evde cok sıkılıyorum gidecek bi yer yok Ailem uzakta valla patlıyorum bazen
Calisirken evde olmayi evdeyken de calismayi istiyoruz hep saglik olsun islerinde basarili ol canimaslında öyle ama işte memnun olmuyor insan hiçbitürlü
kaç yıllık evlisin nerede yaşıyorsun
bat tarihlerine kadar birbirmizi tanıycaz artık