Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benimde tedaviyle ikinci denemem yani klomen ve çatlama iğnesiyle. Bat bugündü olmadım ama test aldım şimdi yaptım. Negatif çıktı adet belirtim yok şuanda hamilelik belirtiside yok benim gibi bir durum yaşayan varmı aranızda

Hahhhhaa canim tam üstüne bastın da hiç belirti yok ve az önce test yaptım sonuc negatiff :halay:
Kıyamam bendensin :olamaz: erken yaptık ondan oldu ondan (umıt hep var) :KK48: bu sefer 7-8 temmuz yapıcam adetim gelirse gelir gelmezse beklicem o günlerde yapıcam ya nasip bakalım. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize:dua:

D
Mernur1325post: 51971405 .!.:
Mernur1325post: 51971405 .!.:
Evet Canım ortak noktamız cok gerçekten yaa cok şaşırdım :KK15:Bu arada bat a 3 gün kaldı benim test yaptım negatif çıktı yaa sanırım bu temmuz da bende bisey yok
Dur bakalim hayatim belki adet gununde cikar insallah kirmizilar gelmez kirmizi karti yiyiverdim bugun cok guzel oldu:duduk::KK70:

Kıyamam bendensin :olamaz: erken yaptık ondan oldu ondan (umıt hep var) :KK48: bu sefer 7-8 temmuz yapıcam adetim gelirse gelir gelmezse beklicem o günlerde yapıcam ya nasip bakalım. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize:dua:
Sira sizde gozlerimiz uzerinizde hanimlar hadi bebis haberleriyle gelin yeni liste olmadan:sinirli: Y Yudumluksevgi

D

Dur bakalim hayatim belki adet gununde cikar insallah kirmizilar gelmez kirmizi karti yiyiverdim bugun cok guzel oldu:duduk::KK70:
D

Bilmiyorum ki canim kiminle silik de olsa çizgi çıkıyor Bnde hiçbirşey yoktu galiba bu ay Bnde kırmızı kart yicem :duduk::KK48:

Ya canim kiminde silik de olsa cıkıyor çizgi Bu aydan pek umudum kalmadı ama yine kısmet tabii . İnsallah hayırlısi olur canim bakalım neler bekliyor bizi :rapci:

Bende de o düşünce var silikte olsa çıkardı diorum ama biri burda adet gününde yapmış çıkmamış 2 gün geçmiş çıkmış. Bi umut işte napcan :KK48: Az daha sabır inşallah olur inşallah.. olmazsa da vardır bi hayır olana kadar devam :halay:

İyi akşamlar kızlar. Hamişlere gözleri aydın olsun tebrik ederim :KK9:Erken adet olduğum için olurya üstüne görmüşümdür dedim ( annem bana hamileyken 4 ay farketmemiş adet görmüş) test yaptım bugün negatif. Yine sanırım bu hafta yumurtlama dönemindeyim koca iki gündür horul horul uyuyor. 1hafta sonra iş için gidecek. Bu ay doktora gidecektim sıcaktan evden çıkasım gelmedi sanırım bu yaz bebek olayını ertelicem. Bat sanırım 19 olacak yine de belirteyim ne olur ne olmaz :işsiz:

Slm kızlar benim bir kızım var eşim izne geldı bende degerlendıreyım dedim yumurta takibi yaptık sanırım cumartesi çatladı yumurtamsı testte öyle gözüktü elimde bugün gitti askere inş hamile kalabılırım kızım 17 aylık kardeşi olsun istiyorum dua edin herkese nasıp etsin mevlam

Slm kızlar benim bir kızım var eşim izne geldı bende degerlendıreyım dedim yumurta takibi yaptık sanırım cumartesi çatladı yumurtamsı testte öyle gözüktü elimde bugün gitti askere inş hamile kalabılırım kızım 17 aylık kardeşi olsun istiyorum dua edin herkese nasıp etsin mevlam
İnşallah en kısa zamanda bebegine kavusursun sende tecrübelerini paylassana bizimle kızında belirtin neydi varmiydi cnm

benimde regl olmadan bi kac gn once sizlamalarim karinda yanma hissi olur basladi bu aksam bat 7 temmuz. geliyor gonlumun efendisi:halay: rica edicem bi sure bebisime firsat versin gelmesinde o gelsn:KK12:
kizlar bu arada regl olanlar dagilmayalm sayfamiz guzel yada hep birlikte baska sayfada knusalm alistik birbirimize:KK49:
Evet alistik ben kirmizi karti yemis biri olarak sahsen burdayim bir yere gitmeyi dusunmuyorum :halay:

Katinaninelindemakasi35 Katinaninelindemakasi35 caniiimm nerelerdesin yok oldun gene durumun ne tasinma isin bitti mi
Yavrum benim buralardayim, arada girmeye calisiyorum.. 3 gunluk yol gidiyoruz arabamizla, kaliforniyadan teksasa.. Ovulasyon konusuna aslinda yorum atmistim ama kimsecikler yazmamis:KK51: bat 11 Temmuz onu bekliyom canim, senden naberrrr, ozledim be kiz:KK19:

Yavrum benim buralardayim, arada girmeye calisiyorum.. 3 gunluk yol gidiyoruz arabamizla, kaliforniyadan teksasa.. Ovulasyon konusuna aslinda yorum atmistim ama kimsecikler yazmamis:KK51: bat 11 Temmuz onu bekliyom canim, senden naberrrr, ozledim be kiz:KK19:
Bende gormemisim canim yaa kusura bakma degerlendirebildin mi yumurtlamayi degerlendirebildin mi bende goremeyince merak ediyorm caniimm insallah olmustur bu ay yoksa sanki bize agustos topigi gorunuyor gibi hissediyorum :halay:

X