- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 36
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.141
sağol canım benim banyo da çok rahatlatıyor beni ama oda kesiyor banyo yapmayı da deneyebilirsin ılık duş ve çikolata :)Evet kendimi tutup kullanmadim sorucam.. Artik papatya caylariyla sicak torbalarla gecirmeye calisicam.. Bunlari yapamadigim yerlerde tutarsa agrim yarim cay bardagina ilikla sicak arasi suya seker katistirip icerim hafifletir.. Gecmis olsun canim sana da allahim sifa versin
Hosgeldin hakkinda hayirlisi olsun insallah ilk cocuk mu olucakMerhabalar. Yeni takip etmeye başladım sayfayı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu. Temmuz ayında deneyeceklerdenim. Bu ay daha dikkatli takip etmeyi düşünüyorum. Temmuz 13 bat tarihim
İnsallah canim benim.. Belki hamile kalip normal dogurursak bebisler agrimizi tedavi eder gelir belli mi olur :)sağol canım benim banyo da çok rahatlatıyor beni ama oda kesiyor banyo yapmayı da deneyebilirsin ılık duş ve çikolata :)
geçmiş olsun sana da inş hemen geçer
umarım öyle olur ya yıllardır bu ağrılar mahvetti beni bu ay geçikmişti dedim ya ölcem sandımİnsallah canim benim.. Belki hamile kalip normal dogurursak bebisler agrimizi tedavi eder gelir belli mi olur :)
canim bn kendim bildim bileli her adetimde igne vuruluyorum cnku inanilmaz sancim oluyo tansiyonum dusuyo bayilicak gbi yerlerde kivraniyorum.annemde de ayni sekildeymis. kac defa kadin dgumcuya gttim bekarken hic bise ckmadj ck sukur.en sn iste gecen ay gebelik dusununce dr a gittim kist varms 2 tane ama o da dedi son ayda bile olusmus olabilir. dedim her ay cok sancili geciyo igne vurduruyorum keske vrdurmasaydin ddi. dedim dr bey niye oyle ddinz kisirlikla alakasimi var yksa yok canim agri kesici kullanmak hap olsa bile zararli bn o anlamda dedim ddi. baska dr a da sordm alakasi ykmus kisirlikla.genel olarak agri kesici zararli yani. annem ayni benim gbiymis her ay igne. evlenince hmn 3.ayda olmusm bnYaa kizlar bu arada birsey sormak istiyorum size.. Benim adetlerim sancidan beni kivrandirip aglaticak kadar fazla agriyla gecer hep.. Dr.um arvelesin hem ignesini hemde hapini verir ve agrimi hapla geciririm o da bazi aylarda usuttugumde fayda etmezse igne vurdururdum.. Bugun aklima takildi ve arastirdim bu ilac iyi hos geciriyo agrimi ama zarari var midir diye baktim kisirlik yaptigi bebek isteyenlerin kesinlikle kullanmamasi gerektigini yaziyodu ve ben yillardir dogum doktorunun vermesi halindr kullandim bunu.. Korkuyorum..
bu arada ustteki msjimin devami olarak yazim annem sezeryan dgum yapti bidaha hic agrimamis ins bizimde hc agrimazumarım öyle olur ya yıllardır bu ağrılar mahvetti beni bu ay geçikmişti dedim ya ölcem sandım
tek hayalim o desem inş bizimde öyle olur canım çok sağol cevap verdiğin içinbu arada ustteki msjimin devami olarak yazim annem sezeryan dgum yapti bidaha hic agrimamis ins bizimde hc agrimaz
benim gelir zatn canim reglm kesin gzuyle bakiyorum hatta suan. bu arada hic dr a gtmediysen kesinlikle gtmelisin. bak mesela bna dr son ayda da kistin olusmus olabilir belkide 3 aydir var ddi. eger erken gitseydim uc aydir kist ilacini kullaniyo olurdum. simdi erimelerini bekliyorum mesela. illa bebk tedavisi olmana gerek yok kontrol amacli gtBaya negatif cikti ya kar beyaz T cizgisi iyicene baktimama olsun ya sorun degilm sabah uzuldum de hemen gecti yav. Incir kuru yapicam ya onumuzdeki ay. Regl ile baslicam. Bilmiyorum ki doktora filan gitmeden boyle dogal yollarla deneyeyim diyorum. Bu sekilde devam ederse belki giderim ilerde. Belki sen guzel haber alirsin bu ay hem :) adet gecmesini mi bekleyeceksin?
benim gelir zatn canim reglm kesin gzuyle bakiyorum hatta suan. bu arada hic dr a gtmediysen kesinlikle gtmelisin. bak mesela bna dr son ayda da kistin olusmus olabilir belkide 3 aydir var ddi. eger erken gitseydim uc aydir kist ilacini kullaniyo olurdum. simdi erimelerini bekliyorum mesela. illa bebk tedavisi olmana gerek yok kontrol amacli gt
Hoş buldum. Evet ilk olacak Allah nasip ederse. İnsallah hepimiz hakkında hayırlısı olurHosgeldin hakkinda hayirlisi olsun insallah ilk cocuk mu olucak
bn yumurtlama gunlerini degerleniremedm canim bide kistlerim var.o yuzden umutlu dgilim acikcasi. belirtimde yok haftasonu adet olmayi bekliyorum insAllah kismet diger aylara. senin hayirli haberini bekliyoruz bu aykronikuykucu canım batlar aynı sende durum nasıl var mı belirti?
İnşallah canım Rabbim vakti ve zamanı gelince hepimize nasip etsin inşallah dua edelim birbirimize bolcabn yumurtlama gunlerini degerleniremedm canim bide kistlerim var.o yuzden umutlu dgilim acikcasi. belirtimde yok haftasonu adet olmayi bekliyorum insAllah kismet diger aylara. senin hayirli haberini bekliyoruz bu ay
Hahhhhaa canim tam üstüne bastın da hiç belirti yok ve az önce test yaptım sonuc negatiffY Yudumluksevgi canım durumlar nasıl son 3 gün kaldı maşallah valla hiç test yapmadan durabiliyosun ben 2test devirdimvar mı belirti
Evet Canım ortak noktamız cok gerçekten yaa cok şaşırdımYaa kuzu ne cook ortak noktamiz varbizim 26 agustos 7.tanisma yili 1.evlilik yil donumumuz olcak tanistigimiz gun evlendik ahh ahh bebislerle surpriz yapsak ya kocalarimiza
4 gün var cnm benimde bakalım günüm geçmeden yapmam artikSenin kaç gün var canım adetine? Brn bugün hasas erken gebelik testleri var ya onlardan alıcam yarın son 2 gün yarın yapıcam bu sefer net şekşlde belli olur diye düşünüyorum
bence var bat gecince daha net sonuc verir ben ilk hamileligimde 4 yada 5 gun kala yapmistim cikmamisti adet gunu yaptim cikti silik cizgiKızlar benim bat a 3 gün kala dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Acaba daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mi ki ?