Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım benim banyo da çok rahatlatıyor beni ama oda kesiyor banyo yapmayı da deneyebilirsin ılık duş ve çikolata :)
geçmiş olsun sana da inş hemen geçer

Merhabalar. Yeni takip etmeye başladım sayfayı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu. Temmuz ayında deneyeceklerdenim. Bu ay daha dikkatli takip etmeyi düşünüyorum. Temmuz 13 bat tarihim
Hosgeldin hakkinda hayirlisi olsun insallah ilk cocuk mu olucak

sağol canım benim banyo da çok rahatlatıyor beni ama oda kesiyor banyo yapmayı da deneyebilirsin ılık duş ve çikolata :)
geçmiş olsun sana da inş hemen geçer
İnsallah canim benim.. Belki hamile kalip normal dogurursak bebisler agrimizi tedavi eder gelir belli mi olur :)

canim bn kendim bildim bileli her adetimde igne vuruluyorum cnku inanilmaz sancim oluyo tansiyonum dusuyo bayilicak gbi yerlerde kivraniyorum.annemde de ayni sekildeymis. kac defa kadin dgumcuya gttim bekarken hic bise ckmadj ck sukur.en sn iste gecen ay gebelik dusununce dr a gittim kist varms 2 tane ama o da dedi son ayda bile olusmus olabilir. dedim her ay cok sancili geciyo igne vurduruyorum keske vrdurmasaydin ddi. dedim dr bey niye oyle ddinz kisirlikla alakasimi var yksa yok canim agri kesici kullanmak hap olsa bile zararli bn o anlamda dedim ddi. baska dr a da sordm alakasi ykmus kisirlikla.genel olarak agri kesici zararli yani. annem ayni benim gbiymis her ay igne. evlenince hmn 3.ayda olmusm bn ins iyi dusunelm

benim gelir zatn canim reglm kesin gzuyle bakiyorum hatta suan. bu arada hic dr a gtmediysen kesinlikle gtmelisin. bak mesela bna dr son ayda da kistin olusmus olabilir belkide 3 aydir var ddi. eger erken gitseydim uc aydir kist ilacini kullaniyo olurdum. simdi erimelerini bekliyorum mesela. illa bebk tedavisi olmana gerek yok kontrol amacli gt

T

Tamam canim gideyim bu ay icinde cok sagol gecmis olsun sana da gider umarim kistler hemen

Kizlar dun beyaz sut kesigi akintim bugun sabah sariya dondu ve kasinti basladi ustten kasidim sora birde ne goreyimm anammm kocaman olmus neyse yikadim biraz soguk suyla kuruladm fonle pamuklu utulu camasirimi giydim yataym dedm azicik sol kasigimda surekli bir iceciiiik sizi oluyor nasil tarif etsem hep solda bat 10 temmuz ya bu mantarmi mantarsa bu kasiktaki kendibi belli eden sizi ne regl icin mi anlamdm gitti

Kızlar benim bat 2 temmuz hala adet olmadım bekliyorum dün idrar testi yaptım negatif birazda olsa silik cıkmazmıydı yumurtlamam takvime göre 18 iydi 25 indede birlikte oldum sizde geç döllenme olabilirmi ne dersiniz kandada cıkmaz diye cok korkuyorum

Bende geldim oglum 2014 agustos dogumlu 2. bebegi dusunuyorum bu ay umudum pek yok ama yinede Allah bilir bat 23 temmuz

bn yumurtlama gunlerini degerleniremedm canim bide kistlerim var.o yuzden umutlu dgilim acikcasi. belirtimde yok haftasonu adet olmayi bekliyorum insAllah kismet diger aylara. senin hayirli haberini bekliyoruz bu ay
İnşallah canım Rabbim vakti ve zamanı gelince hepimize nasip etsin inşallah dua edelim birbirimize bolca

Yaa kuzu ne cook ortak noktamiz varbizim 26 agustos 7.tanisma yili 1.evlilik yil donumumuz olcak tanistigimiz gun evlendik ahh ahh bebislerle surpriz yapsak ya kocalarimiza
Evet Canım ortak noktamız cok gerçekten yaa cok şaşırdım Bu arada bat a 3 gün kaldı benim test yaptım negatif çıktı yaa sanırım bu temmuz da bende bisey yok

Kızlar benim bat a 3 gün kala dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Acaba daha sonra pozitif çıkma ihtimali var mi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…