Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de psikolojik olarak gecikiyo, bende 3 gun geciktim, regl belirtim yok, ama kesin regl olurum hamile degilim bence..
Yavrum kalbim hepimizin hamile kalmasindan yana ama allah ne zaman uygun gorurse o zaman veriyo biliyorum su an madem hamile degil bari gecikmesin ki tedaviye devam edeyim diye acele ediyorum

Yavrum kalbim hepimizin hamile kalmasindan yana ama allah ne zaman uygun gorurse o zaman veriyo biliyorum su an madem hamile degil bari gecikmesin ki tedaviye devam edeyim diye acele ediyorum
Insallah arkadassim, keske Allah heoimize birer melek yollasa mubarek gunlerin hurmetine.. Bende seninle ayni fikirdeyim, ovulasyon testi aldim, umudum yok yani bu aydan ama bu sefer de regl gecikiyo, düdük yapsak korkuyorum varsa da bisey olur mu diye.. Anlamadim yani, ben hep normalde erken olurdum, gecikme yasadigim olmaz benim.. Korunma hapini birakali 1 ay oldu iste.. ondan cok umudum yok.. Allah hepimizin gonlune gore versin yavruş..

Kizlar demek buraya yazmami bekliyormus benim adet ben adet oldum simdi geldi 3 gunluk gecikme du valla hormonlarim sapitti

Bu ay calismalara devam yine ben yarin gitmem artik doktora obur gun giderim tahlil yapar belki adetliyken

Merhaba kızlar, inşallah bu mübarek günlerde hepimiz bebişleniriz. Hep dua ediyorum benim gibi tüm isteyenlere..
Benimde adetime 2-3 gün var, yani sanırım öyle. Birkaç gün erken-geç oynuyor günlerim.
SAT'lar __ 16 mart__18 nisan__15 mayıs__
Ovulasyon takibi ile çalıştık bu ay. Normal adet belirtilerim var, göğüslerim şiş ve acılı, sinirliyim, gerginim.
Tek fark aşırı çarpıntım var, bir üşüyorum bir ateş basıyor.Çok duygusalım. Kafayı yedim iyice..
Turuncumsu sarı, süt kesiği gibi beyaz farklı akıntılarımda var.
Biliyorum psikolojik belirtiler yaşıyorum yine, ama hala bir umuttur bekliyorum işte. :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Bende vajinismus hastaligini yeni yeneb biri olarak, 4bucuk senedir evliyim o yuzdn biran once bebek istiyoruz artik. Yarinden itibaren yumurtlama donemim basliyor, dogrusunu soylemek gerekirse ilk aydan hic umudum yok ama yinede her ihtimale karsi elimden geleni yapacam:KK70:

Tselam kızçeler...bnımde bat hazıranın 2 de oldu.Dogum günüm 11temmuz.bu ay sogan kürü kullanıyorm ve backalrımı ilişki sonrası havaya dikiyorm..ınsallah bnmde dogum gunu hedıyem bır bebis olurr ...Bakalmm hayırlsııı Rabbım ısteyn herkese Hayırlı evlatlar nasıp eder

Kizlar demek buraya yazmami bekliyormus benim adet ben adet oldum simdi geldi 3 gunluk gecikme du valla hormonlarim sapitti
ya ben görmemişim bu yorumunu olsun hayırlı olsun bu bekleyiş de yoruyor insanı eşime diyorum keşke kaldığımız gibi öğrensek ama böle uğraşıyoruz evlatlarımız pek kıymetli olucak :)

merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim hiç korunmadım pcos var 3 ay tedavi ile yine sonuç hüsran umutlar temmuza kaldı:KK43:

merhaba hanımlar benim bugün doğum günüm:) gönül isterdi ki güzel haberleri vereyim eşime aileme sevdiklerime ama geçen hafta adet oldum malesef.inşalalh temmuzda alırız güzel haberleri.ben 2 yıldır korunmuyorum ama olmadı henüz.doktorada gittim hipotroidi hastasıyım o da etkiler dediler de ne kadar doğru bilemiyorum.Rabbim en kısa zamanda iyi haberler almayı nasip etsin

Selam kizlar bende temmuz ayinda yine yeniden tedaviye baslicam 16 aydir uğraşıyorum 3 kez klomen denedim hsg çekindim sonuc alamadim bu ay yine baslicaktik ama kist oldugunu öğrendim allah nasip ederse temmuz ayinda aşılama düşünüyorum herkesin doğum gunuynus benimde evlilik yildonumum anneler gunu dedim olmadi babalar gunu dedim olmadi esimin dogum gunu dedim o da nasip olmadi rabbim bu gune nasip eder ınşallah

Kizlar hala bende bisey yok 4 gun oldu gecikmem, test yaptim simdi, aldim ucun birini :KK51: yaa bari gecikmese de bizde onumuze baksak yaa var ya hep kafaya takmaktan oluyo boyle, hormonlari bozuyoruz, yoksa hic biseyimiz yok:eek::işsiz:

X