- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- Konu Sahibi kahvekokulu
Benim de bat 10 haziran ve test negatif. Hala olmadımKizlar hatirlayan varmi bilmiyorum bat 10 hazirandi ben hala adet olmadim test negatifti sanirim stresten gelmiyo ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bat 10 haziran ve test negatif. Hala olmadımKizlar hatirlayan varmi bilmiyorum bat 10 hazirandi ben hala adet olmadim test negatifti sanirim stresten gelmiyo ya
Aaa ayniym8sim kuzum insallah hamilesindir insallah acelet test yaptik diye gecmistir valla ne dusuncem bilmiyorum o yuzden yarin doktora gidicem benBenim de bat 10 haziran ve test negatif. Hala olmadım
Yavrum kalbim hepimizin hamile kalmasindan yana ama allah ne zaman uygun gorurse o zaman veriyo biliyorum su an madem hamile degil bari gecikmesin ki tedaviye devam edeyim diye acele ediyorumBence de psikolojik olarak gecikiyo, bende 3 gun geciktim, regl belirtim yok, ama kesin regl olurum hamile degilim bence..
Insallah arkadassim, keske Allah heoimize birer melek yollasa mubarek gunlerin hurmetine.. Bende seninle ayni fikirdeyim, ovulasyon testi aldim, umudum yok yani bu aydan ama bu sefer de regl gecikiyo, düdük yapsak korkuyorum varsa da bisey olur mu diye.. Anlamadim yani, ben hep normalde erken olurdum, gecikme yasadigim olmaz benim.. Korunma hapini birakali 1 ay oldu iste.. ondan cok umudum yok.. Allah hepimizin gonlune gore versin yavruş..Yavrum kalbim hepimizin hamile kalmasindan yana ama allah ne zaman uygun gorurse o zaman veriyo biliyorum su an madem hamile degil bari gecikmesin ki tedaviye devam edeyim diye acele ediyorum
Güzel haberler ver inşallah. Testte pozitifi görmeden dr a gitmek istemiyorum benAaa ayniym8sim kuzum insallah hamilesindir insallah acelet test yaptik diye gecmistir valla ne dusuncem bilmiyorum o yuzden yarin doktora gidicem ben
Merhaba benimde 10 hazirandı o gün tes yaptım negatif ama hala gelen giden yok sen test yaptın mı benimki kesin stresten deKizlar hatirlayan varmi bilmiyorum bat 10 hazirandi ben hala adet olmadim test negatifti sanirim stresten gelmiyo ya
ya ben görmemişim bu yorumunu olsun hayırlı olsun bu bekleyiş de yoruyor insanı eşime diyorum keşke kaldığımız gibi öğrensek ama böle uğraşıyoruz evlatlarımız pek kıymetli olucak :)Kizlar demek buraya yazmami bekliyormus benim adet ben adet oldum simdi geldi 3 gunluk gecikme du valla hormonlarim sapitti
Aynen kuzum cok kiymetli olacaklarda bi gelse keskeya ben görmemişim bu yorumunu olsun hayırlı olsun bu bekleyiş de yoruyor insanı eşime diyorum keşke kaldığımız gibi öğrensek ama böle uğraşıyoruz evlatlarımız pek kıymetli olucak :)