Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende varim araliktan beri istiyorum. Basta ustune dusmedim gunleri falan takip etmedim. Mayista dikkat ettim ama olmadi . 5 haziran da kirmizi kart yedim sonra gittim hemen ovulasyon testi ve termometre aldim. Bu ay da boyle deneyecem insallah temmuzda isteyen herkes mutlu haberi alir

Merhabaa benim bat ım 17 hazıran ama hiç mi hiç umudum yok nasıpse bende battan sonra ovulasyon gununu kacırmamak için çaba sarf edicem :) bu arada ıkıncı gebelıgım olucak nasıp olursa bır oğlum var 4 yaşında eşim kız çok istiyor nasıp olursa tabı bende ıstıyorm inşallah çok ugraşmadan kocişime müjde veririm inşallah hepimize nasıp olur
Bu arada benım doğum gunum de 1 Temmuz :)

Kafaya takınca pskolojik olarak belirtileri hissdyrz rehl günümzde gecyo bi kaç gün ama sonuç sıfr bende ateş ölçme yöntemini kullanacm bunay bde ovulasyon bakalm artk sonuç ne olur
Benımde batta regl olursam eşim plan yapmak yok dıyo sana sormayacm artık habernde olmayack dıyo nasıl olacaksa sartlandırıyosn kendını diyo haklı

Kızlar Allah'ım her isteyene nasip etsin inşallah ben de istiyorum ancak bu ay rahim ağzı yaram için ilaç kullanıyorum ve 10 gün sonra kontrole gidicem donduracaklar muhtemelen 15gundur bizde tık yok zaten reglim de bugün bitti gibi yani pembe pembe akıntı dışında. Doktor yumurtaliklar tertemiz dedi.ama bu ay bizden umut yok tadilattayiz kapaliyiz

Kız allah iyiliğini tadılattayız mı ne güldüm ya Allahta senı güldürsün

Demeyi unuttum ya biz bu sabah adete ceyrek kala düdük yaptik, kanama oldu pembemsi ama kusum da aciyodu, muhabbete bak allam kafalari yedim
Bu akşam gülmelere doyamadımmm ama gülerken hamiş gibi karnımı tutuyorm bende psikolojık gecıkıcem bizimkide boşver varsada yoksada kızılcakıyameti boyle boş beklemeye gerek yok dıyor 2 gundr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…