- 2 Haziran 2017
- 561
- 617
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Bi de belimizi sicak tutucaz anam, hava sicak da olsa belime hirkami sarcam gezcem oyleKafaya takınca pskolojik olarak belirtileri hissdyrz rehl günümzde gecyo bi kaç gün ama sonuç sıfr bende ateş ölçme yöntemini kullanacm bunay bde ovulasyon bakalm artk sonuç ne olur
Bende kullanacam ayni yontemleri hadi hayirlisi..Kafaya takınca pskolojik olarak belirtileri hissdyrz rehl günümzde gecyo bi kaç gün ama sonuç sıfr bende ateş ölçme yöntemini kullanacm bunay bde ovulasyon bakalm artk sonuç ne olur
Benımde batta regl olursam eşim plan yapmak yok dıyo sana sormayacm artık habernde olmayack dıyo nasıl olacaksa sartlandırıyosn kendını diyo haklıKafaya takınca pskolojik olarak belirtileri hissdyrz rehl günümzde gecyo bi kaç gün ama sonuç sıfr bende ateş ölçme yöntemini kullanacm bunay bde ovulasyon bakalm artk sonuç ne olur
Kız allah iyiliğini tadılattayız mı ne güldüm ya Allahta senı güldürsünKızlar Allah'ım her isteyene nasip etsin inşallahben de istiyorum ancak bu ay rahim ağzı yaram için ilaç kullanıyorum ve 10 gün sonra kontrole gidicem donduracaklar muhtemelen 15gundur bizde tık yok zaten reglim de bugün bitti gibi yani pembe pembe akıntı dışında. Doktor yumurtaliklar tertemiz dedi.ama bu ay bizden umut yok tadilattayiz kapaliyiz
Bencede herkes buraya gelecek inşallah arka arkaya hamilelik haberleride alırızKatinaninelindemakasi35 canım bence bizim hazıran batcılar burya bırıkecek %80 i kimsede tık yok sence
Aynen aslında süper fikirTopiğin adı temmuz doğum günü olan anne adayları olmalıydı bencedüşünsenize hepimiz bu ayda müjdeli haberi alıyoruz ne güzel oluurrr
Eşim de "nadastayız,yağmur yagmis tarla çamurlu" diyorKız allah iyiliğini tadılattayız mı ne güldüm ya Allahta senı güldürsün
Insallah canim keske oyle olsa yaa, bende de tik yok daha ama dedigim gibi olcak benim psikolojik 2 3 gun gecikecek, sonra olcakKatinaninelindemakasi35 canım bence bizim hazıran batcılar burya bırıkecek %80 i kimsede tık yok sence
Bu akşam gülmelere doyamadımmm ama gülerken hamiş gibi karnımı tutuyorm bende psikolojık gecıkıcemDemeyi unuttum ya biz bu sabah adete ceyrek kala düdük yaptik, kanama oldu pembemsi ama kusum da aciyodu, muhabbete bak allam kafalari yedim
Ahahhaa turkiyeye gelicez eylulde nasipse, ordan keciboynuzu alicamErkeklerin ne umrundaki horoz misali ben işimi yaparım gerisine karışmam
anam biz burdan gönderelim sana hayrımız dokunsun lafımı olurAhahhaa turkiyeye gelicez eylulde nasipse, ordan keciboynuzu alicamhersey benle bitmiyo
Ya canim demen yeter Allah razi olsun, kargo isleri amerikada sikinti yaa, herseye sorun cikariyolar, en iyisi kendi isini kendin gorcenanam biz burdan gönderelim sana hayrımız dokunsun lafımı olur
Ne demek canım sen iste göndeririz yaniYa canim demen yeter Allah razi olsun, kargo isleri amerikada sikinti yaa, herseye sorun cikariyolar, en iyisi kendi isini kendin gorcen