-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.081
Canım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah..An itibariyle adet olmuş bulunmaktayım
Amin hepimizin insallah.. Umarim hasta olmazsin..Canım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah..
İnşallah canım dayanamayıp bi test yaptım az önce negatif. Daha 3 gün var ama çıkar die bekledim olmadıAmin hepimizin insallah.. Umarim hasta olmazsin..
Çıkmasi normal canım zaten ortalama 300milyon sperm olurmuş ama sadece bir tanesi döllenince çocuk oluyo internette çok video var bu konu ile ilgili bı göz at derimKızlar çok çıkmazdayım soru pek edepli değil ama kimselerle konuşamam bunu , özür dileyerek size soruyorum
Eşimin spermleri içimden hep çıkıyor yani çocuk düşünürken en iyi hangi pozisyon ya da ne yapılmalı benim gibi bu sorunu yaşayan var mı çıkmasalar keske diyip duruyorum
Bir de hamile olan arkadaşlarımız bize yaptıklarını bişeyler varsa söyler miiii
Benimde çıkmadı bişey inşallh en kısa zamanda belli olurİnşallah canım dayanamayıp bi test yaptım az önce negatif. Daha 3 gün var ama çıkar die bekledim olmadı
Sıkma Canını canim ya herşey kısmet pes etmek yok.An itibariyle adet olmuş bulunmaktayım
hayırısı olsun gününde gelmiş en azından ne güzel bekleyince insan daha stres oluyor benim geçen ay 4 yada 5 gün gecikmiştiOyle saglik olsun oldu mu ki tuttu mu ki demekten olmadigini net gormek daha iyi oldu..
çok çıkmasın diye ayaklarımı kaldırıyorum ama ne çare :) çıkıyor normal canımKızlar çok çıkmazdayım soru pek edepli değil ama kimselerle konuşamam bunu , özür dileyerek size soruyorum
Eşimin spermleri içimden hep çıkıyor yani çocuk düşünürken en iyi hangi pozisyon ya da ne yapılmalı benim gibi bu sorunu yaşayan var mı çıkmasalar keske diyip duruyorum
Bir de hamile olan arkadaşlarımız bize yaptıklarını bişeyler varsa söyler miiii
Amin hepimizin insallah.. Umarim hasta olmazsin..
Normal olmasına sevindim biz de bir sorun var sandımçok çıkmasın diye ayaklarımı kaldırıyorum ama ne çare :) çıkıyor normal canım
yeni bat tarihini söyle canımAn itibariyle adet olmuş bulunmaktayım
Gözün aydın kuzumKizlar ben de hamileyimm
benim iki yönden de hani kistte oldugu için öyle düşündüm canım yoksa mesela adetten sonra 3. günden snra gün aşırı oldu. onlarda da yumurta döllenmiş olabilir ama dr kistler ihtimali azaltıyo dedi bu ay korunmadıgımız ilk aydı ondada en önemli günler kactıUmutlanmamak lazim dedigin gibi yumurtlama gunlerini degerlendiremedim ama iste gönül dinlemiyor :) temmuz ortasi gibi diger ovulasyon gunleri belki o zaman olur :)
canım cokta planlama yapmamak daha dogru sanki ben de hep baharda olsun diyerek temmuzu bekledim bu ayı yani. ilk ayımız,arkadasım dediki ben de planladım kısın olsun diye 7 ay hamile kalamadım yıne yaza denk geldiDuzenli degil canim yaa iki ay takvimime gore gidiyor 3. Ay hep 1 hafta gec kaliyor mesela gecen ay deneme yaptik takvimden 6 gun once ve asiri kanama oldu gidicem ama benimde soyle bir problemim var ki ben kisin dogum yapmak istiyorum ogluma agustosta kaldim satim agustostu yani dogum 27 mayisa geldi ki lohusalik sicakta kirk olayi psikolojimi bozdu o yuzden kisin dogum yapsam yazin rahat ederim diye dusunuyorm
hayırlısı olsun canım ,moralini bozma ben de olurum haftasonu olurum diye bekliyorum.Allah büyük O en iyisini bilirAn itibariyle adet olmuş bulunmaktayım
Aynen karismiyorm artik amann su saatten sonra zaten yaza denk gelir napak kismetten oteye koy yokmuscanım cokta planlama yapmamak daha dogru sanki ben de hep baharda olsun diyerek temmuzu bekledim bu ayı yani. ilk ayımız,arkadasım dediki ben de planladım kısın olsun diye 7 ay hamile kalamadım yıne yaza denk geldibnde dedim kendi kendime Kul kurar Hak gülermiş Allahtan hayırlısını isteyelim inşAllah