Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetime 4 gun kaldi ve erken gebelik testi yaptim. Sonuc negatif. Biran once regl olsam bari ne regl ne gebelik belirtim var. Galiba cok gerildim bu ay :/
Allah hayırlısını versin canım daha erken belki geç döllenme olmuştur dur bakalım inşallah senin haberinlede seviniriz rahat ol herşeyin hayırlısı

gitttim rahim filmi cekilldim sorun yok tupler acik esimdenn de sperm ornegi istendi ama daha gitmedi. aslinda bana bi yumurta takibi yapilsa iyi olcak cunku yumurtam az catliyor
Bence iyi bi doktora gidip kontrolünüzü olun . Gerekli durumdacatlatma iğnesi yapılacaktır zaten

Kizlar adetime 4 gun kaldi ve erken gebelik testi yaptim. Sonuc negatif. Biran once regl olsam bari ne regl ne gebelik belirtim var. Galiba cok gerildim bu ay :/
bizim senle ayniydi canim htta bayramimiz bos gecti kiymetli gunlerbnde o yuzden hic umutlanmadm hem kistim var hemde yumurtlama gunu bos gecti aynen bnde regl olmayi bekliyorum olsada bitse

yok kullanmadim hic kesin sonuc veriyor muki senn cocuk var mi
Canim o testler yumurtlama tarihini net şekilde gösterir ki bu da hamile kalma şansını yükseltir.
Adet in 14. Günü yumurtlama günüdür. Adet düzensizliği yaşayanlarda bunu takip etmek zor olabilir. Bende cocuk yok canim 2 aydir korunmuyorum bakalım nolacak bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…