- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.061
insaAllah bebisin olur . benim Allaha emanet bi kzim var :)Canim o testler yumurtlama tarihini net şekilde gösterir ki bu da hamile kalma şansını yükseltir.
Adet in 14. Günü yumurtlama günüdür. Adet düzensizliği yaşayanlarda bunu takip etmek zor olabilir. Bende cocuk yok canim 2 aydir korunmuyorum bakalım nolacak bu ay
Cok tesekkür ederim canım. Allah bağışlasın ikinci de gelir insallah ya :)insaAllah bebisin olur . benim Allaha emanet bi kzim var :)
Ay canimm merhabaa bende 2 aydir 2. Icin ugrasiyorum tedavi yolu gorunuyor sanirim bana cunku 1. Bebegim bir kerede olmustu kurtaj ile sonuclandi 2. Bebegim de bir denemede tek seferde tuttu oglum 4 yasinda e simdi haziran temmuz ugrasiyoruz olmuyor herkes bana tedavi gor diyor sanki hic olmuyormus gibi sinirimi bozuyorlarinsaAllah bebisin olur . benim Allaha emanet bi kzim var :)
canım seninde bat 10 temmuz mu benimde 6 günüm kaldı umut etmiyim diyorum yok ya bu ayda yok sanmıyorum diyorum ama içimde bi heyecan var ne yalan söyleyimGunayydin hanimlarr hamislerrnede guzel bebis mujdeleri gelmis gene cok sevindiimm rabbim sag salim kavustursun insallah bebislerinizle darisi bizlerin basina benim sifir belirti gecen hafta psikolojik belirti yasadim 6 gunum kaldi belirtiler kalkti asiri rahatim regl olsamda kurtulsam bat gunu tatile gidicez birde ve 1 hafta bana zehirr olucak kismet ne bebis var nede tatil gununu babam tesadufen cok kotu gune denk getirdi
insaAllah :) :)Cok tesekkür ederim canım. Allah bağışlasın ikinci de gelir insallah ya :)
bi doktora git neyin var ögrenirsin benim kizim 7 ay sonra oldu yumurtam az catliyormus .adetin duzei mi :)Ay canimm merhabaa bende 2 aydir 2. Icin ugrasiyorum tedavi yolu gorunuyor sanirim bana cunku 1. Bebegim bir kerede olmustu kurtaj ile sonuclandi 2. Bebegim de bir denemede tek seferde tuttu oglum 4 yasinda e simdi haziran temmuz ugrasiyoruz olmuyor herkes bana tedavi gor diyor sanki hic olmuyormus gibi sinirimi bozuyorlar
Evet 10 twmmuz ama kasik agrimdan baska biirseyim yok birde enfeksiyon kaptim sanirim beyaz peynir kesigi akintim var ve cok canimi yakiyor senin heyecanina kurban ins. Bosa cikmaz heyecanin bitnmcanım seninde bat 10 temmuz mu benimde 6 günüm kaldı umut etmiyim diyorum yok ya bu ayda yok sanmıyorum diyorum ama içimde bi heyecan var ne yalan söyleyim
Duzenli degil canim yaa iki ay takvimime gore gidiyor 3. Ay hep 1 hafta gec kaliyor mesela gecen ay deneme yaptik takvimden 6 gun once ve asiri kanama oldu gidicem ama benimde soyle bir problemim var ki ben kisin dogum yapmak istiyorum ogluma agustosta kaldim satim agustostu yani dogum 27 mayisa geldi ki lohusalik sicakta kirk olayi psikolojimi bozdu o yuzden kisin dogum yapsam yazin rahat ederim diye dusunuyormbi doktora git neyin var ögrenirsin benim kizim 7 ay sonra oldu yumurtam az catliyormus .adetin duzei mi :)
Umutlanmamak lazim dedigin gibi yumurtlama gunlerini degerlendiremedim ama iste gönül dinlemiyor :) temmuz ortasi gibi diger ovulasyon gunleri belki o zaman olur :)bizim senle ayniydi canim htta bayramimiz bos gecti kiymetli gunlerbnde o yuzden hic umutlanmadm hem kistim var hemde yumurtlama gunu bos gecti aynen bnde regl olmayi bekliyorum olsada bitse
canim kiş planlamasi yapiyirsan seni anlayam bi doktora gidip soylemen lazim bu ayda hamile kalirsan martta dogurcan sanirim :)))Duzenli degil canim yaa iki ay takvimime gore gidiyor 3. Ay hep 1 hafta gec kaliyor mesela gecen ay deneme yaptik takvimden 6 gun once ve asiri kanama oldu gidicem ama benimde soyle bir problemim var ki ben kisin dogum yapmak istiyorum ogluma agustosta kaldim satim agustostu yani dogum 27 mayisa geldi ki lohusalik sicakta kirk olayi psikolojimi bozdu o yuzden kisin dogum yapsam yazin rahat ederim diye dusunuyorm
Amaann sikma canini canim kismett onumuzdeki maclara bak hic olumsuz dusunmeAn itibariyle adet olmuş bulunmaktayım
Ben martada raziydim ama olmadi biliyorum 5 gune kalmaz regl olurum seneyede hic denemk bile istemiyorum oglum okula gidecekken cok cok zor olucak belkide cok planli yasiyorum rabbim izin vermiyor bu sekildecanim kiş planlamasi yapiyirsan seni anlayam bi doktora gidip soylemen lazim bu ayda hamile kalirsan martta dogurcan sanirim :)))
Üzülme yaAn itibariyle adet olmuş bulunmaktayım
git bi doktora mayisa kadar suren var mayista cok sicak olmaz gibi :)Ben martada raziydim ama olmadi biliyorum 5 gune kalmaz regl olurum seneyede hic denemk bile istemiyorum oglum okula gidecekken cok cok zor olucak belkide cok planli yasiyorum rabbim izin vermiyor bu sekilde
Napalim yapicak bisey yok en azindan acaba demekten kurtuldum..Üzülme yabende test yaptım şimdi bisi çıkmadı
Oyle saglik olsun oldu mu ki tuttu mu ki demekten olmadigini net gormek daha iyi oldu..Amaann sikma canini canim kismett onumuzdeki maclara bak hic olumsuz dusunme
Bat kaçtı tam çözemedim söyle hemen eklycm canım
Hayırlısı olsun cnm İnşallah önümüzdeki aylarda olurNapalim yapicak bisey yok en azindan acaba demekten kurtuldum..