- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.121
İçini böyle düşünceler ile bulandırma canım. Doktor kontrolü altında almışsın ilacı iğneyi. Rahat ol :) İnan bana Rabbim nasip etmiş ise her türlü gelir bebeğin inşallahYaa kizlar bu arada birsey sormak istiyorum size.. Benim adetlerim sancidan beni kivrandirip aglaticak kadar fazla agriyla gecer hep.. Dr.um arvelesin hem ignesini hemde hapini verir ve agrimi hapla geciririm o da bazi aylarda usuttugumde fayda etmezse igne vurdururdum.. Bugun aklima takildi ve arastirdim bu ilac iyi hos geciriyo agrimi ama zarari var midir diye baktim kisirlik yaptigi bebek isteyenlerin kesinlikle kullanmamasi gerektigini yaziyodu ve ben yillardir dogum doktorunun vermesi halindr kullandim bunu.. Korkuyorum..
Üzülme bacım. Bir sonraki aya artık zaman su gibi İnan nasıl geçtiğini anlamassınAn itibariyle adet olmuş bulunmaktayım
Oyle okuyunca bir tuhaf oldum korktum biraz ama doktorun vermis olmasi biraz rahatlatti.. Allahim hepimize hayirli ve saglikli evlat versin olmuyor diye uzulmeyip bunda vardir bir hayir diyelim artik napalim :)İçini böyle düşünceler ile bulandırma canım. Doktor kontrolü altında almışsın ilacı iğneyi. Rahat ol :) İnan bana Rabbim nasip etmiş ise her türlü gelir bebeğin inşallah
Baya negatif cikti ya kar beyaz T cizgisi iyicene baktimbenim iki yönden de hani kistte oldugu için öyle düşündüm canım yoksa mesela adetten sonra 3. günden snra gün aşırı oldu. onlarda da yumurta döllenmiş olabilir ama dr kistler ihtimali azaltıyo dedi bu ay korunmadıgımız ilk aydı ondada en önemli günler kactıhayırlısı olsun inşAllah önümüzdeki ay nasip Rabbim büyüktür. bu ay içinde umudunu kaybetme yani benim durumum ayrı o yuzden ihtimal az diye düşündüm
ben ne majezikler ne buskopan pluslar içtim.benim adet sancısı da süründürür cinsten tek bu ay iyi geçti.sen hiç adetten 1 gün önce 2 lt su içtin mi.1 gün boyunca.ben onu denerim.adet olcak gibiysem.birde kimyon yedim çok bu ay sadece 1 kere acilde iğne vurunması ile atlattım.klomenle tutmayınca olan adette çok yamultuyor insanı.Yaa kizlar bu arada birsey sormak istiyorum size.. Benim adetlerim sancidan beni kivrandirip aglaticak kadar fazla agriyla gecer hep.. Dr.um arvelesin hem ignesini hemde hapini verir ve agrimi hapla geciririm o da bazi aylarda usuttugumde fayda etmezse igne vurdururdum.. Bugun aklima takildi ve arastirdim bu ilac iyi hos geciriyo agrimi ama zarari var midir diye baktim kisirlik yaptigi bebek isteyenlerin kesinlikle kullanmamasi gerektigini yaziyodu ve ben yillardir dogum doktorunun vermesi halindr kullandim bunu.. Korkuyorum..
beni de ekleyin bat 24 temmuz.Kızlar bu liste devam ediyor mu bilmiyorum ama beni de ekleseniz :) bat 17 temmuz
K kahvekokulu seni de ekler canim hosgeldinben ne majezikler ne buskopan pluslar içtim.benim adet sancısı da süründürür cinsten tek bu ay iyi geçti.sen hiç adetten 1 gün önce 2 lt su içtin mi.1 gün boyunca.ben onu denerim.adet olcak gibiysem.birde kimyon yedim çok bu ay sadece 1 kere acilde iğne vurunması ile atlattım.klomenle tutmayınca olan adette çok yamultuyor insanı.
beni de ekleyin bat 24 temmuz.
hoşbuldum bu ay klomenle deniyorum bakalım.K kahvekokulu seni de ekler canim hosgeldin
Insallah tutar :) bu arada durum iletin cok iyiymishoşbuldum bu ay klomenle deniyorum bakalım.
İnsallah tutar da bebegine kavusursun tez zamanda..ben ne majezikler ne buskopan pluslar içtim.benim adet sancısı da süründürür cinsten tek bu ay iyi geçti.sen hiç adetten 1 gün önce 2 lt su içtin mi.1 gün boyunca.ben onu denerim.adet olcak gibiysem.birde kimyon yedim çok bu ay sadece 1 kere acilde iğne vurunması ile atlattım.klomenle tutmayınca olan adette çok yamultuyor insanı.
beni de ekleyin bat 24 temmuz.
Bizimde şehgök oluyor iyyy kalsinTugsem esinle senin isimlerinizin birlesmesi mi acaba tuğce semih gibi hani :) eger oyleyse guzel denkgelmis bizim ki hakduy gibi sacma bisey oluyo neresinden bakarsan bak sonunu koy basini koy guzel bisey cikmiyoosizinkiler nasil oluyo kizlar
Ahaha guzel bir isim olduBizimde şehgök oluyor iyyy kalsin
süper bir süpriz olur bu ay böyle kendini mutlu hissetmen daha güzel sonuçlar alman için yardımcı olur psikoojik olarak daBat 1 agustos canim... Cook tesekkur ederim hayirlisi olsun hepimiz icin. Agustos benim ugurlu ayim hem tanisma hem evlilik yildonumumuz insallah esime surpriz yaparim..
canım bende rahim terliği var öyle ağrılar çekiyorum ki sana anlatamam defalarca doktora gitmişimdir ama ben ağrı kesici alınca zaten kestiği için kullanmıyordum ertesi ay daha fazla ağrılı geciyor çünkü sana tavsiyem ayalarını sıcak tut ben sıcak su torbası ile geziyorum işte olsam dahi ağrım geçiyor kendi yöntemimi böyle buldum ağrı kesici içme o ilaçla ilgili bir bilgim yok şuan hamile almak için herhangi bir doktora gidiyorsan ara bence sor önemli bi konu çünküYaa kizlar bu arada birsey sormak istiyorum size.. Benim adetlerim sancidan beni kivrandirip aglaticak kadar fazla agriyla gecer hep.. Dr.um arvelesin hem ignesini hemde hapini verir ve agrimi hapla geciririm o da bazi aylarda usuttugumde fayda etmezse igne vurdururdum.. Bugun aklima takildi ve arastirdim bu ilac iyi hos geciriyo agrimi ama zarari var midir diye baktim kisirlik yaptigi bebek isteyenlerin kesinlikle kullanmamasi gerektigini yaziyodu ve ben yillardir dogum doktorunun vermesi halindr kullandim bunu.. Korkuyorum..
nesmumAhaha guzel bir isim oldu
Evet kendimi tutup kullanmadim sorucam.. Artik papatya caylariyla sicak torbalarla gecirmeye calisicam.. Bunlari yapamadigim yerlerde tutarsa agrim yarim cay bardagina ilikla sicak arasi suya seker katistirip icerim hafifletir.. Gecmis olsun canim sana da allahim sifa versincanım bende rahim terliği var öyle ağrılar çekiyorum ki sana anlatamam defalarca doktora gitmişimdir ama ben ağrı kesici alınca zaten kestiği için kullanmıyordum ertesi ay daha fazla ağrılı geciyor çünkü sana tavsiyem ayalarını sıcak tut ben sıcak su torbası ile geziyorum işte olsam dahi ağrım geçiyor kendi yöntemimi böyle buldum ağrı kesici içme o ilaçla ilgili bir bilgim yok şuan hamile almak için herhangi bir doktora gidiyorsan ara bence sor önemli bi konu çünkü