Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçini böyle düşünceler ile bulandırma canım. Doktor kontrolü altında almışsın ilacı iğneyi. Rahat ol :) İnan bana Rabbim nasip etmiş ise her türlü gelir bebeğin inşallah

İçini böyle düşünceler ile bulandırma canım. Doktor kontrolü altında almışsın ilacı iğneyi. Rahat ol :) İnan bana Rabbim nasip etmiş ise her türlü gelir bebeğin inşallah
Oyle okuyunca bir tuhaf oldum korktum biraz ama doktorun vermis olmasi biraz rahatlatti.. Allahim hepimize hayirli ve saglikli evlat versin olmuyor diye uzulmeyip bunda vardir bir hayir diyelim artik napalim :)

Baya negatif cikti ya kar beyaz T cizgisi iyicene baktim ama olsun ya sorun degilm sabah uzuldum de hemen gecti yav. Incir kuru yapicam ya onumuzdeki ay. Regl ile baslicam. Bilmiyorum ki doktora filan gitmeden boyle dogal yollarla deneyeyim diyorum. Bu sekilde devam ederse belki giderim ilerde. Belki sen guzel haber alirsin bu ay hem :) adet gecmesini mi bekleyeceksin?

ben ne majezikler ne buskopan pluslar içtim.benim adet sancısı da süründürür cinsten tek bu ay iyi geçti.sen hiç adetten 1 gün önce 2 lt su içtin mi.1 gün boyunca.ben onu denerim.adet olcak gibiysem.birde kimyon yedim çok bu ay sadece 1 kere acilde iğne vurunması ile atlattım.klomenle tutmayınca olan adette çok yamultuyor insanı.

Kızlar bu liste devam ediyor mu bilmiyorum ama beni de ekleseniz :) bat 17 temmuz
beni de ekleyin bat 24 temmuz.

K kahvekokulu seni de ekler canim hosgeldin

İnsallah tutar da bebegine kavusursun tez zamanda..

Tugsem esinle senin isimlerinizin birlesmesi mi acaba tuğce semih gibi hani :) eger oyleyse guzel denkgelmis bizim ki hakduy gibi sacma bisey oluyo neresinden bakarsan bak sonunu koy basini koy guzel bisey cikmiyoo sizinkiler nasil oluyo kizlar

Tugsem esinle senin isimlerinizin birlesmesi mi acaba tuğce semih gibi hani :) eger oyleyse guzel denkgelmis bizim ki hakduy gibi sacma bisey oluyo neresinden bakarsan bak sonunu koy basini koy guzel bisey cikmiyoo sizinkiler nasil oluyo kizlar
Bizimde şehgök oluyor iyyy kalsin

Bat 1 agustos canim... Cook tesekkur ederim hayirlisi olsun hepimiz icin. Agustos benim ugurlu ayim hem tanisma hem evlilik yildonumumuz insallah esime surpriz yaparim..
süper bir süpriz olur bu ay böyle kendini mutlu hissetmen daha güzel sonuçlar alman için yardımcı olur psikoojik olarak da

canım bende rahim terliği var öyle ağrılar çekiyorum ki sana anlatamam defalarca doktora gitmişimdir ama ben ağrı kesici alınca zaten kestiği için kullanmıyordum ertesi ay daha fazla ağrılı geciyor çünkü sana tavsiyem ayalarını sıcak tut ben sıcak su torbası ile geziyorum işte olsam dahi ağrım geçiyor kendi yöntemimi böyle buldum ağrı kesici içme o ilaçla ilgili bir bilgim yok şuan hamile almak için herhangi bir doktora gidiyorsan ara bence sor önemli bi konu çünkü

Evet kendimi tutup kullanmadim sorucam.. Artik papatya caylariyla sicak torbalarla gecirmeye calisicam.. Bunlari yapamadigim yerlerde tutarsa agrim yarim cay bardagina ilikla sicak arasi suya seker katistirip icerim hafifletir.. Gecmis olsun canim sana da allahim sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…