Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırısı olsun gününde gelmiş en azından ne güzel bekleyince insan daha stres oluyor benim geçen ay 4 yada 5 gün gecikmişti
Evet gecikmesi daha büyük hayal kirikligi yaratirdi herhalde bugune kadar hic gecikme yasamadim hayirlisi tez zamanda bebisinin kokusunu tattirsin allah insallah canim..

Bat 1 agustos canim... Cook tesekkur ederim hayirlisi olsun hepimiz icin. Agustos benim ugurlu ayim hem tanisma hem evlilik yildonumumuz insallah esime surpriz yaparim..
❤️ İnşallah diğer güzel günlerin gibi Ağustos'ta bebeğinin haberini alırsın tatlım , iyi düşün iyi olsun , güzel şeyler olcak de umutsuzluk şeytandandır , Allah bizden ona karşı umudumuzu kaybetmememizi ister

Bat 1 agustos canim... Cook tesekkur ederim hayirlisi olsun hepimiz icin. Agustos benim ugurlu ayim hem tanisma hem evlilik yildonumumuz insallah esime surpriz yaparim..
Yaaa 1 agustos benim evlilik yıl dönümüm eşimin doğduğu ay ve eşimle sevgili yanı herşeyin başladığı ay :))

❤️ İnşallah diğer güzel günlerin gibi Ağustos'ta bebeğinin haberini alırsın tatlım , iyi düşün iyi olsun , güzel şeyler olcak de umutsuzluk şeytandandır , Allah bizden ona karşı umudumuzu kaybetmememizi ister
Aminnn canim benim aminn hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin allahim istedigimiz an vermiyorsa bildigi vardir deyip hayirlisini beklemekten baska caremiz yok..

Kısa lafın uzunu :KK70:
Allah kabimi biliyor ya :anneadayı: şu emoji koyup en yakın arkadaşlarıma , sırf bu ikon için bile hamile kalırdım diye yazasım var :halay:
Böyle haber vermeyi çok istiyorum nasip olsun da inşallah :KK200:

Yaaa 1 agustos benim evlilik yıl dönümüm eşimin doğduğu ay ve eşimle sevgili yanı herşeyin başladığı ay :))
Yaa kuzu ne cook ortak noktamiz var:KK19:bizim 26 agustos 7.tanisma yili 1.evlilik yil donumumuz olcak tanistigimiz gun evlendik ahh ahh bebislerle surpriz yapsak ya kocalarimiza:KK68:

Evet canim iki gun arka arkaya yaptim ikiside tek belirgin cizgiydi.. O kadar cok inceledim gozume soktum ki acaba soluk cizgi var da ben mi goremiyom diye..
Aynı benim durum :olamaz: gözümün içine içine soktum da yok :KK48: nasip bakalım yarın erken gebelik testi yapıcam oda olmazsa adetimi brklerim artık. Hassas erken gebelikte testinde çıkar heralde dimi canım

Aynı benim durum :olamaz: gözümün içine içine soktum da yok :KK48: nasip bakalım yarın erken gebelik testi yapıcam oda olmazsa adetimi brklerim artık. Hassas erken gebelikte testinde çıkar heralde dimi canım
Evet canim cikiyo arkadasimda cikmisti hem erken hem normalinden aldi cift cizgiyi gormustu simdi kizinin 40i cikicak yakinda darisi basimiza:KK51:

Yaa kizlar bu arada birsey sormak istiyorum size.. Benim adetlerim sancidan beni kivrandirip aglaticak kadar fazla agriyla gecer hep.. Dr.um arvelesin hem ignesini hemde hapini verir ve agrimi hapla geciririm o da bazi aylarda usuttugumde fayda etmezse igne vurdururdum.. Bugun aklima takildi ve arastirdim bu ilac iyi hos geciriyo agrimi ama zarari var midir diye baktim kisirlik yaptigi bebek isteyenlerin kesinlikle kullanmamasi gerektigini yaziyodu ve ben yillardir dogum doktorunun vermesi halindr kullandim bunu.. Korkuyorum..

Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.

@Platonikbaby 2 temmuz
@marinbelis 2 temmuz
@gkymc 3 temmuz
@EndlessHappiness 5 temmuz
Guguuu Guguuu 5 temmuz
kronikuykucu kronikuykucu 7 temmuz
Y Yudumluksevgi 7 temmuz
C canan_cc 7 temmuz
@Seyma b 8 temmuz
@tesla07 8 temmuz
@paraleller 8 temmuz
@KE Dilek 9 temmuz
@tuba15 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@bebegimleben 10 temmuz
@Sehriayaz58 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@Kevmet 10 temmuz
@Katinaninelindemakasi35 11 temmuz
@-huzur- 11 temmuz
@googce 11 temmuz
@Mina_1414 12 temmuz
@nenana 13 temmuz
@gizemlii123 15 temmuz
@Shopareekiz 18 temmuz
spe spe 19 temmuz
@benyoruldumhayat09 20 temmuz
@innocent33 23 temmuz
@Cnsssss35 24 temmuz
@Kumsalpoyraz 25 temmuz
@nes1988mum 26 temmuz
@patate 27 temmuz
@Defnem08 27 temmuz
K kahvekokulu 29 temmuz
safari_go safari_go 30 temmuz
@aseton44 30 temmuz
Kızlar bu liste devam ediyor mu bilmiyorum ama beni de ekleseniz :) bat 17 temmuz

X