Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok çıkmazdayım soru pek edepli değil ama kimselerle konuşamam bunu , özür dileyerek size soruyorum
Eşimin spermleri içimden hep çıkıyor yani çocuk düşünürken en iyi hangi pozisyon ya da ne yapılmalı benim gibi bu sorunu yaşayan var mı çıkmasalar keske diyip duruyorum
Bir de hamile olan arkadaşlarımız bize yaptıklarını bişeyler varsa söyler miiii❤️❤️❤️❤️

Kızlar çok çıkmazdayım soru pek edepli değil ama kimselerle konuşamam bunu , özür dileyerek size soruyorum
Eşimin spermleri içimden hep çıkıyor yani çocuk düşünürken en iyi hangi pozisyon ya da ne yapılmalı benim gibi bu sorunu yaşayan var mı çıkmasalar keske diyip duruyorum
Bir de hamile olan arkadaşlarımız bize yaptıklarını bişeyler varsa söyler miiii❤️❤️❤️❤️
Çıkmasi normal canım zaten ortalama 300milyon sperm olurmuş ama sadece bir tanesi döllenince çocuk oluyo internette çok video var bu konu ile ilgili bı göz at derim

çok çıkmasın diye ayaklarımı kaldırıyorum ama ne çare :) çıkıyor normal canım

Uff bnm de bat 25 temmuz daha denemeye başlayalı ikinci ayımız olcak ovu testi aldım dün başladım bakalım hayırlısı olur inş

Umutlanmamak lazim dedigin gibi yumurtlama gunlerini degerlendiremedim ama iste gönül dinlemiyor :) temmuz ortasi gibi diger ovulasyon gunleri belki o zaman olur :)
benim iki yönden de hani kistte oldugu için öyle düşündüm canım yoksa mesela adetten sonra 3. günden snra gün aşırı oldu. onlarda da yumurta döllenmiş olabilir ama dr kistler ihtimali azaltıyo dedi bu ay korunmadıgımız ilk aydı ondada en önemli günler kactı:63: hayırlısı olsun inşAllah önümüzdeki ay nasip Rabbim büyüktür. bu ay içinde umudunu kaybetme yani benim durumum ayrı o yuzden ihtimal az diye düşündüm

Duzenli degil canim yaa iki ay takvimime gore gidiyor 3. Ay hep 1 hafta gec kaliyor mesela gecen ay deneme yaptik takvimden 6 gun once ve asiri kanama oldu gidicem ama benimde soyle bir problemim var ki ben kisin dogum yapmak istiyorum ogluma agustosta kaldim satim agustostu yani dogum 27 mayisa geldi ki lohusalik sicakta kirk olayi psikolojimi bozdu o yuzden kisin dogum yapsam yazin rahat ederim diye dusunuyorm
canım cokta planlama yapmamak daha dogru sanki ben de hep baharda olsun diyerek temmuzu bekledim bu ayı yani. ilk ayımız,arkadasım dediki ben de planladım kısın olsun diye 7 ay hamile kalamadım yıne yaza denk geldi:KK48: bnde dedim kendi kendime Kul kurar Hak gülermiş Allahtan hayırlısını isteyelim inşAllah

canım cokta planlama yapmamak daha dogru sanki ben de hep baharda olsun diyerek temmuzu bekledim bu ayı yani. ilk ayımız,arkadasım dediki ben de planladım kısın olsun diye 7 ay hamile kalamadım yıne yaza denk geldi:KK48: bnde dedim kendi kendime Kul kurar Hak gülermiş Allahtan hayırlısını isteyelim inşAllah
Aynen karismiyorm artik amann su saatten sonra zaten yaza denk gelir napak kismetten oteye koy yokmus

X