Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün test yaptım yüzde 90 yok gibi ama çok dikkatli baktığında çok hafiften bi çizgi görünüyor sanki kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ki son iki gün kaldı adete belki daha erken test için inşallah koyulaşır

Kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Bugün eczaneye gittim kalmadı dedi. Biten ürün 7li ama 70 80 lira var dedi. Aramızda kullananlar ne kullandı bide fiyatları ne kadardı. Yardımcı olabilir misiniz kızlar. Tavsiye edeceğiniz bir marka kullanımı kolay bişey varsa alabilirim. Daha önce hiç kullanmadım çünkü.

Ben laboquik kullandim memnunda kaldim. Internetten en uygun fiyatlisida oydu. Ve cok net gosteriyo. O kdr pahalida degil 15 20 ye var 7li 8li

Canım ben eczaneden almıştım miratech diye bir marka içinde beş tane vardı 25 tl

Bende varım inşallah 5 yıldır evliyim istiyorum ilaçlar tedavi vs şimdide çörekotu tarçın bal kürüne başladım bakalım hayırlısı bu da olmazsa uzun süre herşeyi bırakacam cok yoruldum Herşeye sil baştan başlamaya her ay herşeyin hayırlısı umarım bu son kür olur allahım uzun süre kendi kendimi toparlarım toparlarmıyım onu hiç bilmiyorum kadir mevlam neyler neylerse güzel eyler işimi Rabbime teslim ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…