Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun yaptim ve negatif sonuc cikti gecerse gunum ki hic sanmiyorum tekrar yapicam 2 gunum var..
Sıkma canını inş geç döllenmedir hayırlı haberlerini alırız canım zaten bayram ramazan derken benim en son adet tarihim ama ben bile acama yumurtlamayı kaçırdım mı bilmiyorum

kızlar bi sorum olucak ovulason testi içinde ilk idrarla yapma gerek diye okumuştum ya ben sabah uyanmadan illa kalkıyorum wcye ve ilk idrar olmuyor 2 gündür yapıyorum test dün de bugünde silik çıktı tabiki ilk idrarla değil çatladımı yoksa duruyor mu bilemedim

Yok cnm gecikmedi günüm daha 8temmuz bazen çıkıyor diyolar bı de ilk kez kasık ağrısı yaşıyorm bende yapayım dedim
Iyi canm yap icinde kalmasn.:) Bnde geciktigi halde catliyormm Zor tutuyorm kndimi.Bide bn bugune kadar hep kndm yaptm bu sefer gorumceme yaptiricam testti

Bat 2 temmuzdu bugun idrar yaptım evde az önce negatif hala adet olmadım belirtilerini yaşıyorum .Ama silikde olsa ikincisi cıkmazmı ya cıkmadı

Benide ekle canım

Canm hamileyim netleşti şükür

Tatlm buraya bni eklememissn Haziran diye mi sat ? 30 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…