- 29 Eylül 2016
- 392
- 387
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.001
aslına anlattı özelden ama sanırım benim bilgisayrmda sorun var yada beceremedimCanim @Defnem08 liste isini birkac kez atmisti buraya ama bi anlatsa olur nasil yaptigini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslına anlattı özelden ama sanırım benim bilgisayrmda sorun var yada beceremedimCanim @Defnem08 liste isini birkac kez atmisti buraya ama bi anlatsa olur nasil yaptigini
listede seni gördüm de en yakın sensin test yapıcak mısınHiim tamam canim az kalmis 5 gün cikar mi bilemedim bir hafta kala bilr bazilarinda cikiyo.. Umarim cift cizgiyi gorursun ben her an oldum olucam gibi hissediyorum bakalim
Bugun yaptim ve negatif sonuc cikti gecerse gunum ki hic sanmiyorum tekrar yapicam 2 gunum var..listede seni gördüm de en yakın sensin test yapıcak mısın
Sıkma canını inş geç döllenmedir hayırlı haberlerini alırız canım zaten bayram ramazan derken benim en son adet tarihim ama ben bile acama yumurtlamayı kaçırdım mı bilmiyorumBugun yaptim ve negatif sonuc cikti gecerse gunum ki hic sanmiyorum tekrar yapicam 2 gunum var..
Iyi canm yap icinde kalmasn.:) Bnde geciktigi halde catliyormm Zor tutuyorm kndimi.Bide bn bugune kadar hep kndm yaptm bu sefer gorumceme yaptiricam testtiYok cnm gecikmedi günüm daha 8temmuz bazen çıkıyor diyolar bı de ilk kez kasık ağrısı yaşıyorm bende yapayım dedim
Benide ekle canımkızlar liste işini beceremedim 1.sayfadaki gibi herkesi yazmaya çalıştım eksik varsa eklerim hemen tekrara yazın bana.
bu arada ben adet oldum maalesf artık benim bat 29 temmuz.
bu arada aramızda ilk hamilelik haberi veren arkadaşımız @Yasemen2691 tebrik ediyorum.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Prmm arkadaşımızdan net bir cevap gelmedi sanırım umarım sende 2.güzel haberi verirsin.
@Platonikbaby canım seninde bat 2 temmuz du ne yaptın acaba haber et bize :)
dilerim bu listedeki herkes hayaline kavuşur ve yeni bir sayfa açarız.
ordan beraber takip ederiz 9 ayımızı
Ayyyy İnşllh vardır canım herkes icin hayırlısı olsunIyi canm yap icinde kalmasn.:) Bnde geciktigi halde catliyormm Zor tutuyorm kndimi.Bide bn bugune kadar hep kndm yaptm bu sefer gorumceme yaptiricam testti
Canm hamileyim netleşti şükürkızlar liste işini beceremedim 1.sayfadaki gibi herkesi yazmaya çalıştım eksik varsa eklerim hemen tekrara yazın bana.
bu arada ben adet oldum maalesf artık benim bat 29 temmuz.
bu arada aramızda ilk hamilelik haberi veren arkadaşımız @Yasemen2691 tebrik ediyorum.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Prmm arkadaşımızdan net bir cevap gelmedi sanırım umarım sende 2.güzel haberi verirsin.
@Platonikbaby canım seninde bat 2 temmuz du ne yaptın acaba haber et bize :)
dilerim bu listedeki herkes hayaline kavuşur ve yeni bir sayfa açarız.
ordan beraber takip ederiz 9 ayımızı
Hayırlısı olsun çok sevindim inş hep güzel haberler alırız böyle belirtilerin varmıydı bide ne yaptın bu ay :)Canm hamileyim netleşti şükür
Aynenn sekerm :)Ayyyy İnşllh vardır canım herkes icin hayırlısı olsun
Tatlm buraya bni eklememissn Haziran diye mi sat ? 30 haziranArkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.
@Platonikbaby 2 temmuz
@gkymc 3 temmuz
@EndlessHappiness 5 temmuz
Guguuu 5 temmuz
kronikuykucu 7 temmuz
@Mernur1325 7 temmuz
@canan_cc 7 temmuz
Thepapatyali 8 temmuz
@tesla07 8 temmuz
@paraleller 8 temmuz
@KE Dilek 9 temmuz
@tuba15 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@bebegimleben 10 temmuz
@Sehriayaz58 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@Kevmet 10 temmuz
@Katinaninelindemakasi35 11 temmuz
@-huzur- 11 temmuz
@googce 11 temmuz
@Mina_1414 12 temmuz
@nenana 13 temmuz
@gizemlii123 15 temmuz
@Shopareekiz 18 temmuz
@benyoruldumhayat09 20 temmuz
innocent33 23 temmuz
@Cnsssss35 24 temmuz
nes1988mum 26 temmuz
@patate 27 temmuz
@Defnem08 27 temmuz
K kahvekokulu 29 temmuz
Canm hamileyim netleşti şükür
Hayırlı olsun inşallah bize de dua et :)Canm hamileyim netleşti şükür
Catliycam yahu yeminleAynenn sekerm :)
Var demiştim sana canım :) tebrikler, çok sevindim, nolur dua et bizler icin deCanm hamileyim netleşti şükür
Ya bn ya benn...Korkuyorumm bi yandanda Yine o gicik tek cizgiyi gorucem diye....Bnde pozitif cikarsa bn aglarim vallaV
Catliycam yahu yeminle