Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bi sorum olucak ovulason testi içinde ilk idrarla yapma gerek diye okumuştum ya ben sabah uyanmadan illa kalkıyorum wcye ve ilk idrar olmuyor 2 gündür yapıyorum test dün de bugünde silik çıktı tabiki ilk idrarla değil çatladımı yoksa duruyor mu bilemedim :KK43:

Yok cnm gecikmedi günüm daha 8temmuz bazen çıkıyor diyolar bı de ilk kez kasık ağrısı yaşıyorm bende yapayım dedim
Iyi canm yap icinde kalmasn.:) Bnde geciktigi halde catliyormm Zor tutuyorm kndimi.Bide bn bugune kadar hep kndm yaptm bu sefer gorumceme yaptiricam testti:KK66:

Bat 2 temmuzdu bugun idrar yaptım evde az önce negatif hala adet olmadım belirtilerini yaşıyorum .Ama silikde olsa ikincisi cıkmazmı ya cıkmadı:KK43:

kızlar liste işini beceremedim 1.sayfadaki gibi herkesi yazmaya çalıştım eksik varsa eklerim hemen tekrara yazın bana.
bu arada ben adet oldum maalesf artık benim bat 29 temmuz.
bu arada aramızda ilk hamilelik haberi veren arkadaşımız @Yasemen2691 tebrik ediyorum.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Prmm Prmm arkadaşımızdan net bir cevap gelmedi sanırım umarım sende 2.güzel haberi verirsin.
@Platonikbaby canım seninde bat 2 temmuz du ne yaptın acaba haber et bize :)
dilerim bu listedeki herkes hayaline kavuşur ve yeni bir sayfa açarız.
ordan beraber takip ederiz 9 ayımızı
Benide ekle canım

kızlar liste işini beceremedim 1.sayfadaki gibi herkesi yazmaya çalıştım eksik varsa eklerim hemen tekrara yazın bana.
bu arada ben adet oldum maalesf artık benim bat 29 temmuz.
bu arada aramızda ilk hamilelik haberi veren arkadaşımız @Yasemen2691 tebrik ediyorum.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Prmm Prmm arkadaşımızdan net bir cevap gelmedi sanırım umarım sende 2.güzel haberi verirsin.
@Platonikbaby canım seninde bat 2 temmuz du ne yaptın acaba haber et bize :)
dilerim bu listedeki herkes hayaline kavuşur ve yeni bir sayfa açarız.
ordan beraber takip ederiz 9 ayımızı
Canm hamileyim netleşti şükür

Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.

@Platonikbaby 2 temmuz
@gkymc 3 temmuz
@EndlessHappiness 5 temmuz
Guguuu Guguuu 5 temmuz
kronikuykucu kronikuykucu 7 temmuz
@Mernur1325 7 temmuz
@canan_cc 7 temmuz
Thepapatyali Thepapatyali 8 temmuz
@tesla07 8 temmuz
@paraleller 8 temmuz
@KE Dilek 9 temmuz
@tuba15 10 temmuz