- 11 Mart 2008
- 726
- 117
- Konu Sahibi kahvekokulu
Evet bugün test yapacak yada yaptıracak varsa inşallah güzel haberler duyarız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senle ayniyiz biz bende 24 haziran yani arife gunu catlatma ignesi oldum 3 gun sik iliski oldu gerci ben her gece yapiyodum ama bayram bitti ben carsamba doktora gittim yumurtam catlamisti hic acekem yok cunki zaten bebek yoksa adet olcamKızlar dayanamadım ve ovülasyon testi yaptım. Gebelik onunla da ortaya çıkabiliyormuş. En son yaptığımda tek çizgi ve negatifti bu defa silik bi ikinci çizgi gördüm. Biraz ümitlendim açıkçası. Yumurtlamam bayramın 1. Ve 2. Günüydü. Bugün silik çizgi çıkması normal mi?
canım pko var onun içinde yumurta geliştirip iğneyle çattaltı 3 ay doktor yine kısmet olmadı çoğu psikolojik zaten bir kafamızdan atabilsek kendiliğinden olacak ama işte maalesef olmuyor bir gün düşünmeyelim desek ikinci gün yine aklımızdaMuayene oldun mu, sorun yoksa psikolojiktir. Benim halam 2 yıl uğraşmış bakmış olmuyor vazgeçmiş, vazgeçince de olmuş. 2 kuzenim var benden büykler.
Ben yarın sabah evde test yapcam bakalım nolcak bugün yapcktm vazgeçtim bı gün daha beklym :/Bugün de bi bebek haberi gelsin sayfamiza hadin bakalimkimler baktircak ya da test yapicak bugun
Adetin kac gun gecikti canm?Ben yarın sabah evde test yapcam bakalım nolcak bugün yapcktm vazgeçtim bı gün daha beklym :/
Hayirlisi olsun canim kac gun gecikmisti senin bugun neden yapmiyosunBen yarın sabah evde test yapcam bakalım nolcak bugün yapcktm vazgeçtim bı gün daha beklym :/
Bence yapabilirsin canım. 3 gün adet gecikmesi testte sonuç çıkması için yeterlidir canım.Kizlarr adetim 3 gun gecikti.Sizce test yapmalimiyim.Bi seferindede boyle gecikmisti ama adet oldm.Korkuyorm akil verin lutfenn...
Sekerim bnimkide 3 gun geciktii..Belirtilerin var miiKizlar benimde 3 gun gecikti sol kasigimda hafif batma var test icin bi kac gun daha bekliyim diyorum husrana ugramamk icin
Bence yapabilirsin canım. 3 gün adet gecikmesi testte sonuç çıkması için yeterlidir canım.
Yok cnm gecikmedi günüm daha 8temmuz bazen çıkıyor diyolar bı de ilk kez kasık ağrısı yaşıyorm bende yapayım dedimAdetin kac gun gecikti canm?
Ay cnm daha var benim 8temmuz bat ama yapayım dedim belki çıkar yarinHayirlisi olsun canim kac gun gecikmisti senin bugun neden yapmiyosun
canım senin inş çıkar çıkarsa bende yaparım kanda mı yapıcaksın yarın testi idrarada mı 7 gün varAy cnm daha var benim 8temmuz bat ama yapayım dedim belki çıkar yarin
Sol kasigim hafif sizliyo goguslerde de biraz hassasiyet var ama adet doneminde de bu belirtiler oluyordu o yuzden karar vermedim test yapmayaSekerim bnimkide 3 gun geciktii..Belirtilerin var mii
Canım ben ilk kızımda adetim 1 gün geçmişti test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Hemde 9 sene evvel. Şimdiki testler daha iyi. Ama sen kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde davran canım. İnşallah iyi haberini alırız.Yaa olemi diyorsncanim.Bilmiyorm bi kac gun daha gecsin bakalm yapicam.Meraktan catliyormm :)
Hiim tamam canim az kalmis 5 gün cikar mi bilemedim bir hafta kala bilr bazilarinda cikiyo.. Umarim cift cizgiyi gorursun ben her an oldum olucam gibi hissediyorum bakalimAy cnm daha var benim 8temmuz bat ama yapayım dedim belki çıkar yarin
Canim Defnem08 liste isini birkac kez atmisti buraya ama bi anlatsa olur nasil yaptiginikızlar liste işini beceremedim 1.sayfadaki gibi herkesi yazmaya çalıştım eksik varsa eklerim hemen tekrara yazın bana.
bu arada ben adet oldum maalesf artık benim bat 29 temmuz.
bu arada aramızda ilk hamilelik haberi veren arkadaşımız Y Yasemen2691 tebrik ediyorum.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Prmm arkadaşımızdan net bir cevap gelmedi sanırım umarım sende 2.güzel haberi verirsin.
Platonikbaby canım seninde bat 2 temmuz du ne yaptın acaba haber et bize :)
dilerim bu listedeki herkes hayaline kavuşur ve yeni bir sayfa açarız.
ordan beraber takip ederiz 9 ayımızı