- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Beklemekten başka çare yok maalesef cnm İnşllh bekledigimize degerrAynen canım ama bu kadar beklemişiz bekleyelim azcık daha ben 1 temmuz evde test yaptım tek çizgi çıktı en iyisi beklemek gecikmeyi
Çatlamazsak iyi vallaSabır lazım nbalim cnmm :)
Hoşgeldin canım benimde aynı olmuştu kasıkta batma ve şişlik bide ateş basması içinde bişey atıyo gibi malesef düşük oldu yarın dr gidicem bakalım ne diycekSelam kizlar araniza yeni katildm.Rgl iki gundur gecikti.Kasiklarimda agri ve sislik var tek belirtim bu.Acaba bnde bu ay hamilemiuimdir.Bnim gibi olan var mi test yapmaktan korkuyormm
Hayal kırıklığı olmasın da böyle umitlenip en ufacık şeyi bebek diye yorumluyorz ins istediğimiz de olur cnmÇatlamazsak iyi valla
Hayal kırıklığı olmasın da böyle umitlenip en ufacık şeyi bebek diye yorumluyorz ins istediğimiz de olur cnm
Çok heyecanlıii bence bekle gününde git kan verKızlar benim bat 5 temmuz bikaç gündür hayatımda ilk defa göğüslerim dolgunlaştı ve göğüs halkası kocaman oldu eşim bile çok şaşırdı çünkü regl olcağım zaman göğüslerimde en ufak bi değişme ağrı sızı dolgunlaşma falan olmazdı şuan çok heveslendim üzülmek istemiyorum ama yarın gidip kan versemmiki napsam
Dilerim hamilesidir ama gebelik testi başka hormona bakıyor testte ovülasyon başka, bat kaç buna göre kan ya da gebelik idrar testi yapKızlar dayanamadım ve ovülasyon testi yaptım. Gebelik onunla da ortaya çıkabiliyormuş. En son yaptığımda tek çizgi ve negatifti bu defa silik bi ikinci çizgi gördüm. Biraz ümitlendim açıkçası. Yumurtlamam bayramın 1. Ve 2. Günüydü. Bugün silik çizgi çıkması normal mi?
Canim bende bugun hem ovulasyon testi hem gebelik testi yaptim.. Ovu pozitif gebelik cook net sekilde negatif bata 2 gün var olsaydi cikardi benim ki.. Bi test yap istersen sen de kesinlessinKızlar dayanamadım ve ovülasyon testi yaptım. Gebelik onunla da ortaya çıkabiliyormuş. En son yaptığımda tek çizgi ve negatifti bu defa silik bi ikinci çizgi gördüm. Biraz ümitlendim açıkçası. Yumurtlamam bayramın 1. Ve 2. Günüydü. Bugün silik çizgi çıkması normal mi?
Ben bu durumdan ciddi anlamda sıkıldım.. Adet olursam eger kendimi cok guzel şartlayip dusunmemeye ve umursamamayi ogrencem eminim olursa olur olmazsa hayirlisi demeyi becerdigimiz an kafaya takmadigimiz an olucak bu is.. Dişimiz ağrısa acaba hamile miyiz der olduk....
Çok sağol canm. Aynen hayırlısı ne zamansa o zaman inşallah. Ümidimizi ve umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz.ay tuh canim ya bnde regl oldum olucam sanki yakindan tanidigim biriymissin gbi canim skldi ama Allahim ne zaman isterse O na guven o her seyin en iyisini bilir