Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım arkadasım elbet bi gün güzel haberle havalara ucucaz burda bu güzel aylarda bol bol dua edelim..

Kızlar bu arada biz istirahatteyiz son 1 haftam var sonra ayaklanıcam 36 haftayı doldurmayı bekliyoruz oğlum her an gelebilir bana da dua edin emi

arastırayım canım nasıl kullanılıyor 30mg bi yumurtlama donemındemı gıdıyo mesela
Canim esim kullandi bayan kullanimini bilmiyorum ama abimlerin 9 senedir olmuyor bebegi tup bebek uzmani yengeme tavsiye etmisti tup bebekten once kaliteyi artirmak icin .Kullanimini bulursun. Muhtemelen saf balla karışıyordur. Bal taşıyıcı gorevde oluyor .

Burası bi aralar ne kadar güzeldi sürekli konuşurduk herkes gitti artık

ah canım bebişini alan gitti hayat gayesi işte değişior ilgi alanları ben de bi zamanlar ceyiz topıgındeydım hep sımdı gırmıyorum bile
tesekkür eederim canım bakarım netten

bu sene yaza ben de çok istiyorum hamile kalmayı planlı bi şekilde deniycem kısmet olursa. bu başlık tam benlik haziranda başlayıp temmuz ağustos ta inşallah

bu sene yaza ben de çok istiyorum hamile kalmayı planlı bi şekilde deniycem kısmet olursa. bu başlık tam benlik haziranda başlayıp temmuz ağustos ta inşallah
inşAllah hayırlı bi zmanda nasıp olur arkadasım bu grup gecen seneki temmuz ayı dusunenlerden
ben hala beklıyorum 10.ayım
muhakkak bi kadın dogumcuya gidip gebelik öncesi kontrollerini yaptır benim kistm varmıs mesela korundugum zmanlarda onu aldırıp kafamı rahatlatabılırdım bosuna vakit öldürmüşüm tabi vardır bunda da bi hayır

ben gecen haziranda gitmistim vi problem yoktu ama duzenli birliktelik saglamadik. kismet bu yaza insallah

ben gecen haziranda gitmistim vi problem yoktu ama duzenli birliktelik saglamadik. kismet bu yaza insallah
ınsAllah bı problem cıkmasın temennımız o arkadasım ben öneri olarak söyledimben evlendıkten sonra bı kere gtmıstım kontrole korunurken bıse cıkmadı dıye tekrar gtmedim o arada 5 cm olmus kistim malesef yanlıs anlama sakın kontrol amaclı olarak söylüyorum

yok cnm est. aslinda yanlis yapiyoruz doktora isimiz dustukce gidiyoruz. duzenli kontrollerimizi ihmal ediyoruz. benim ilk hamileliimde 2 kistim vardi doktor 3 ay sonra kontrole gel dedi ama ben ertesi ay hamileyim diye gittim. basit bir kist demisti. bakalim yaza guzel haberlerle devam ederiz insallah

Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Oysaki çok güzel bi şekilde başlamşyö hayırlsı buymş
Senin hamile kaldigin gunu dun gibi hatirliyorum bayram ziyaretine gitmistin bi yere sanirim orda birliktelik olmustu ve hic umidin yoktubir anda supriz yapmisti melegin sana icim yandi arkadasim burdan okuyup haber verdi bana bak bi diye ayni aciyi yasadim bende dogurup kaybettim ilk kizimj cok buyuk bir aci cok zor bir imtihan ama ole bisi oldu ki 2 ci evladim ole farkli bir evlat ki en yakin arkadasim sirdasim herseyim mesela allah ta sana bu acidan sonra cok guzel gunler yasatsin ben senin o yazini gorunce sac diplerim karincalandi rabbim hep yaninda olsun senin adina cok uzuldum rabbim en kisa zamanda yeniden saglikli sonu guzel olacak bir gebelik nasip etsin insallah

Çok saol desteğin için ben de senn yazını okurken tüylerim diken diken oldu . Evet umutsz oldgm zamanda gelmşti tek ilişki ile ama nasip böyleymş çok üzüldm çok zor günler atlattım hala acısı içimde ama yeni umutlarda var bunun yanında
Pes etmeden isyan etmeden Allahtan geleni kabullenip umutla yeniden bebek sahibi olmak için gün sayıyorum şimdi

En kisa zamanda en guzel haberini bekliyorum bu sefer saglikla dogup buyuyecek bir evlat nesip etsin sana bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…