- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.941
Ben kipirtilar disinda ilk tekmeyi 21+3 gunlukken hissetmistim canim. Simdi ayaklari ve dirsekleri karnimdan cikacak gibi oluyor :)Yeni yeni hissediyorum canim. Uzun zamandır dr a gitmiyorum ayrintiliyi bekliyorum 10 gune insallah.
Ben gecen hafta hissettim tekmeyi .Nadir hissediyorum hep ayakta oldugum icin yoruluyor .Uyumaya yakin hissediyorum .Cok guzel yaaaBen kipirtilar disinda ilk tekmeyi 21+3 gunlukken hissetmistim canim. Simdi ayaklari ve dirsekleri karnimdan cikacak gibi oluyor :)
İlerleyen haftalarda daha guzel olucak tatlim her anin tadini cikarBen gecen hafta hissettim tekmeyi .Nadir hissediyorum hep ayakta oldugum icin yoruluyor .Uyumaya yakin hissediyorum .Cok guzel yaaa
Bana yürüyüş verdi ve bol su :) Rabbim bu sayfada anne olmayı bekleyen tüm kardeşlerime bu anları yaşatsın.Ayni sorun bende de olmaya basladi canim ellerim ve ayak bileklerim sismeye basladi tuzu arttirmistim kestirdi doktorum :) Birde nabiz yuksekligi cikti nefes darligiyla beraber zorluyor biraz napalim buna da sukur
canımm cok uzuldm Rabbimden acıl sufalar dılıyorum hayırlısını dılemekten baska caremiz yok devamli kontrol ettır kendını sanada zararı olabılirMerhaba
Benm durumun kötü arkadaslar bebeğin karında ölmesi bekleniyor
Güzel başlayan bi yolculuk benm için kötü sonçlamdı maalesf
Merhaba
CanimMerhaba
Doğru söylüyorsun canım, şuan yaşadığını hiçbir söz yada cümle anlatamaz. Sadece şunu diyebilirim, ben ikiz bebeklerimi kaybettim karnımda iken. Sonra senin açtığın bu guruba geldim, Ümit’lerim yeşerdi. Rabbim nasip ederse bu sefer kucağıma alırım inşallah. Ve sende yeniden bu mutluluğu yaşayacaksınHİÇ şansı yok maalesf iyi dileklerinz için teşekkür ederim hayırlısı olsun demektem baska çare yok verende alan da rabbim
Canim nasilsin ?Son durum ne Rabbim sabrini artirsin saglikli gebelikler nasip etsin insallah.Merhaba
Oyy kuzum bu nasıl bir şeydi ki.. Yavrucak büyüyüp gelisemedi mi oysa ki emindim guzellikle sonuclanacagindan.. Onu verene kurban olurum ben.. Güzel kardeşim Rabbim yüreğine ferahlık, sağlık sıhhat versin.. Sözler kifayetsiz..HİÇ şansı yok maalesf iyi dileklerinz için teşekkür ederim hayırlısı olsun demektem baska çare yok verende alan da rabbim
Allah sana dayanma gücü versin canım. Çok zor bir durum. Erken dönemde kayıp yaşamış biri olarak Rabbim şifasını ve sabrını versin diyorum tüm kalbimleHİÇ şansı yok maalesf iyi dileklerinz için teşekkür ederim hayırlısı olsun demektem baska çare yok verende alan da rabbim
Allaha sukur iyiyiz canim sen nasilsin bebisin nasil
Iyiyim ben de kuzum ayrintiliyi yaptirdik rahatladik cok sukur .Alisverise devam :) topigime hic uğramıyorsun.Allaha sukur iyiyiz canim sen nasilsin bebisin nasil
İyi hadi canim iciniz rahatlamis artik cok sukur :) Daha dun geldim topigine bebek odalari pusetler vardi ama fotograf yukleyemiyorun maalesef o yuzden yazmadim artik takip ediyorum :)Iyiyim ben de kuzum ayrintiliyi yaptirdik rahatladik cok sukur .Alisverise devam :) topigime hic uğramıyorsun.
Yaa neden yükleyemiyorsun ki ?İyi hadi canim iciniz rahatlamis artik cok sukur :) Daha dun geldim topigine bebek odalari pusetler vardi ama fotograf yukleyemiyorun maalesef o yuzden yazmadim artik takip ediyorum :)