- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.001
masallah masallahh sizeeeKizlar Allahima sukur bugun dogum yaptim. Oglumla ikimiz de iyiyiz cok sukur darisi tum isteyenlerin evlatlarini bekleyenlerin basina insallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah masallahh sizeeeKizlar Allahima sukur bugun dogum yaptim. Oglumla ikimiz de iyiyiz cok sukur darisi tum isteyenlerin evlatlarini bekleyenlerin basina insallah...
37. Haftada geldi kızım biraz erken geldi canım. Sarılık olduk vs derken inan mesajını yeni gördüm. Çok iyiyiz bin şükür :) Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin. Ben bu grupla başladım yola. Sizler ile az dertleşmedim sonunda aldım kucağıma yavrumu :) unutmayıp sorduğun için De teşekkür ederim canımEgem2709 nasilsin canim bebisin oldu mu bekliyo musunuz
Hey maşallah çok sevindim ya :) bol sütlü günlerrr :)Kizlar Allahima sukur bugun dogum yaptim. Oglumla ikimiz de iyiyiz cok sukur darisi tum isteyenlerin evlatlarini bekleyenlerin basina insallah...
Rabbim uzun omur versin oglusuna gozun aydin canim bir an once cok kolay toparlarsin insallah kendini gecmis olsunKizlar Allahima sukur bugun dogum yaptim. Oglumla ikimiz de iyiyiz cok sukur darisi tum isteyenlerin evlatlarini bekleyenlerin basina insallah...
Ayyy kuzum benim Allah bağışlasın cok sevindim .Kizlar Allahima sukur bugun dogum yaptim. Oglumla ikimiz de iyiyiz cok sukur darisi tum isteyenlerin evlatlarini bekleyenlerin basina insallah...
Sağol kuzum darısı sağ salim başına inşallah..Ayyy kuzum benim Allah bağışlasın cok sevindim .
Sağol canım benim darısı başına inşallahRabbim uzun omur versin oglusuna gozun aydin canim bir an once cok kolay toparlarsin insallah kendini gecmis olsun
Ömürlü olsun kuzum hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindim aceleci cıktı kuzular burada çok işleri var :) Burada hep birlikte dertleştik üzüldük sevindik bu topik benim için çok başka gerçekten. Hepinizi seviyorum canım öpüyorum.37. Haftada geldi kızım biraz erken geldi canım. Sarılık olduk vs derken inan mesajını yeni gördüm. Çok iyiyiz bin şükür :) Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin. Ben bu grupla başladım yola. Sizler ile az dertleşmedim sonunda aldım kucağıma yavrumu :) unutmayıp sorduğun için De teşekkür ederim canım
Amin insallah canim .Normal dogum mu yaptın ?Sağol canım benim darısı başına inşallah
Normal doğum yaptım canımAmin insallah canim .Normal dogum mu yaptın ?
Masallah canimNormal doğum yaptım canım
Mssallah minik prense .Ismini ne koydunuz kuzum?Çok şükür Allahıma iyiyiz teyzesi alışıyoruz artıı yavaş yavaş. 5.günümüz bugün :)
Aras oldu ismimiz canımMssallah minik prense .Ismini ne koydunuz kuzum?
Ismiyle yasasin canim .Aras oldu ismimiz canım
Amin gulum insallah cumlemizinIsmiyle yasasin canim .
Hayirli olsun canimm gozunuz aydin allah anali babali buyutsun...Kizlar Allahima sukur bugun dogum yaptim. Oglumla ikimiz de iyiyiz cok sukur darisi tum isteyenlerin evlatlarini bekleyenlerin basina insallah...
Amin kuzumm Allah razı olsunHayirli olsun canimm gozunuz aydin allah anali babali buyutsun...