Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik :) benim kızın 1 ayı doldu :) kırkımızın çıkmasına az kaldı.
Yaa masallah ne çabuk geciyor zaman.Ben hala calistigim icin zorlaniyorum 32 yi bekliyorum sabirsizlikla .Havalar isindi ,ogrencilerim zor gittikce zorlasiyor .Hazirlik yapiyorum hic bitmiyor .Ctesi odamiz kurulcak insallah.

İyiyiz Allaha sukur kuzum 20 gunluk olduk bile zaman su gibi akip geciyor.. Sen nasilsin iyice agirlastin mi artik son zamanlar cok zor geciyor bel kasik agrilari.. Yorgunluk..
Ay masallah kuzuşa .Ben de agirlastim evet cok zorlaniyorum hava da oldukca sicak .Hazirliklar filan yoruyor ama hepsi tatli telas .Rabbim hayirla kurtarsin da 1 sene calismayacagim .Oglusumla sefasini süreceğim insallah.

Ay masallah kuzuşa .Ben de agirlastim evet cok zorlaniyorum hava da oldukca sicak .Hazirliklar filan yoruyor ama hepsi tatli telas .Rabbim hayirla kurtarsin da 1 sene calismayacagim .Oglusumla sefasini süreceğim insallah.
İnsallah canim rabbim bir avazda kurtarsin insan hic gormemise donuyor nasil dogum istiyosun canim normal mi sezaryen mi

Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik :) benim kızın 1 ayı doldu :) kırkımızın çıkmasına az kaldı.

İyiyiz Allaha sukur kuzum 20 gunluk olduk bile zaman su gibi akip geciyor.. Sen nasilsin iyice agirlastin mi artik son zamanlar cok zor geciyor bel kasik agrilari.. Yorgunluk..

ayy kızlar nasıl duygulandım ya gözlerim doldu nerdeyse ne güzel ne gunlere geldık masAllah Rabbım nazarlardan saklasın bebıslerınızı
beni soracak olursanız bu ay 12.ayımız ya nasip ya Allah

ayy kızlar nasıl duygulandım ya gözlerim doldu nerdeyse ne güzel ne gunlere geldık masAllah Rabbım nazarlardan saklasın bebıslerınızı
Canım benim ah senle az yazışıp dertleşmedik benim kızın ilk teyzeleri sizlersiniz resmen, ilk öğrenen hatta olum aşamasına kadar :) dilerim Rabbim bu ay mucizeni sana verir. Hatırlarsan benim ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu karnımda, kürtaj olduktan hemen sonra bu sayfaya gelmiştim. Bak şimdi zaman su gibi ama Allahım mucizelere gebe bırakıyor bizi hatta bu kızımda ilk tek yumurta ikiziydi, sonra bir kesem gitti sadece biri ile devam ettim, yüreğim hep ağzımdaydı. Şimdi dünya güzeli bir kızım var ama bu mutluluğu yaşayana kadar bak neler yaşamışım bu sayfa bana uğurlu geldi sana da gelecek. Çok öpüyorum seni dualarım seninle

Allah razı olsun canımm gönül birliğimiz var bizim ıyı dıleklerınızın ıctenlıgıne dualarınızın sahiciliğine o kadar ınanıyorumki cansınız
masAllah canım bak bebısn ne guzel saglıkl sukurler olsun ah ah hatırlmazmıyım hamıleyım dedıgını bıle hatırlıyorum

Bir gun hamile kalamadigin aylari degil karninda buyuyen bebeğine kavusagin gunleri sayacaksin .Yürekten inanıyorum canim.Allah büyüktür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…