- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.961
Telefondan olmuyor kuzum ya yuklenmiyor fotograflarYaa neden yükleyemiyorsun ki ?
Hizliresim.com a yukleyip link alman lazim bende de olmuyor diger sekilde .Telefondan olmuyor kuzum ya yuklenmiyor fotograflar
Deneyeyim bi canimHizliresim.com a yukleyip link alman lazim bende de olmuyor diger sekilde .
İyiyiz kuzum Allaha sukurler olsun. Sende ne var ne yok yolunda mi hersey
Allahim sana sabir versin insallahKızlar maalesf 24 martta bebegmi kaybettim
Suni sancı ile norml dopm yaptm
Allah bu acıyı kimseye yaşatmasn
Allahım sabır versin canım Allah her seyin hayırlısını versin üzme kendıni o kuzu senin öteki dünyanda şefaatçin olacak inşAllahKızlar maalesf 24 martta bebegmi kaybettim
Canim Allah sabırlar versin .Insallah en tez vakitte yeniden gebe kalir ve sağlıklı bir sekilde kucagina alirsin.Kızlar maalesf 24 martta bebegmi kaybettim
Canım kardeşim ancak yaşayan bilir verene kurbanKızlar maalesf 24 martta bebegmi kaybettim
Teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanım kardeşim ancak yaşayan bilir verene kurbanZamana ihtiyacın olacak, içinde sızısı hep kalacak. Ama kurban olduğum Rabbim yüreğine ferahlık ve suküt versin. İnşallah yakın zamanda toparlarsın kendini. Ve şuan bunu düşünmek acı bile verse Rabbim yakın zamanda sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli, salih evlatlar nasip etsin size inşallah. Daha büyük acılarla imtihan olmazsınız, bundan yanadır duam. Huzurlu mutlu olun.
Ben iyi sayilirim aşi oldum kolum tutmuyor gribim üstüne iyilesmeye calisiyorum canim .Sen nasilsin?
İyiyim Allaha şükür canım aynı herşey tetanoz mu oldunBen iyi sayilirim aşi oldum kolum tutmuyor gribim üstüne iyilesmeye calisiyorum canim .Sen nasilsin?
Evet canim ya ilk doz.İyiyim Allaha şükür canım aynı herşey tetanoz mu oldun
Canim hayirlisi olsun insallah Rabbim aratmaz daha fazla.Arisutu duydun mu bilmiyorum ama bi arastir istersen hem kendin tüketirsin hem esin .Ben de iyi sayılırım hastalik dışında.
ıcmedm canım ılave bse ıcmek ıstemıyorum cunku boyle seylerden cok korkarm daha beter yapar falan dıye vıtamının bıle herkese etkısı farklı cunku korktgm basıma gelır dıye ılave bıse almıyorum ıste klomen verdı onu alıcam bu ay.elimden geldgnce kafama takmıcam becerebılırsem tabıEvet canim ya ilk doz.
Canim hayirlisi olsun insallah Rabbim aratmaz daha fazla.Arisutu duydun mu bilmiyorum ama bi arastir istersen hem kendin tüketirsin hem esin .Ben de iyi sayılırım hastalik dışında.
Arisutunu arastir bence Kur'ani Kerim'de geciyor.Ve cok degerli 30 miligrami 60 Tl ye almistim ben .Ayrica benim hamile kalmama buyuk katkisi var .Kadinlarda yumurta kalitesi icin erkeklerde sperm kalitesi icin kullaniliyor.ıcmedm canım ılave bse ıcmek ıstemıyorum cunku boyle seylerden cok korkarm daha beter yapar falan dıye vıtamının bıle herkese etkısı farklı cunku korktgm basıma gelır dıye ılave bıse almıyorum ıste klomen verdı onu alıcam bu ay.elimden geldgnce kafama takmıcam becerebılırsem tabı
arastırayım canım nasıl kullanılıyor 30mg bi yumurtlama donemındemı gıdıyo meselaArisutunu arastir bence Kur'ani Kerim'de geciyor.Ve cok degerli 30 miligrami 60 Tl ye almistim ben .Ayrica benim hamile kalmama buyuk katkisi var .Kadinlarda yumurta kalitesi icin erkeklerde sperm kalitesi icin kullaniliyor.