- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 39
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.901
Insallah bitanem allah razi olsun insallah rabbimden tek dilegim saglikli olsun hayirli olsun 1 yildir bekledim bu ani ama bi bu ay hic bisey saymadim kafaya takmadim dusunmedim ve arkadasim hatirlatti dun gece yarin adet gunun test yap diye onu bile unutmusum o kadar umursamazdim damlattigim anda belirdi test 2 tane yaptim ikiside 2 saniyede cikinca kipkirmizi kan verdim cok sukur rabbimeMina_1414 hayirli olsun kalp atislarini en kisa zamanda duyarsin insallah
Tebrik ederim mina cok sevindim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Rabbim dualarini kabul etti. Darisi insallah kronikcimin basinaInsallah bitanem allah razi olsun insallah rabbimden tek dilegim saglikli olsun hayirli olsun 1 yildir bekledim bu ani ama bi bu ay hic bisey saymadim kafaya takmadim dusunmedim ve arkadasim hatirlatti dun gece yarin adet gunun test yap diye onu bile unutmusum o kadar umursamazdim damlattigim anda belirdi test 2 tane yaptim ikiside 2 saniyede cikinca kipkirmizi kan verdim cok sukur rabbime
ınsAllah canım eger bu ay adet olursam kı olmazsan suprız olur dedı doktor,dogum kntrol hapı vercekmıs catlamayan yumurta gtsm dıye yanı suphem bıle olmamıs olcak nasıp her sey ya uzmuyorum kendımı Rabbım ferahlık versın ınsAllahKuzum cok gecmis olsun belki sasirtir da kendiliginden gecer kistin.. Hic belli olmaz canim sen canini sikma . Cogu kisi kistlerle de hamile kaliyo bende dahilim buna. Allah buyuk kuzum
canım benım cokm ama cok sevındım Allah razı olsun vakıt ayırıp bılgılerını de yazmıssın cok tesekkur ederım canım arkadasım duanızı eksık etmeyın bu ay olmaz dedı bebıs catlamayan yumurta yuzunden dıger aylarda duzelene kadar kontrol hapı kullanıcam bakalm nasıp artıkkronikuykucu her an aklimdasin bak bende hamileyim ve bu gun ogrendim melegim ve degerim 1003 cok sukur rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin biliyorsun gecen sene mart ayinda basladim ben tedavilere ve anca hamile kalabildim bubay ne yaptim yada sole solim 3 aydir ne yapiyorum 3 aydir cyclo prognova diye bi hap kullandim kist eriten kistim varfi cunki yumurtlamayi duzenleyen ve adeti duzenleyen bi hap ayrica intagramdan clife kadinlara ozel bi macun var onu yolladi arkadasim allah ondan bin kere razi olsun bu ay 3 cu ayimdi onu kullandim hamile kalmamistim ama hormonlarim duzelip kistim gitmisti bu ay tek fark ben femara kullandim 2 yumurtam oldu 20 ocakta adet oldum ve 30 ocakta doktorum catlatma ignesi vurdu igne vuruldugu gece sali idi o gece iliski oldu carsamba iliski oldu persembe ara verdim cuma iliski oldu cumartesi iliski ve pazar iliski oldu ve 2 haftadir hic iliski olmadi ayrica esim proxeed plus diye suda eritilen bi ilac kullandi 30 tanesi 150 tl falan ve biz ilaci anca yumurtlama donemimim de temin edebildik yani o 8 gunde kullandi hala devam ediyordu ama o 8 gun harici iliski olmadi yani demem o ki ben o proxeed plus ilaci esim ictikten sonra hamile kaldim canim istedigin her seyi sirabilirsin bana her zaman yaninda destekcinim ve her duam seninle bitanem insallah en kisa zamanda bu mutlulugu sende yasa
Insallah bitanem allah razi olsun insallah rabbimden tek dilegim saglikli olsun hayirli olsun 1 yildir bekledim bu ani ama bi bu ay hic bisey saymadim kafaya takmadim dusunmedim ve arkadasim hatirlatti dun gece yarin adet gunun test yap diye onu bile unutmusum o kadar umursamazdim damlattigim anda belirdi test 2 tane yaptim ikiside 2 saniyede cikinca kipkirmizi kan verdim cok sukur rabbime
bıtanesınız kızlar benım ıcın gonulden ıstedgınızı bılıyorum 9ay oldu bırlıkteyız sızle ınsAllah hayırlı haberleri ben de verrm size..kafamdan bebişi atmaya calısıyorum yaklasık bı aydır.bu catlamayan yumurta hususıyle kontrol hapıda kullancm ya suphem olmıcak biraz ruhumu dınlendırmek ıstıyorum her seyde bı hayır vardır. cok opuyorum sızıMina_1414 Guguuu Afilim92
inşAllah canım Allah razı olsun aminnnCnm seninde insallah Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsun ❤
Canım sen inofolic combi kullandın mı hiç bu yumurtayı kaliteleştiriyr faydası var kullanmadysn tavsiye ederiminşAllah canım Allah razı olsun aminnn
yok kullanmadım canım bu zmana kadar yumurtada hiç problem cıkmadı iste son 1.5aydır catlamayan bi yumurta var.onun için de kontrol hapı vericek.yeni bi doktora gidiyorum artık o da eger problem yoksa kolaylastırıcı ılaclara karsı oldugunu söyledi sorun yok niye içeceksin falan dedi klomen vs sordum.psıkolojık senin problemin uzaklas bebek işinden dedi.Canım sen inofolic combi kullandın mı hiç bu yumurtayı kaliteleştiriyr faydası var kullanmadysn tavsiye ederim
Iyiyim sukur canim .Yeni yeni karnim cikiyor da kiyafet aldim biraz .Simdi dinleniyorum .Sen nasilsin ?
Gule gule giy canim iyiyim bende cok sukur agirlasiyorum artik yavastan evden pek cikmiyorum cok yoruluyorumIyiyim sukur canim .Yeni yeni karnim cikiyor da kiyafet aldim biraz .Simdi dinleniyorum .Sen nasilsin ?
Ne guzel evine bahar gelcek .Havalar isinmadan dogurmus olcaksin sıcaktan bunalmayacaksin :))Gule gule giy canim iyiyim bende cok sukur agirlasiyorum artik yavastan evden pek cikmiyorum cok yoruluyorum
Aynen kuzum Allahim nasip ederse baharda rahat olcak :) Senin tahmini ne zamana denk geliyoNe guzel evine bahar gelcek .Havalar isinmadan dogurmus olcaksin sıcaktan bunalmayacaksin :))
Temmuzda canim insallah ortalarinda .Aynen kuzum Allahim nasip ederse baharda rahat olcak :) Senin tahmini ne zamana denk geliyo
İnsallah canim Allahim sag salim kavustursun evlatlarimizaTemmuzda canim insallah ortalarinda .