Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız? iyisiniz inşallah. K kahvekokulu canım tevafuken okudum endişe etme inşallah senin için ne kadar zor olsa bile. Sağlıklı sihhatli olacaksınız, sadece az yorgunluk ( zihinsel ve bedenen ) ve teslimiyet .. Imtihan süreci geçip gidecek yavrucuk sağlıklı sihhatli olacak inşallah.

Masallah senin bebis gelmek uzere saglikla gelsin kuzun .

iyiyim canım benim sen nasılsın
gecen ay malum doktora gtmıstım ya catlamayan yumurtan kist olusturmus 2 cmlik demisti. regl olunca gel dogum kntrol hapı kullacaksın demıstı. dedim bu bı ıkı ay sure bebek olayından koptum resmen kafaen yani.
pazartesi ilacı almak için gittim dr a 2 cm lik kist kendılıgınden erımıs dedi resmen stres yapmadım ya ondan oldu kesın stres yapsam daha da buyurdu.korunmana gerek yok dedı ya basladım yıne bebek bebek demeye ama kendımı telkın edıyorum baska seylerle ugrasıyorum yazı vs okumuyorum canım en azından ılgım azalsın Rabbım hayırlı zamanı bilir sen nasılsın canım Allah razı olsun unutmuyosun bizi Afilim92
sen nasılsın tatlım benden haberler böyle Guguuu

Canim kitap oku en guzel terapi ve dusunme.Dun bir arkadasimiz tup bebek tedavisine baslayacagi hafta hamile oldugunu öğrendi .Ne zaman takmıyorsun Allah in takdirine birakiyorsun o zaman oluyor .Bahar da geliyor cik dolaş kendine zaman ayir.

aynen canım ınsAllak kafamda güzel planlarım var üç aylara az kaldı kendıme program yaptım meal okuma hatım vs programı yapıcam ınsAllah önümüzdeki ay sehir dısına kacmayı planlıyorum inş bi kaç günlüğüne, bi yandan elişi vs yapıyorum

Ne guzel dolu dolu gecir gunlerini canim .Insan ne zaman bos kalirsa o zaman ic sesi cok konusuyor .

Canim benim iyiyiz Allaha sukur. Bak gordun mu stresten kaynaklaniyo hep bunlar kafana takmayinca kist bile erimis. Dusuncelerini baska yerlere yonlendir bakalim kuzum kendiliginden olcak bu bebis ama annesinin stresinin gecmesini bekliyo

İyiyiz Şükür kuzum buyuyoruz son zamanlara yaklasiyoruz hayirlisiyla. Sen nasilsin bebisin de iyidir insallah kelebegin kanat cirpiyodur iyice :)
Yeni yeni hissediyorum canim. Uzun zamandır dr a gitmiyorum ayrintiliyi bekliyorum 10 gune insallah.

Evet az kaldı ama bana sor birde :) son haftalar baya zorluyor, el ve ayaklarda şişme ödem oldu. İyiyiz yine çok şükür.
Ayni sorun bende de olmaya basladi canim ellerim ve ayak bileklerim sismeye basladi tuzu arttirmistim kestirdi doktorum :) Birde nabiz yuksekligi cikti nefes darligiyla beraber zorluyor biraz napalim buna da sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…