Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsn iyiyim canimm evet bugun adet oldum onceki gunler baya agladm moralm bozulmustu bugun bekliyorum diye pek sarsilmadim yeni aya umutla bakuyorum insAllah Rabbim nasip eder canim duani esirgeme
Cnm bence bu ay biz hamiş olacağız moral bozmak yok ben de ağladım biraz adet olmaya yakın. Hormonlar da şaşırıyor korunmadığımız için vücudumuz gebe kalmaya çabalıyor. Başaracağız moralini yüksek tut cnm

insAllah canim esim de hep bu ay olcak insAllah diyo Allah soyletiyodur insAllah ben de umutluyum gerci her zman oldugu gibi ama insAllah cumlemize nasip olur

insAllah canim esim de hep bu ay olcak insAllah diyo Allah soyletiyodur insAllah ben de umutluyum gerci her zman oldugu gibi ama insAllah cumlemize nasip olur
Ben de daha pozitifim biliyor musun . Kafayı ne kadar rahatlatırsan bebeğe o kadar yaklaşıyorsun.
Çalışıyorsun diye hatırlıyorum iş güç ev mutfak derken kafan oyalanır diğer önemli zamanları eşinle güzel değerlendir ben bu ay soğukta yürüyüş yapınca kasıklarım üşümüştü kendimi koruyamadı diye ağladım.insan sürekli bir kusur arıyor da mesele biz de çözülmeyecek vaktini beklemeyi bilsek soru. Kalmayacak.

Kzla uzun zamandr yazmıorum öyle bir derdim var ki
Bebeğim 3 hafta griden gelyor kan akımı yavas beslenemiyor doktor almması lazm dedi
Beni böyle bıraktı bekliyorum sonumu bilmeden

Bebeğim 3 hafta griden gelyor kan akımı yavas beslenemiyor doktor almması lazm dedi
Ayy canım benim 24 haftalık mı oldum peki? Başka dr ların fikrini de alsan canım? Belki birkaç hafta daha bekletirler kontrol altında filan?

Cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin insallah bir doktorun soyledigiyle hareket etmeyin sakin baska doktorlara da gidin bunun gibi ornekler cevremde o kadar cok yasandi ki kesinlikle ani kararlar vermeyin. Bebisin saglicakla gelir insallah sag salim alirsin kucagina arastirin bu durumu bakalim bi

Canım sende pıhtılasma sorunu falan varmıydı? Genelde bebek o zman beslenemiyor. Günde bir limonu sıkıp limonun suyunu iç . Yarım limon bir bardak su sabah iç sonra diğer yarısını akşam. Aspirin iç birde. Allahım şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…