Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize merhaba arkadaslar insallah hersey yolundadir. kronikuykucu kronikuykucu tatlim nasilsin doktorunu degistirdin mi ne alemdesin
merhaba canim benim evet degistirdim doktoru canim. ben tabi gittim iki saat anlattim su testi oldm su ilaci kullandm esimde test yaptrdi vs falan ama hic bise olmuyo diye.doktor cok babacan biri.guzellikle dinledi sonra kizdi bana her ay her ay doktora gittigin icin ustune gittgn icin olmuyo dedi.hic bi sorunun yokmus tek sorunun stres ddi ne zman kafandan atarsn o zamn olur ddi.uzun uzun ornekleri anlatti senin bi sorunun yokki kolaylastirici seyler haplar dusunuyosun bunlar seni daha cok strese sokuyo dedi.gel anlasalm test gun hesaplama vs hic bise yapma ddi.12.gun gel bakim ben yumurtlamaya tekrar ddi.kendini sakinlestir dusunmemeye alistir kendini ne zaman dusunmezsn o zmn olcak ddi.elimden geldgnce bunu deniyorum smdi canim bakalm ,ya nasip artik.sen nasilsn canim bnim

merhaba canim benim evet degistirdim doktoru canim. ben tabi gittim iki saat anlattim su testi oldm su ilaci kullandm esimde test yaptrdi vs falan ama hic bise olmuyo diye.doktor cok babacan biri.guzellikle dinledi sonra kizdi bana her ay her ay doktora gittigin icin ustune gittgn icin olmuyo dedi.hic bi sorunun yokmus tek sorunun stres ddi ne zman kafandan atarsn o zamn olur ddi.uzun uzun ornekleri anlatti senin bi sorunun yokki kolaylastirici seyler haplar dusunuyosun bunlar seni daha cok strese sokuyo dedi.gel anlasalm test gun hesaplama vs hic bise yapma ddi.12.gun gel bakim ben yumurtlamaya tekrar ddi.kendini sakinlestir dusunmemeye alistir kendini ne zaman dusunmezsn o zmn olcak ddi.elimden geldgnce bunu deniyorum smdi canim bakalm ,ya nasip artik.sen nasilsn canim bnim
İyiyiz cok sukur kuzum. Cok sevindim canim hicbir probleminiz yok cok sukur o kadar sanslisiniz ki aslinda.. Doktorun cok guzel anlatmis ve size eminim ki iyi bir moral olmustur. İnsallah dusunmemeyi basarirsin ve akisina birakirsin bize guzel haberler verirsin cok gonulden istiyorum canim benim.. Dediklerini uygula en azindan birde boyle deneyin Rabbim yuzunuzu guldursun..

İyiyiz cok sukur kuzum. Cok sevindim canim hicbir probleminiz yok cok sukur o kadar sanslisiniz ki aslinda.. Doktorun cok guzel anlatmis ve size eminim ki iyi bir moral olmustur. İnsallah dusunmemeyi basarirsin ve akisina birakirsin bize guzel haberler verirsin cok gonulden istiyorum canim benim.. Dediklerini uygula en azindan birde boyle deneyin Rabbim yuzunuzu guldursun..
amin canim Allahm bin kere razi olsun insAllah sende hayirli zamanda bebisini saglikla dogurursun.bnde denicem ins dusunmemeyi canim guya kafami yormamaya caliscam

Afilim92 Afilim92 Guguuu Guguuu kızlar bu yenı gıttıgım dr a 3.gün gitmiştim ya 2cm lik bi catlamayan yumurtan var 12.gununde gel bakalm tekrar demişti.bugun gittim yine duruyo o catlamamıs yumurta.yani kist olusturmus.dr dedıkı 2.bir ihtimal var catlamayan catlamıs olup bu yenı yumurtanda olabılır ama sanmıyorum dedı.bu ay deneyın ama suprız olur olursa dedi.adet olunca gel bu folıkulu erıtmek için dogum kontrol hapı vericem dedi..dıger kistim gebeliğe engel değildi, bu folıkul tarzında oldugu için yumurtlamaya engelmiş.anlayacagınız benı yıne aylar beklıyor.bu kıst ıcınde 2ay ılac kullanıp yıne erımesse bu sefer ameliyat olup ıkısını de aldırmayı dusunuyorum.Rabbımden hayırlısı Allahım baska keder vermesin O nun uygun gördüğü zamanı beklicem.

Afilim92 Afilim92 Guguuu Guguuu kızlar bu yenı gıttıgım dr a 3.gün gitmiştim ya 2cm lik bi catlamayan yumurtan var 12.gununde gel bakalm tekrar demişti.bugun gittim yine duruyo o catlamamıs yumurta.yani kist olusturmus.dr dedıkı 2.bir ihtimal var catlamayan catlamıs olup bu yenı yumurtanda olabılır ama sanmıyorum dedı.bu ay deneyın ama suprız olur olursa dedi.adet olunca gel bu folıkulu erıtmek için dogum kontrol hapı vericem dedi..dıger kistim gebeliğe engel değildi, bu folıkul tarzında oldugu için yumurtlamaya engelmiş.anlayacagınız benı yıne aylar beklıyor.bu kıst ıcınde 2ay ılac kullanıp yıne erımesse bu sefer ameliyat olup ıkısını de aldırmayı dusunuyorum.Rabbımden hayırlısı Allahım baska keder vermesin O nun uygun gördüğü zamanı beklicem.
Gecmis olsun canim insallah ameliyata gerek kalmadan atar vücudun .Once sağlık üzülme sen de anne olacaksin Allah in izni ile .

Kuzum cok gecmis olsun belki sasirtir da kendiliginden gecer kistin.. Hic belli olmaz canim sen canini sikma . Cogu kisi kistlerle de hamile kaliyo bende dahilim buna. Allah buyuk kuzum

kronikuykucu kronikuykucu her an aklimdasin bak bende hamileyim ve bu gun ogrendim melegim ve degerim 1003 cok sukur rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin biliyorsun gecen sene mart ayinda basladim ben tedavilere ve anca hamile kalabildim bubay ne yaptim yada sole solim 3 aydir ne yapiyorum 3 aydir cyclo prognova diye bi hap kullandim kist eriten kistim varfi cunki yumurtlamayi duzenleyen ve adeti duzenleyen bi hap ayrica intagramdan clife kadinlara ozel bi macun var onu yolladi arkadasim allah ondan bin kere razi olsun bu ay 3 cu ayimdi onu kullandim hamile kalmamistim ama hormonlarim duzelip kistim gitmisti bu ay tek fark ben femara kullandim 2 yumurtam oldu 20 ocakta adet oldum ve 30 ocakta doktorum catlatma ignesi vurdu igne vuruldugu gece sali idi o gece iliski oldu carsamba iliski oldu persembe ara verdim cuma iliski oldu cumartesi iliski ve pazar iliski oldu ve 2 haftadir hic iliski olmadi ayrica esim proxeed plus diye suda eritilen bi ilac kullandi 30 tanesi 150 tl falan ve biz ilaci anca yumurtlama donemimim de temin edebildik yani o 8 gunde kullandi hala devam ediyordu ama o 8 gun harici iliski olmadi yani demem o ki ben o proxeed plus ilaci esim ictikten sonra hamile kaldim canim istedigin her seyi sirabilirsin bana her zaman yaninda destekcinim ve her duam seninle bitanem insallah en kisa zamanda bu mutlulugu sende yasa

X