- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.821
Imkan varsa yat canim ben okul kapanana kadar ayakta gorunuyorum .Olagandisi bir durum olursa mecbur rapor alcam Dogum iznim de yok yaz tatiline denk geliyor ne yapcaz bakalim .Oyy aman iyi olun canim o kasik agrilari gecer yakinda bu sefer bel agrilarin baslar dikkat et kendine. İyiyiz canim pasam da iyi Allahima sukur sagligi da iyi istirahat verdi doktorumuz artik bize ben biraz fazla yormusum kendimi canim son trimesteri de yatarak gecircez
Aynen canim senin isin de zor Allah yardimcin olsun sag salim kavus bebisineImkan varsa yat canim ben okul kapanana kadar ayakta gorunuyorum .Olagandisi bir durum olursa mecbur rapor alcam Dogum iznim de yok yaz tatiline denk geliyor ne yapcaz bakalim .
iyiyim canım benim nolsun işe git gel aynı bıldıgın gıbı cok sukur halimizeKuzucum iyiyim cok sukur sen neler yapiyorsun nasilsin konusamiyoruz artik
İyi ol kuzum hersey hallolur kafana takma hic biseyi degerlendirebildin mi yumurtlama gunleriniiyiyim canım benim nolsun işe git gel aynı bıldıgın gıbı cok sukur halimize
gecen ay 13.gunumde kontrole gittim ymurtan catlamıs dedi canım adet gunumden anladım 12sinde catlamıs.bosa gitti ay normalde adetin 16.gununde catlar hep.İyi ol kuzum hersey hallolur kafana takma hic biseyi degerlendirebildin mi yumurtlama gunlerini
Himm iste kuzum oluyor boyle erken ya da gec catlama durumlari. En guzeli adetin bittikten 2-3 gun sonra baslayip gun asiri sekilde degerlendirmek bence tabi imkaniniz olursa cunku birazcik zor olabiliyor bazengecen ay 13.gunumde kontrole gittim ymurtan catlamıs dedi canım adet gunumden anladım 12sinde catlamıs.bosa gitti ay normalde adetin 16.gununde catlar hep.
bu ayda dr a kontrole 11.gün gittim 15.gün çatlıcagını umuyorum dedi. ama ovulasyon testiyle takip ettim teste göre 12.gün catladı yine. kontrole gittigimde doktor çatlamak için küçük diye 15.günü tahmin etmişti bu durumda erken catladı yine bosa mı gitti yani? verimsiz yumurtamı oldu anlamadım hiç regl duzenim degişmez bi gecen ay boyle oldu
10.,12.,ve 15.günleri degerlendirdik sadece canım.
Afilim92
Kac gunun var canim adetineErken gebelik testi yaptım negatifi gördüm gene
İki gün var cnmcımmm bakalım bir dahaki ay gün aşırı değerlendirebilirsek süper olurKac gunun var canim adetine
ay canim boyle zoraki oluyo ya cok daraliyorum ben ya bide is guc yorgunluk insanda istek kalmiyoHimm iste kuzum oluyor boyle erken ya da gec catlama durumlari. En guzeli adetin bittikten 2-3 gun sonra baslayip gun asiri sekilde degerlendirmek bence tabi imkaniniz olursa cunku birazcik zor olabiliyor bazen
canim seninle birikim topiginde de karsilasiyoruz ovuslasyon testi kullandmi hic ben de 8aydir bekliyorum diceksinki kendin yap biliyosan ama su acidan faydali ne zaman oldgunu grebiliyosun yumurtalamaninİki gün var cnmcımmm bakalım bir dahaki ay gün aşırı değerlendirebilirsek süper olur
Cnm hatırlıyorum seni haklısın ama o testleri de kullanırsam kafayı yerim bu konuda iyice. 6 yıllık evliyim ve gerçekten nazardan olmadığına inanıyorum artıkcanim seninle birikim topiginde de karsilasiyoruz ovuslasyon testi kullandmi hic ben de 8aydir bekliyorum diceksinki kendin yap biliyosan ama su acidan faydali ne zaman oldgunu grebiliyosun yumurtalamanin
Evet canim bizde esimle bu konu yuzunden cok tartistik gorev gibi hissediyosun ve bu hic hos olmuyo. Beklerken birde yüz üstü uzanmayi dene canim insallah en kisa zamanda gelir nazli bebisay canim boyle zoraki oluyo ya cok daraliyorum ben ya bide is guc yorgunluk insanda istek kalmiyo
Hayirlisi olsun canim tez zamanda gelsin nazli bebisler insallah. Bu testler pek belli olmuyor benimde iki gun once cikmamisti testte o yuzden adet gecikmeden ciddiye almamak lazim bu ay olmazsa da obur ay calismalara devamİki gün var cnmcımmm bakalım bir dahaki ay gün aşırı değerlendirebilirsek süper olur
Sağol cnm desteğin için ve gebe arkadaşlarım dua edin lütfen sizlerin duası çooook kıymetli bizler için.Hayirlisi olsun canim tez zamanda gelsin nazli bebisler insallah. Bu testler pek belli olmuyor benimde iki gun once cikmamisti testte o yuzden adet gecikmeden ciddiye almamak lazim bu ay olmazsa da obur ay calismalara devam
Oyy sende sagol canim sende surekli dua et ben cok inaniyorum her isin basi dua Rabbim kucaginizi kucagimizi bos birakmasin insallahSağol cnm desteğin için ve gebe arkadaşlarım dua edin lütfen sizlerin duası çooook kıymetli bizler için.
sen daha iyi bilirsin huyunu canim bnim insAllah Allahin izniyle olur tup bebek dusunuyomusunuz 6yil gercekten cok uzun ve yipratici bi surecCnm hatırlıyorum seni haklısın ama o testleri de kullanırsam kafayı yerim bu konuda iyice. 6 yıllık evliyim ve gerçekten nazardan olmadığına inanıyorum artık
Allah muhtaç etmesin inş cnm ama 6 yıllık evliyiz bebek düşünmeye başlayalı 1 yılı geçti. Ama biz pek eşinle denk gelemiyorduk adam akıllı değerlendiremiyoruz süreci .sen daha iyi bilirsin huyunu canim bnim insAllah Allahin izniyle olur tup bebek dusunuyomusunuz 6yil gercekten cok uzun ve yipratici bi surec
Benim bir düştüğüm oldu sonrasında iki sene hiç düşünmemiştimsen daha iyi bilirsin huyunu canim bnim insAllah Allahin izniyle olur tup bebek dusunuyomusunuz 6yil gercekten cok uzun ve yipratici bi surec