Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah muhtaç etmesin inş cnm ama 6 yıllık evliyiz bebek düşünmeye başlayalı 1 yılı geçti. Ama biz pek eşinle denk gelemiyorduk adam akıllı değerlendiremiyoruz süreci .
hee ben 6 yildir deniyosunuz olmuyo zannettim tatlim desene bnde 8 aydir deniyorum cok bise yok aramzda insAllah olacak canim benim ben 6yili dusununce oyle dedim en az 2 yil herhangi bi disardan yontem denenmesnden yana degilim ben de insAllah gerek kalmazda hamis oluruz

moralim cok bozuk kizlar ya karnim kasiklarim agriyo sanirim adet olcam yine Allaha guc gitmesin de 8ayda 8yil gibi yoruldum.deminde hafif pembe leke gldi..
yumurta 12.gunde olgunlasmadan catladi tahminimce.adet olunca 3.gunu baska bi doktora gitmeyi planliyorum duzenli yumurtlama takibi isticem bakalm yeni dr un tavrini merak ediyorum.diger doktorumda cok iyi guleryuzlu vs ama sen sormadan bise konusmuyo. bakalm bu dr nasil.ama ne halim var ne bise.aksamda misafir gelicek bi an evvel gece olsada uyusak..

İste canim bazilarinda saglik problemlerinden dolayi bebislerin gelmesi gecikirken bazilarinda da hic bir sebep yokken gecikiyor. Sukur ki ikinizde de bir sorun yok bunu dusun ve icini rahatlat lutfen belki birazcik Bebiş dusuncesini aklindan cikarsan ve stresten azicik uzak dursan senin icin daha iyi olabilir kuzum cunku cok etkiliyor.. Doktor secimi cok onemli canim icine sinmiyosa hemen degistirmelisin. Ve birde gittiginde doktoruna agnucaston ilacini sor hatta onerir mi onu da sor. Bitkisel hayit ozlu bir ilac arastirabilirsin faydalarini

aynen oyle canim ne diyim Rabbim beterinden korusun her ay yeniden umitleniyorum cok sukur en azndan umut edemeyecgm bi durumumz yok. bakalm bide bu dr u denicm canim.klomen almak istiyorum bu ay 3 aydir kullanmamistm

aynen oyle canim ne diyim Rabbim beterinden korusun her ay yeniden umitleniyorum cok sukur en azndan umut edemeyecgm bi durumumz yok. bakalm bide bu dr u denicm canim.klomen almak istiyorum bu ay 3 aydir kullanmamistm
Bak bakalim canim konus ne dicek doktorun hayirlisi olsun klomen yumurta catlatmak icin mi kullaniliyordu

Cnm havalarda kapalı ya çok etkiliyor. Benim de adetim 1,5gün sürdü ve dört ped değiştirdim dolmamış yarımdan az pedlerdi. Biraz iğrendirici ama yazmak istedim buraya. Başka doktor denemek te fayda var cnm boşuna zaman kaybetmemelisin. Git bir duş al sonra da hazırlan misafirlerin için . Bebişler geç ama güzel gelecekler

valla bilmiyorumkı kendı kendımızın doktoru olduk artık canım.. bakalım bu ay ne dicek.. daha işteyim canım gidincede iş yaparım hazırlanmaya bile vakit yok aksamdan yemeklerimi yaptım Allahtan

insAllah canim aslnda yumurtlama haftasi hep gdiiyorum kntrole ama su catlam isine hususi baktirmadm onu danisicam bakalm ne dicek
Canim ben ise girdim 2 ay oldi neredeyse bende de bebek yok daha bu ay femara kullandim adetin 10 cu gunu 2 yumurta var 20 mm lik igneyi vyrdu catlatmak icin ve biz igne gecesi sonraki ve 1 gun arayla toplam 5 degerlendirme oldu ignenin 7 ci gunu nasipte ne varsa onu gorcez yine 11 aydir negatif testlere doyamadim ben boyumun olcusunu almayi bekliyorum

hadi insAllah canim bak 2 yumurta varmis catlatma ignesi de olmussun canim degerlendirmissinizde insAllah Rabbim nasip eder canim ya heyecanlandm bak smdi senin icin adet tarihin ne zaman?
bnde bugun regl oldum persembe dr a gidicem ins

kronikuykucu kronikcim nasilsin canim adet olmussun zaten bekliyordun umarim doktor degisikligi ve takipler ise yarar canim
Allah razi olsn iyiyim canimm evet bugun adet oldum onceki gunler baya agladm moralm bozulmustu bugun bekliyorum diye pek sarsilmadim yeni aya umutla bakuyorum insAllah Rabbim nasip eder canim duani esirgeme

Allah razi olsn iyiyim canimm evet bugun adet oldum onceki gunler baya agladm moralm bozulmustu bugun bekliyorum diye pek sarsilmadim yeni aya umutla bakuyorum insAllah Rabbim nasip eder canim duani esirgeme
Cok iyi anliyorum kuzum bazen aglamak insani rahatlatiyor umutlarini hic kaybetme hep yeniden yesersinler bir gun elbette filizlenecek ve en tatli meyveni alicaksin hayattan.. Ben inaniyorum sana canim benim hersey guzel olucak

Cok iyi anliyorum kuzum bazen aglamak insani rahatlatiyor umutlarini hic kaybetme hep yeniden yesersinler bir gun elbette filizlenecek ve en tatli meyveni alicaksin hayattan.. Ben inaniyorum sana canim benim hersey guzel olucak
insAllah canim benim ben de her ay oldugu gibi bu ayda bu ay olacak insAllah diyorum bakalm nasibimizde varsa gorecegiz insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…