Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin canim saglikli ve hayirli bir evlat olsun insallah cok sevindim.. Doktorlarin tup bebek onerilerine aldiris etmeyip inancini devam ettirdin bosa cikmadi sukur.. Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah bu duygulari... Cok sevindim gercekten...
Çok teşekkür ederim duygusuuu gerçekten garip bir süreçti..inş bundan sonrası kolay olur..sevgiler

Bulursan boyle bir topik etiketler misin canim benim de takip ettigim bir yer yok.. Yalniz telefonuna indirebilecegin her gun gelismeleri takip edebilecegin bebek ve hamilelik uygulamalari onerebilirim
tamam canım birbirimizi haberdar edelim ben tlf na dr.banu çiftçi'nin uygulamasını indirdim şimdilik oradan bakıyorum bişeyler..

Bulursan boyle bir topik etiketler misin canim benim de takip ettigim bir yer yok.. Yalniz telefonuna indirebilecegin her gun gelismeleri takip edebilecegin bebek ve hamilelik uygulamalari onerebilirim
Kızlar bebeğin Doğum ayına göre guruplar var mesela ben 2018 Nisa’n anneleri gurubundayım.

tamam canım birbirimizi haberdar edelim ben tlf na dr.banu çiftçi'nin uygulamasını indirdim şimdilik oradan bakıyorum bişeyler..
Evet bende indirdim o uygulamayi her hafta videolu anlasilir sekilde anlatiyor doktor.. Birde hamilelik takibi isimli uygulama var bende logosunda mavi tokali bebek resmi var onda bilgiler gunluk haftalik ve aylik olarak veriliyor tavsiye ederim..

yiyemedm zaten canim bi kasik aldm midem bulandi daha yemedm
Melegim naber bende adet oldum ama gecen ay calisma olmadi zaten bakalim bu ay nasipse caliscaz bu arada ise girdim kafam dagilsin diye bebegi unutuyorum hormon tahlili yaptirdim guzel cikti dismus lh ve fsh sevindim belki hamile kalma zamanimiz geldi artik rabbime biraktim o en iyisini vercek biliyorum ikiz ikiz istiyorum valla tuzsuz gibi

Melegim naber bende adet oldum ama gecen ay calisma olmadi zaten bakalim bu ay nasipse caliscaz bu arada ise girdim kafam dagilsin diye bebegi unutuyorum hormon tahlili yaptirdim guzel cikti dismus lh ve fsh sevindim belki hamile kalma zamanimiz geldi artik rabbime biraktim o en iyisini vercek biliyorum ikiz ikiz istiyorum valla tuzsuz gibi
canimm benim de 11.gunum bugun bu hafta yumurtalama haftam Rabbimden hayirlisi cumlemiz icin

Merhaba canim iyiyiz Allaha sukur sen nasilsin bebisin nasil
Ben iyiyim 14 haftada kasik ağrılarım basladi arada yokluyor .Cinsiyet icin safak sayiyoruz kuzum .Yavas yavas gobüs cikiyor .Senin pasa nasil ?
iyiyim iyi olmaya calisiyorum vefali arkadasim sen nasilsin nasi gidiyo hamilelik?
Guguuu Guguuu sen nasilsin tatlim
Kotu olman icin sebep yok iyi ol tabii ki eminim guzel gunler goreceksin kendini hic uzme kuzum benim .

Ben iyiyim 14 haftada kasik ağrılarım basladi arada yokluyor .Cinsiyet icin safak sayiyoruz kuzum .Yavas yavas gobüs cikiyor .Senin pasa nasil ?

Kotu olman icin sebep yok iyi ol tabii ki eminim guzel gunler goreceksin kendini hic uzme kuzum benim .
Allah razi olsn insAllah canim babamla ilgili sorunlarim var biraz ,bide bebis isi iste.canim sıkılıyo ikisine de.bugunumuze cok sukur

Oyy aman iyi olun canim o kasik agrilari gecer yakinda bu sefer bel agrilarin baslar dikkat et kendine. İyiyiz canim pasam da iyi Allahima sukur sagligi da iyi istirahat verdi doktorumuz artik bize ben biraz fazla yormusum kendimi canim son trimesteri de yatarak gecircez

X