Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin arkadaslar. kronikuykucu ne alemdesin canim az kaldi bata
ah ah canim kronik uykucu ne alemde olsun 4gun onceden regl oldm ilk defa
dr zaten erken catlamis demisti ya mr dan dolayida iliski olmamisti yumurtalama gununu beklemistm.meger gecmismis
kizlar bise dicem bu bal tarcin corek otunu yapmak istiyorum bugunden itibaren ne dersiniz hormon degerlerim gayet iyi masAllah yani dr oyle dedi de ters tepki yapmaz dmi fikirlerinize ihtiyacim var Afilim92 Egem2709 Mina_1414

Amann uzuldum kuzum ya napalim saglik olsun boylesi hayirliymis demek ki umutlar obur aya kalsin bakalim simdilik.. Nazlı bebisin tez zamanda gelsin insallah. O karisimlari hic kullanmadim canim bakalim arkadaslar ne dicek

Canım İnan o konu ile ilgili hiç bilgim yok doktora sormadan kulaktan duyma iş yapma derim ben.

mrb arkadaşlar..forum eskisi gibi aktif değil..yazmasam da girip okuyorum var mı arkadaşlarda bir gelişme diye..en son bat 16 aralık diye güncellemiştim ama forum sahibemiz pek sık girmediğinden hala ekim batlarımız görünüyor..kısaca bu süreçte çok şey paylaştığımız arkadaşlarımız için bende kendi adıma hem tşkr edeyim hem de bildiğim bir şey olurda aktaracağım varsa sorulara cevap yazayım diye girdim..eskiden beri takip edenler bilir..mart ayında kaybettiğim gebelik sonrası aylardır hem fiziksel hemde psikolojik kendime gelmeye çalışıyordum...artık yaş faktörünü de düşünerek beni oyaladığını düşünen ve beklemeyi göze alamayan bazı kadın doğumcular bile ısrarla beni tüp bebek merkezlerine gitmem konusunda teşvik ettiler..evet yaş 40 oldu bu arada ama gittiğim tüp bebek merkezi de over rezerviniz çok çok iyi..bir süre daha beklenebilir ille de tüp bebek diyemeyiz sizin için diyince ben iyice emin oldum..bu süreci hiç bir yumurtlama takibi de yapmamaya çalışarak sadece takvim günlerini az çok hesaplayarak geçirdik..bir kaç ay olmayınca acaba diyor insan ama herşey Allah'tan dedim..biraz beslenmeme dikkat ettim..polen içmiyordum ona başladım arada içtim mesela (bende kan pıhtılaşma sorunu olduğu için kanı da sulandırıyormuş diye içtim)işimi değiştirdim..temiz hava bol gıda yürüyüş gibi formüller hayatıma biraz daha girdi vs..kısaca bunlar oldu ama bu hafta sonu regl olmam gerekirken olmadım..aksine acaip bir sinüzit-rinit ve farenjit oldum..herkesler hasta iyileşti ben iyileşemedim..reglimde gecikince (1-2 gün oynaması normal diye ciddiye de almadım açıkçası ama ilaç kullanmadan kontrole gitmeli dedim) pazartesi iş çıkışı acile gidip kan verdim...
ve sonuç 86..poizitif!!!bugün hematolojiye gittim pıhtılaşma sorunlarım için kan tahlilleri istedi onları verdim kan sulandırıcı başlayacakmış sonuçları bekliyor..haftaya perşembe endokrin randevusu aldım! yine önceki hamileliğimde ortaya çıkan subklinik hipotroidi yüzünden eut..25 kullanıyordum (50 sonrası 25 e düştü..iyot takviyesi devam) bugün bhcg 246 gelmiş beklediğimden yüksek ama hayırlısı inş..kısaca arkadaşlar biraz salim kafa olun..hepiniz benden gençsiniz yada hemen hemen hepiniz...biraz tevekkül biraz kafa rahatlığı şart..olacağı varsa da olmaz yoksa..kadında gonadotropin hormonları stresten çok etkilenir..o yüzden rahat olun varsa tedavilik bir durum takip edin yaptırın yoksa herşey yolundaysa Allah ne zaman nasip ederse o zaman verir, bol bol hayırlısı için dua edin..hayırlı, sağlıklı, imanlı ve başta ailenize sonra ülkemize sonra da tüm dünyaya hayırlı uğurlu bir "insan" olmasını dileyin..nereden oldu dert sahibi olduk dedirtmesin Rabbim!bazen Yaradanın gücüne gider kulunun ısrarı..ne biliyoruz hakkımızda hayırlı olanı?uzattım ama kızmayın zannetmeyin arada benim de Allah'ım bir an önce olsun diye düşünmediğimi..aileden,çevreden,toplumdan başta kendinden insan neler duyuyor,düşünüyor hepsini bende yaşadım..ama arkadaşlar az yada çok benim gibi yaşayanlarda bilirler kikapılar kapanıp, ışıklar söndüğünde kendinizle kaldığınızda tüm dertlerlede,sevinçlerlede, gerçeklerle baş başa kalan kendimiziz!o yüzden başkalarının ne dediği ne söylediği de çok önemli değil..Rabbim bize o bebek kokusunu elbette nasip etsin ancak hayırlı ve sağlıkla olsun inş!bir ömür dert ve üzüntü yaşatmasın Allah'ım!bu kısmını da uzattım ama takıntı yapıp isterken bunları da düşünürsek belki biraz daha salim kafa ve teslimiyetle rahatına, oluruna bırakmaya yardımcı olur..ben kendime hep bunları söyledim bunları düşündüm Rabbim ol derse olur! zaten..unutmayın bu yolda yalnız değilsiniz, hepinize sevgi ve selamlar!

Merhaba kizlar nasilsiniz ?kronik banli oldugum icin gorunmedi bildirimin canim

Yapmaaa canim benim. Degerlerin de uyi karistirma hic onlari..

Coook coook sevindim canim tebrik ederim. Rabbim saglikli sihhatli bir birinize kavusmayi nasip etsin. Dediklerine aynen katiliyorum.. Ayni sureclerden gectik ve bekledik.. Bu zamana kadar geldim ama hala inanamiyorum..

Allahım saglıkla kucagına da almayı nasip etsin inşallah . Rabbim bilir dgru zamanını hepimiz in . Dua ve sabır gerek . Yardımcımız olsun yaradan inşallah

Merhaba kizlar nasilsiniz ?kronik banli oldugum icin gorunmedi bildirimin canim
iyiyim canim nolsun adetim yeni bitti yeni bi doneme daha girmis olduk
Yapmaaa canim benim. Degerlerin de uyi karistirma hic onlari..
canim bi tatli kasigi yedim cok midem bulandi yemedm bida benim midem hassas zaten yiyemedm zaten bitkisel seylerden cok korkarim bakalm nasibimizde ne varsa o
B bebegimleben cok sevindim canim Allahim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin dua et bize de

Coook coook sevindim canim tebrik ederim. Rabbim saglikli sihhatli bir birinize kavusmayi nasip etsin. Dediklerine aynen katiliyorum.. Ayni sureclerden gectik ve bekledik.. Bu zamana kadar geldim ama hala inanamiyorum..
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin!

Allahım saglıkla kucagına da almayı nasip etsin inşallah . Rabbim bilir dgru zamanını hepimiz in . Dua ve sabır gerek . Yardımcımız olsun yaradan inşallah
Amin canım dileyen herkese tez vakitte, sağlık ve hayırla versin inş!

Başından beri burada olup sabredenler de burada olmayıp evlat hasreti çeken herkese de Rabbim o mis bebek kokularını yaşatsın!Ben pozitifi gördüm ama ilk bebeğimi 10.haftada kaybettiğim için sanırım kucağıma alacağım güne kadar emin olamayacağım Sukunet ve tevekkülle Rabbime şükrediyor sağlıkla dünyaya getirip büüytmeyi diliyorum..Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi..Amin

Bende
canım ilk gebeliğim 9.haftada sonlandı. Şimdi tekrar hamile kalırsam çok korkuyorum çok dua ediyorum rabbime saglıklı olsun diye

Bende

canım ilk gebeliğim 9.haftada sonlandı. Şimdi tekrar hamile kalırsam çok korkuyorum çok dua ediyorum rabbime saglıklı olsun diye
canım o korku üzüntü ve stres 1 yıldır hamile kalmamı engelledi..Ne zaman ki dedim Rabbim ne verirse razıyız elbet yada vermiyorsa da vardır hakkımıza hayırlı olan..Oluruna bıraktım son 2-3 ayıdr yumurta takibi bile yapmadım şimdi hamileyim..Rabbim yazdıysa kucağımıza alırız sağlıklıdır inş hayırlı evlat olsun iyi insan olsun bahtı açık olsun diyorum şimdi de..Bol dua et ve Allah'a bırak,verir yada vermez belki ama yeter ki hayırlı olanı versin...Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler elbet!

Bu arada arkadaşlardan hamile kalanların takip ettiği yada oluşturduğu bir forum var mı kaçırdığım? beslenme olsun takip ve hamilelik sürecinde yaşananları paylaştığınız bir platform?link atarsanız sevinirim

Canım çoook sevindim maşallah subanallah bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım şimdi bu zamanları gördük çok şükür rabbim kucağımıza sağlıkla alacağımız günleri nasip etsin.

Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin canim saglikli ve hayirli bir evlat olsun insallah cok sevindim.. Doktorlarin tup bebek onerilerine aldiris etmeyip inancini devam ettirdin bosa cikmadi sukur.. Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah bu duygulari... Cok sevindim gercekten...

Bulursan boyle bir topik etiketler misin canim benim de takip ettigim bir yer yok.. Yalniz telefonuna indirebilecegin her gun gelismeleri takip edebilecegin bebek ve hamilelik uygulamalari onerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…