- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.761
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/page-21Afilim92 beni etiketler misin canim bulamadim
Oyy hadi insallah kuzum insallahh hamissindir guzel haberler verirsin bize ben iyiyim cok sukur kuzum buyuyoruz isteiyiyim canimm sen nasilsin bata son 1 hafta bekliyorum bakalm yine hamile gibi hissediyorum ama hayirlisi Allahtan, sen nasilsin canim nasi gidiyo hamilelik
Afilim92 gecmis olsn canim uzun surdu gribin ya
İtiyim ben de şükürSagol canim .Hamile kalinca siz gittiniz uğramaz oldunuz hamile olmayanlardan kronik ve ben kaldik.Duygu hep burdaydi .Size de hak verdik o heyecanla insan baska topiklere kayıyor. Ama benim hala merak ettigim kisiler var mesela burda başta konu sahibi olmak uzere :)
Etiketleyim ya da buraya link atayim
Sagol canim ilacsiz sürünüyoruz iste .Hadi insallah ne gibi belirtilerin var bakim
Sizi hatirlamiyorum.İtiyim ben de şükür
tekrar gecmis olsn canim.aslinda pek bi belirti yokta his diyelm canim du bakalm az kaldi nolcak coook merak ediyorummSagol canim .Hamile kalinca siz gittiniz uğramaz oldunuz hamile olmayanlardan kronik ve ben kaldik.Duygu hep burdaydi .Size de hak verdik o heyecanla insan baska topiklere kayıyor. Ama benim hala merak ettigim kisiler var mesela burda başta konu sahibi olmak uzere :)
Etiketleyim ya da buraya link atayim
Sagol canim ilacsiz sürünüyoruz iste .Hadi insallah ne gibi belirtilerin var bakim
Aliveris yaptiysan benim topigimde paylasirsan seviniri. Gorsel zenginlik olur canim .Afilim92 canım başka topikler yüzünden buralardan gitmedim ben, hamilelik uzun ve yer yer zor bir süreç. Sıkıntılar oluyor ve ben o kadar uzun zaman KK ya girmedim ki. Şimdi çok şükür hazırlık süreci heyecanı ile yine buralardayım :) bu topik bana uğurlu geldi her zaman söylerim
Paylaşacağım canım şimdilik e bebekten düz beyaz birkaç zıbın aldım o yüzden foto atmadım :) sürekli nette araştırıyorumAliveris yaptiysan benim topigimde paylasirsan seviniri. Gorsel zenginlik olur canim .
Ben de aldim onlardan h m de cok guzel seyler varPaylaşacağım canım şimdilik e bebekten düz beyaz birkaç zıbın aldım o yüzden foto atmadım :) sürekli nette araştırıyorum
Bilemedim ki canimgunaydin kizlar dun belim ve ayagm cok agridi adet zamani olur hep boyle.dedim lutfen adet olmasinn.aksam 1 2 damla kirmizimsi kan geldi peceteye. sabahta kahverengi ve kirmizili leke geldi bu sefer cok ama.daha 4 gun var adete eger agrim olmasa yerlesmemi dicem ama anlamadm yaa kesin yine adet oluyorum.dr a gittgmde hatirlarsaniz erken catlamis olabilir demisti oyle oldu heralde
Yerleşme kanaması koyu ve az olur çok olmaz canımgunaydin kizlar dun belim ve ayagm cok agridi adet zamani olur hep boyle.dedim lutfen adet olmasinn.aksam 1 2 damla kirmizimsi kan geldi peceteye. sabahta kahverengi ve kirmizili leke geldi bu sefer cok ama.daha 4 gun var adete eger agrim olmasa yerlesmemi dicem ama anlamadm yaa kesin yine adet oluyorum.dr a gittgmde hatirlarsaniz erken catlamis olabilir demisti oyle oldu heralde
yani azliktan kasti ben aksamamasi silince gelmesi diye tahmin ettim ondan dedim canim ama agrim var zaten zannetmiyorum.bide suanda olan eenk kahverengi henuz kirmiziya donmediYerleşme kanaması koyu ve az olur çok olmaz canım
regl olcam canim agrimda var cunku.bu ay da nasip degilmis 7.ayimizdiBilemedim ki canim
regl olcam canim agrimda var cunku.bu ay da nasip degilmis 7.ayimizdi
Bazı Real’i dönemlerinde ilk kan kirli gibi geliyor ya kahverengi buda insanı umutlandırmıyor değilyani azliktan kasti ben aksamamasi silince gelmesi diye tahmin ettim ondan dedim canim ama agrim var zaten zannetmiyorum.bide suanda olan eenk kahverengi henuz kirmiziya donmedi
Haklısın kuzum en önemli etken stres bence. Kadında bir hormon salgılanıyormuş stres anında oda hamile kalmana engel oluyormuş. Kafanı ve dikkatini başka şeylere yöneltmen gerek. Sürekli kafanı bu duruma yorarsan sıkıntı. Ben buraya bile girmedim uzun süre çünkü herşeyden ümitlenip kendimde belirti arardım ve benim 1 düştüğüm var bende ikiz bebeklerim düşmüştü. Rabbim büyük be kuzum sen belki beni hatırlamazsın ama burada senle az konuşmadık. O yüzden bu sayfa ve buradaki arkadaşlarım hep başkadır benim için.sagolasin canim 7 aydir yumurtalama gunlerini degerlendiriyoruz bi iste bu ay dr a gttim catlamis yumurtan ya bi kac gun once yada bugun dedi.2 gun iliski oldu.onun harici hep dikkat ediyoruz gunlere adet bitince basliyoruz hatta ovulasyon testi de kullaniyorum ama nasip iste ondan öte köy yokEgem2709
hatirlamazmiyim canim hatirliyorum tabiki.benim icinde aynen oyle siz ve bu topiktekiler cok kiymetli.bnde nerdeyse 2 aydir girmiyorum bu konu basligina canim sirf bakmamak icn.bi arkadaslar girince giriyorum. elimden geleni yapiyorum hatta bu ay en rahat oldgm aydi baska ugrastgm isler vardi ama iste ne de olsa kafada stres olunca her sey bitiyo..insAllah bundan sonra daha dikkatli olurum Rabbimde nasip ederHaklısın kuzum en önemli etken stres bence. Kadında bir hormon salgılanıyormuş stres anında oda hamile kalmana engel oluyormuş. Kafanı ve dikkatini başka şeylere yöneltmen gerek. Sürekli kafanı bu duruma yorarsan sıkıntı. Ben buraya bile girmedim uzun süre çünkü herşeyden ümitlenip kendimde belirti arardım ve benim 1 düştüğüm var bende ikiz bebeklerim düşmüştü. Rabbim büyük be kuzum sen belki beni hatırlamazsın ama burada senle az konuşmadık. O yüzden bu sayfa ve buradaki arkadaşlarım hep başkadır benim için.
hatirlamazmiyim canim hatirliyorum tabiki.benim icinde aynen oyle siz ve bu topiktekiler cok kiymetli.bnde nerdeyse 2 aydir girmiyorum bu konu basligina canim sirf bakmamak icn.bi arkadaslar girince giriyorum. elimden geleni yapiyorum hatta bu ay en rahat oldgm aydi baska ugrastgm isler vardi ama iste ne de olsa kafada stres olunca her sey bitiyo..insAllah bundan sonra daha dikkatli olurum Rabbimde nasip eder