Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kronikuykucu kronikuykucu ben bu ay tedavi gormedim canim gecen ay 4 yumurtayla klomenle hepsi ayni anda catladi ve bebis olmadi bende ise girdim aylardir bebek sevdasina erteledim artik yeter dedim 32 yasindayim daha allah vercekse verir zaten ama daha cok girip seni takip etcem melegim seni ilk baktigimda hamile sin sandim belki allah ole gormemis istedi bilemiycem ama kalbimden gecen insallah en kisa zamanda allah bana seninde sevincini yasatsin melegim
ay canim benim yaa insAllah icine dogmustur bu ay kac kisi birden ruyasinda gormus beni hamile Allahim hayirlara cikarsin bende seni cok merak ettim hep baktim ama girmemistin.hatta keske numarasi falan olsaydi dedim. bu ay dr a gittim ya catlamis yumurtan dedi onceden de catlamis vakti gecmis olabilir dedi mr a da gircm diye iliski olmamisti sadece dr a gittigim gun belki bugun catlamistir diye iliski oldu bide ertesi sabah.tek iliskiyle pek zannetmiyorum ama bakalim ya nasip canim bnim. InsAllah iyi haberleri aliriz.ozletme kendini cok isin de hayirli ugurlu olsn canimcm

Sagol canim .Alisverise basladin mi bebeklerimiz ve cicileri topigine konu actim .Aldiklarini oraya ekleyip ordakileri takip edebilirsin :KK66:
Geçmiş olsun canım. Topiğini bugün gördüm ve sevindim seni görünce. Burda az yazışıp dertleşmedik bebekler olana kadar

Geçmiş olsun canım. Topiğini bugün gördüm ve sevindim seni görünce. Burda az yazışıp dertleşmedik bebekler olana kadar
Sagol canim .Hamile kalinca siz gittiniz uğramaz oldunuz hamile olmayanlardan kronik ve ben kaldik.Duygu hep burdaydi .Size de hak verdik o heyecanla insan baska topiklere kayıyor. Ama benim hala merak ettigim kisiler var mesela burda başta konu sahibi olmak uzere :)
Afilim92 Afilim92 beni etiketler misin canim bulamadim
Etiketleyim ya da buraya link atayim

iyiyim canimm sen nasilsin bata son 1 hafta bekliyorum bakalm yine hamile gibi hissediyorum ama hayirlisi Allahtan, sen nasilsin canim nasi gidiyo hamilelik
Afilim92 Afilim92 gecmis olsn canim uzun surdu gribin ya
Sagol canim ilacsiz sürünüyoruz iste .Hadi insallah ne gibi belirtilerin var bakim

X