- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.492
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.741
ay canim benim yaa insAllah icine dogmustur bu ay kac kisi birden ruyasinda gormus beni hamile Allahim hayirlara cikarsin bende seni cok merak ettim hep baktim ama girmemistin.hatta keske numarasi falan olsaydi dedim. bu ay dr a gittim ya catlamis yumurtan dedi onceden de catlamis vakti gecmis olabilir dedi mr a da gircm diye iliski olmamisti sadece dr a gittigim gun belki bugun catlamistir diye iliski oldu bide ertesi sabah.tek iliskiyle pek zannetmiyorum ama bakalim ya nasip canim bnim. InsAllah iyi haberleri aliriz.ozletme kendini cok isin de hayirli ugurlu olsn canimcmkronikuykucu ben bu ay tedavi gormedim canim gecen ay 4 yumurtayla klomenle hepsi ayni anda catladi ve bebis olmadi bende ise girdim aylardir bebek sevdasina erteledim artik yeter dedim 32 yasindayim daha allah vercekse verir zaten ama daha cok girip seni takip etcem melegim seni ilk baktigimda hamile sin sandim belki allah ole gormemis istedi bilemiycem ama kalbimden gecen insallah en kisa zamanda allah bana seninde sevincini yasatsin melegim