Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlaaarrrr iş güç hamilelik çok zamandır giremedim
kusura bakmayın lütfen :KK43:
yeni hamişler var sanırım
tebrik ediyorummmmm
son batları güncel olarak yazmanızı rica ediyoruz birde hamişleri ben bakacam ama gözümden kaça varsa söyleyin lütfenn
bu arada topic annenizin oğlu oluyorrrrr.bellioldu
Hayırlı olsun cnm bizlere de dua et lütfen

Merhaba arkadaslar neler var neler yok ne zamandir cok sessiz burasi hersey yolundadir insallah..

Merhaba arkadaslar neler var neler yok ne zamandir cok sessiz burasi hersey yolundadir insallah..
Bulantilarla basim dertte bu aralar kuzum sen nasilsin?
iyi olmaya calisiyorum canim benim sen nasilsin kistim adetim oldugumdan beri baya baya sizliyo artik ayagma vuruyo.dr mr cekin ddi tam yeri icin.ondada epey korktum hareket ediyomus cekilemedi bi turlu cikardilar.yarin bide ozele gtcem ins mr icin bakim orda cekinebilecekmiyim Allahim kimseyi dusurmesin ya
Ayyu acil sifalar diliyorum canim benim

ah canim kim kaldiki burda benim hala bebisim yok bu 7.ay arkadasimla konusuruoruzda ilk istedgmde olsaymis dusunsene 2 ay kalmisti.olsun Rabbimin bi bildigi vardir her sey de bi hayir var
Oyle canim ondan gelen herseye boynumuz kildan ince hayirlisiyla Rabbim yeni yilda en guzel hediyeyi nasip etsin insallah

Bulantilarla basim dertte bu aralar kuzum sen nasilsin?

Cok sukur iyiyim canim bir yaramazlik yok tetanoz asilarini bitirdik dun biraz agriliyim. Bulantilarim 12 haftalik oluncaya kadar devam etmisti simdi cok rahatim insallah hemen gecer senin de cok zor hele sabahlari

X