- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.493
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.601
ah canim benimm iyiki varsin Allah razi olsun merak etmissin insAllah bebislerin gelir cifter cifter canimmm bak ne guzel masAllah yumurtan ck olmus ben pazartesi gttim tek yumurtam varmis olgun 16mm de carsamba gunu catlar buyuk ihtimal dedi.bilmiyorum yorumlari gorebildinmi kistim de yumurtalikta degilmis doktor vajinal bakinca gordu yumurtalikta degil rahim ustu gibi goruyorum kesin sonuc mr la gozukur dedi supheliyim diye 28 araliga aldk randevu.insAllah hamis olurumda girmem mr a.mektup yaziyo gibi hissettim kendimikronikuykucu sana bak.aya geldim yine canim ayni zamanda gidiyoruz ben pazartesi doktora gittim 4 yumurtam olmus 18 mm 17 mm 16 mm sagda 18 mm solda ve pazartesi gece yari 1 de catlatma ignesi vuruldum dun sali oglen degerlendirme oldu bu gun carsamba ve oglen 1 de 36 saat doluyordu yine degerlendirme oldu yarin ara vercem spermler guclensin cuma yine yapariz cumada kontrolum var doktorda catlamismi bakicak insallah bu ay sonuc aliriz ama sanirim ben heyecanimi kaybettim bole cok hissiz oldum rabbim ihtihanimizin sabrinida versin isteyen herkeze de hayirli dvlatlar nasip etsin ben gibi kullarinada ikiz ikiz versin insallah kuzum dualarim da seninle
mavitosbik07 @bebegimleben Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallah.. Rabbim hayirli saglikli evlat nasip hepimize isteyen herkese.. İnsallah bize en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz..
Amin canim insallahAmin canim. Senin bebesin saglikla doğduğu günleri de görürüz İnsallah
Canim benim kitamam sana insallah insallah en kisa zamanda hamile kalmani diliyorum benim bat 23 aralik bitanem insallah cofter cifter olur bebislerimiz agzindan bal damlamis resmen rabbim en hayirli sekilde nasip etsin aylardir cabani goruyorum bu cok arkadasimiz gamis kaldi valla bize dua ediyorlar biliyorum ama senin cift cizgi gordugun zamani hayal ediyorumda aglarim sevincten sen cabaladikca ben icerliyorum allahim neolur onada ver artik diyorum insallah bizede yazmak nasip olucak hissediyorum canimah canim benimm iyiki varsin Allah razi olsun merak etmissin insAllah bebislerin gelir cifter cifter canimmm bak ne guzel masAllah yumurtan ck olmus ben pazartesi gttim tek yumurtam varmis olgun 16mm de carsamba gunu catlar buyuk ihtimal dedi.bilmiyorum yorumlari gorebildinmi kistim de yumurtalikta degilmis doktor vajinal bakinca gordu yumurtalikta degil rahim ustu gibi goruyorum kesin sonuc mr la gozukur dedi supheliyim diye 28 araliga aldk randevu.insAllah hamis olurumda girmem mr a.mektup yaziyo gibi hissettim kendimisenin bat aynimiydi benle 18 aralik benim.iyi haberlerini bekliyorum canim dualarim benimde seninle Allah buyuk insAllah
he bide cok dikkat et is falan yapma uzanma canim
Selam canim iyiyiz Allaha sukur siz nasilsiniz bebisinleSelam kizlar nasilsiniz ?
Ben de yorgunum yemegimi yedim yattim burda havalar cok soguk dun eksi 7yi gördük üşüyorum sürekliSelam canim iyiyiz Allaha sukur siz nasilsiniz bebisinle
ay canim benim Allah razi olsun valla Rabbim aratmasin yillardir bekleyenleri gorunce 6 ayimdan utaniyorum uzuluyorum diyemiyorum Allahim hayirli zamanda versin cumlemize insAllah olur olmaz haber edicem size de nasip bakalm insAllah hadi senin sansin daha cok degerlendir bu gunleri canimCanim benim kitamam sana insallah insallah en kisa zamanda hamile kalmani diliyorum benim bat 23 aralik bitanem insallah cofter cifter olur bebislerimiz agzindan bal damlamis resmen rabbim en hayirli sekilde nasip etsin aylardir cabani goruyorum bu cok arkadasimiz gamis kaldi valla bize dua ediyorlar biliyorum ama senin cift cizgi gordugun zamani hayal ediyorumda aglarim sevincten sen cabaladikca ben icerliyorum allahim neolur onada ver artik diyorum insallah bizede yazmak nasip olucak hissediyorum canim
Dikkat et kendine canim sicak tut ayaklarini belini. Elektrikli battaniye kullaniyosan da acik yatma cok zararliymis. Ben yatarken cekiyorum usumuyorum girince faydasi oluyor yine burasi da eksi 3 tu geceBen de yorgunum yemegimi yedim yattim burda havalar cok soguk dun eksi 7yi gördük üşüyorum sürekli
Yok canim ev sicak şükür hatta ısındıktan sonra bunaltacak kadar sicak t shirt le dolaşıyorum. Sinif soguk oluyor onda da hareket ediyorum kalin giyiniyorum falanDikkat et kendine canim sicak tut ayaklarini belini. Elektrikli battaniye kullaniyosan da acik yatma cok zararliymis. Ben yatarken cekiyorum usumuyorum girince faydasi oluyor yine burasi da eksi 3 tu gece
dikkat et kendine canim soguklarda usutme ilacta kullanmazsin Allah korusnBen de yorgunum yemegimi yedim yattim burda havalar cok soguk dun eksi 7yi gördük üşüyorum sürekli
Evet her gun limonlu su iciyorum ama grip kacinilmaz cocuklar hep hastadikkat et kendine canim soguklarda usutme ilacta kullanmazsin Allah korusn
Dikkat et canim usutme grip zor atlatiliyor boyleyken hele oksuruk cok kotuYok canim ev sicak şükür hatta ısındıktan sonra bunaltacak kadar sicak t shirt le dolaşıyorum. Sinif soguk oluyor onda da hareket ediyorum kalin giyiniyorum falan
Evet ya oksurunce kasiklar patlicak gibi omuyor Allah hepimize saglik afiyet versin kuzumDikkat et canim usutme grip zor atlatiliyor boyleyken hele oksuruk cok kotu
Amin hayatimEvet ya oksurunce kasiklar patlicak gibi omuyor Allah hepimize saglik afiyet versin kuzum
Canim cuma bu gun yani doktora gittim 2 yumurtam catlamis ama dollenme olurmu bilmiyorum 14 gun bekliycem artik insallah bu ay nasip olur hic takmiycam kafama olmazsa yine cabalarim en guzel gaberlerini bekliyorum cnmay canim benim Allah razi olsun valla Rabbim aratmasin yillardir bekleyenleri gorunce 6 ayimdan utaniyorum uzuluyorum diyemiyorum Allahim hayirli zamanda versin cumlemize insAllah olur olmaz haber edicem size de nasip bakalm insAllah hadi senin sansin daha cok degerlendir bu gunleri canim
ay hadi insAllah canim bu aksam aklima geldn valla napti acaba diye iyi dgerlendjr yumurtalarin yerini soylediyse sag sol gibi iliskini pesine o tarafa uzan bana dr um oyle demisti.Allah buyuk canim bnim nasip ettiyse olur insAllahCanim cuma bu gun yani doktora gittim 2 yumurtam catlamis ama dollenme olurmu bilmiyorum 14 gun bekliycem artik insallah bu ay nasip olur hic takmiycam kafama olmazsa yine cabalarim en guzel gaberlerini bekliyorum cnm
Hem sagda hem soldaki catlamis canim bende hem saga donup hem sola donup yattim ama spermler cok disari akti bu seferkinde neden bilmiyorum nasipse 1 spermden bile olur da o sansi rabbim verirmi bilmiyorum bekliycez artik allah tum engelleri kaldirsin insallah cunki cok yoruldum umitsizlige kapilmaktan korkuyorumay hadi insAllah canim bu aksam aklima geldn valla napti acaba diye iyi dgerlendjr yumurtalarin yerini soylediyse sag sol gibi iliskini pesine o tarafa uzan bana dr um oyle demisti.Allah buyuk canim bnim nasip ettiyse olur insAllah
insAllah canim aynen nasipse zaten olur burdan bi arkadas anlatmisti kazayla iliski olmus hemen yikanmis o ay ikize hamile kalmis.dusun biz bide bekliyoruz.Allahim hayirlisiyla nasip etsin insAllah canim benim de bata on gun kaldi galiba yine olmadi icimde oyle bi his varHem sagda hem soldaki catlamis canim bende hem saga donup hem sola donup yattim ama spermler cok disari akti bu seferkinde neden bilmiyorum nasipse 1 spermden bile olur da o sansi rabbim verirmi bilmiyorum bekliycez artik allah tum engelleri kaldirsin insallah cunki cok yoruldum umitsizlige kapilmaktan korkuyorum