- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.492
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.601
ah canim benimm iyiki varsin Allah razi olsun merak etmissin insAllah bebislerin gelir cifter cifter canimmm bak ne guzel masAllah yumurtan ck olmus ben pazartesi gttim tek yumurtam varmis olgun 16mm de carsamba gunu catlar buyuk ihtimal dedi.bilmiyorum yorumlari gorebildinmi kistim de yumurtalikta degilmis doktor vajinal bakinca gordu yumurtalikta degil rahim ustu gibi goruyorum kesin sonuc mr la gozukur dedi supheliyim diye 28 araliga aldk randevu.insAllah hamis olurumda girmem mr a.mektup yaziyo gibi hissettim kendimi senin bat aynimiydi benle 18 aralik benim.iyi haberlerini bekliyorum canim dualarim benimde seninle Allah buyuk insAllahkronikuykucu sana bak.aya geldim yine canim ayni zamanda gidiyoruz ben pazartesi doktora gittim 4 yumurtam olmus 18 mm 17 mm 16 mm sagda 18 mm solda ve pazartesi gece yari 1 de catlatma ignesi vuruldum dun sali oglen degerlendirme oldu bu gun carsamba ve oglen 1 de 36 saat doluyordu yine degerlendirme oldu yarin ara vercem spermler guclensin cuma yine yapariz cumada kontrolum var doktorda catlamismi bakicak insallah bu ay sonuc aliriz ama sanirim ben heyecanimi kaybettim bole cok hissiz oldum rabbim ihtihanimizin sabrinida versin isteyen herkeze de hayirli dvlatlar nasip etsin ben gibi kullarinada ikiz ikiz versin insallah kuzum dualarim da seninle
he bide cok dikkat et is falan yapma uzanma canim