- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.401
bugunumze sukur cnim bugun kirmizi leke geldi yarin olurum diye dusunuyorum regl.sn napiyosun nasilsnKizlar napiyorsunuz nasilsiniz
Ben de rahatsizim kullandigim ilac carpti bayginlim gecirdim yatiyorum canim .Esinin sonuclari cikinca bu ay ona gore yol cizersiniz insallah uzulmebugunumze sukur cnim bugun kirmizi leke geldi yarin olurum diye dusunuyorum regl.sn napiyosun nasilsn
insAllah cnmcm hayirlisiyla insAllah.hayirdir ne ilaci doktora sylednmi yan etki yaptgniBen de rahatsizim kullandigim ilac carpti bayginlim gecirdim yatiyorum canim .Esinin sonuclari cikinca bu ay ona gore yol cizersiniz insallah uzulme
Progestan canim dr degistirdim randevum sali herkeste aynisi oluyormusinsAllah cnmcm hayirlisiyla insAllah.hayirdir ne ilaci doktora sylednmi yan etki yaptgni
gecmis olsn canim doktorun yaninda rahat etmek guvenmek cok onemli hem zaten basindasin daha gebeligin bence dr degistirmekten hic cekinme farzedelm yine alisamadn degistir yani bu arada bana doktor klomen vermisti ya cogu kiside mide bulantisi ve bas donmesi yapiyomus bn zaten ilaclara karsi inanilmaz hassasim cok sukur yan etki yapmadi bunu yatmadan once icmeme bagliyorum yan etkileri azaltmak icn dr oyle yap demisti sen de bnu danisabilirsinProgestan canim dr degistirdim randevum sali herkeste aynisi oluyormus
Degistirdik bunu cok övdüler ayni hastanede baska dr a gidiyor arkadasim bunla da olmazsa oma geccem .ben bu ilk dr a dedim bizde dna hasari morfoloji sorunu var riskli olabilir gebelik geçiştirdi numarasini istedik vermedi mesela Allah korusun acil bisey olsa derdine yan.Sorcam ilaci boyle olmaz surekli yatma sansim yok zatengecmis olsn canim doktorun yaninda rahat etmek guvenmek cok onemli hem zaten basindasin daha gebeligin bence dr degistirmekten hic cekinme farzedelm yine alisamadn degistir yani bu arada bana doktor klomen vermisti ya cogu kiside mide bulantisi ve bas donmesi yapiyomus bn zaten ilaclara karsi inanilmaz hassasim cok sukur yan etki yapmadi bunu yatmadan once icmeme bagliyorum yan etkileri azaltmak icn dr oyle yap demisti sen de bnu danisabilirsin
Sagol canim ben bi arastirayimcanim kahve lekeyle baslamasi sorun degilde benim ta 10 12 gun onceden leke gelmeye basliyo estrofem diye ilac kullandim 2 aydir gelmedi oyle leke dr zaten gelmez dmisti.adetin 10.gunu basliyosn bir hafta yada maximum on gun icip birakiyosn.ama doktora danis yine de kullanicaksan
Cok tesekkur ederim Rabbim size de nasip etsinAfilim92 hamis kalmissin canim cok sevindim cok dualar ettin cok cabaladin biri daha eksildi aramizdan sukur bebisini verene kronikuykucu canim hep aklimdasin senin masil gidiyor ya adet olmuyorum de cok uzun zamanda bir sana bakmak icin giriyorum kizim kendim kadar sana dua ediyorum bi girdigimde bebis olcak inaniyorum gelismeleri yaz mutlaka hep aklimdasin canim
ayy canim benim cok duygulandim Allah razi olsun napim bi ben kaldim neredeyse buralarda bebissizAfilim92 hamis kalmissin canim cok sevindim cok dualar ettin cok cabaladin biri daha eksildi aramizdan sukur bebisini verene kronikuykucu canim hep aklimdasin senin masil gidiyor ya adet olmuyorum de cok uzun zamanda bir sana bakmak icin giriyorum kizim kendim kadar sana dua ediyorum bi girdigimde bebis olcak inaniyorum gelismeleri yaz mutlaka hep aklimdasin canim
sanada günaydın canım iyiyim cok şükür ne olsun sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik:)Gunaydin kizlar nasilsiniz
İyiyim cok sukur kuzum hersey yolunda senin nasil gidiyorsanada günaydın canım iyiyim cok şükür ne olsun sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik:)
benimki bellisiz daha canım gecen ay gecikti 42. günde olmuştum yine gecikti bakalım 42. günü bekliyorum bakalım yine o şekilde mi olacak perşembeye kadar yani canım iki gün kaldı cuma günü test yapmıştım negatifti pek umudum yok ama kırmızıları bekliyorum bebiş yoksa gelsin bir an önceİyiyim cok sukur kuzum hersey yolunda senin nasil gidiyor
valla bn suan savastan cikmis gibiyim canim 3 gundur temizlik vardi hala da is var bi suru. bu sabahta regl oldm agridan kivrandm agri kesici igne vuruldm izin aldm evde yatiyorum sen nasilsin canim bnim guzel anneGunaydin kizlar nasilsiniz
Oyy kiyamam canim benimm gecmis olsun bilirim o agrilari ayaklarini sicak tut kuzum usuttuysen de daha da agrili geciyor dinlen bol bol papatya cayi iyi geliyor agriyavalla bn suan savastan cikmis gibiyim canim 3 gundur temizlik vardi hala da is var bi suru. bu sabahta regl oldm agridan kivrandm agri kesici igne vuruldm izin aldm evde yatiyorum sen nasilsin canim bnim guzel anne
Dongun 42 gun mu kuzum pek anlamam ama duzensiz oldugu icin mi oyle epey uzunmus sure insallah vardir bebis de gelmez kirmizilarbenimki bellisiz daha canım gecen ay gecikti 42. günde olmuştum yine gecikti bakalım 42. günü bekliyorum bakalım yine o şekilde mi olacak perşembeye kadar yani canım iki gün kaldı cuma günü test yapmıştım negatifti pek umudum yok ama kırmızıları bekliyorum bebiş yoksa gelsin bir an önce
canım normalde 30 gündü şaşmazdı hiç ama şu bir kaç aydır düzen iyice bozuldu bazen son üç aydır 41-36-42. günde oldu düzensiz yani bu ay bakalım 40. gün bu gün gelen giden yok dahaDongun 42 gun mu kuzum pek anlamam ama duzensiz oldugu icin mi oyle epey uzunmus sure insallah vardir bebis de gelmez kirmizilar
Gunaydin kizlar nasilsiniz