Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 5.haftadan gun almadığımız icin ustten görünmedi kese cuma tekrar gitcem kan sonuclarim da cikmis olcak b 12 eksikligim filan var ya dua edin bana

Kizlar 5.haftadan gun almadığımız icin ustten görünmedi kese cuma tekrar gitcem kan sonuclarim da cikmis olcak b 12 eksikligim filan var ya dua edin bana
Anca gorunur canim merak etme bazilarinin daha gec gorunuyor ben 5+5 gibi gormustum vajinal dusuge yol acabiliyor beklemek daha iyi insallah gorursun en kisa zamanda

Bugun 3 tup kan verdim kan tutuyor ya beni ben kendimce abarttım diye dusunuyorum aksam esim geldi kolumu bi açtık kanlar akmis mosmor olmus nasil kan aldilarsa:kızgın:

Insallah canim bir de zayif oldugun icin avantajlisin dedi kilo da etkiliyormus heralde
Aynen canim bende zayifim ayrica karin bolgesinde yaglanma fazla olmadigi icin hem cinsiyeti hemen ogreniyosun hemde bebisin hareketlerini daha erken zamanlarda hissediyosun

gorunur canim acele etme Allahin izniyle gec olsn guc olmasin bise dcm benim devamli basim donuyodu iyi bi dr var ona gttim dahiliye daha tahlil yapmadan sikayetlerimden b12 n eksiktir ddi.tahlilde de oyle cikmsti.bn ilac kullanmayi hic sevmem mideme dokunuyo bunu soyledm dodex igne verdi.5 igne de kendime geldim canim eger hamilelere de oluyosa sorabilirsn tek sikintisi istah aciyo bu igne

gorunur canim acele etme Allahin izniyle gec olsn guc olmasin bise dcm benim devamli basim donuyodu iyi bi dr var ona gttim dahiliye daha tahlil yapmadan sikayetlerimden b12 n eksiktir ddi.tahlilde de oyle cikmsti.bn ilac kullanmayi hic sevmem mideme dokunuyo bunu soyledm dodex igne verdi.5 igne de kendime geldim canim eger hamilelere de oluyosa sorabilirsn tek sikintisi istah aciyo bu igne
Dodex i 6 7 ay once bana dahiliye yazdi ama benim igne fobim var once her gun sonra haftada 1 sonra ayda bir olarak bir sene devam etmem gerekiyordu ama yaptırmadım acayip korkarım :KK43: kan tahlillerimi yaptı dr igne verirse caresiz razi gelcem ama igne derken bile kanim cekiliyor:eek:

X