- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.421
Hic gelmez insallah canim bu aycanım normalde 30 gündü şaşmazdı hiç ama şu bir kaç aydır düzen iyice bozuldu bazen son üç aydır 41-36-42. günde oldu düzensiz yani bu ay bakalım 40. gün bu gün gelen giden yok daha
Grip deme kuzum bana ben neler cektim kac gundur sorma gitsin anca anca iyi oldum bugunBn grip oldm hiç halim yok Başim agriyo
inşallah canım cumartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum olmazsa kan testi yaptıracamHic gelmez insallah canim bu ay
Grip deme kuzum bana ben neler cektim kac gundur sorma gitsin anca anca iyi oldum bugunBol bol limon ye sicak balli su yapip icine limon atip ic sabah aksam rahatlatir. Oksurugun var mi
vajinali sen mi istemedin yoksa doktor mu gerek yok dedi acaba?Kizlar 5.haftadan gun almadığımız icin ustten görünmedi kese cuma tekrar gitcem kan sonuclarim da cikmis olcak b 12 eksikligim filan var ya dua edin bana
Anca gorunur canim merak etme bazilarinin daha gec gorunuyor ben 5+5 gibi gormustum vajinal dusuge yol acabiliyor beklemek daha iyi insallah gorursun en kisa zamandaKizlar 5.haftadan gun almadığımız icin ustten görünmedi kese cuma tekrar gitcem kan sonuclarim da cikmis olcak b 12 eksikligim filan var ya dua edin bana
Ben istemedim daha erken zatenvajinali sen mi istemedin yoksa doktor mu gerek yok dedi acaba?
Gecmis olsun canim dikkat et kendineGecmis olsun cnm.Yok sadece burnum akiyo ve başim agrito Iştahinda yok
Insallah canim bir de zayif oldugun icin avantajlisin dedi kilo da etkiliyormus heraldeAnca gorunur canim merak etme bazilarinin gec gorunuyor vajinal dusuge yol acabiliyor beklemek daha iyi insallah gorursun en kisa zamanda
Anca gorunur canim merak etme bazilarinin daha gec gorunuyor ben 5+5 gibi gormustum vajinal dusuge yol acabiliyor beklemek daha iyi insallah gorursun en kisa zamanda
Aynen canim bende zayifim ayrica karin bolgesinde yaglanma fazla olmadigi icin hem cinsiyeti hemen ogreniyosun hemde bebisin hareketlerini daha erken zamanlarda hissediyosunInsallah canim bir de zayif oldugun icin avantajlisin dedi kilo da etkiliyormus heralde
Amin hepimizin insallahhayırlısı inşallah.allah herkesin yardımcısı olsun :)
Aynen kuzum saglik olsunSagolun kizlar Dikkat ediyodm ama yine bulaştii napalm CekicezzGuguuu
Aa buna cok sevindimAynen canim bende zayifim ayrica karin bolgesinde yaglanma fazla olmadigi icin hem cinsiyeti hemen ogreniyosun hemde bebisin hareketlerini daha erken zamanlarda hissediyosun
gorunur canim acele etme Allahin izniyle gec olsn guc olmasin bise dcm benim devamli basim donuyodu iyi bi dr var ona gttim dahiliye daha tahlil yapmadan sikayetlerimden b12 n eksiktir ddi.tahlilde de oyle cikmsti.bn ilac kullanmayi hic sevmem mideme dokunuyo bunu soyledm dodex igne verdi.5 igne de kendime geldim canim eger hamilelere de oluyosa sorabilirsn tek sikintisi istah aciyo bu igneKizlar 5.haftadan gun almadığımız icin ustten görünmedi kese cuma tekrar gitcem kan sonuclarim da cikmis olcak b 12 eksikligim filan var ya dua edin bana
Dodex i 6 7 ay once bana dahiliye yazdi ama benim igne fobim var once her gun sonra haftada 1 sonra ayda bir olarak bir sene devam etmem gerekiyordu ama yaptırmadım acayip korkarımgorunur canim acele etme Allahin izniyle gec olsn guc olmasin bise dcm benim devamli basim donuyodu iyi bi dr var ona gttim dahiliye daha tahlil yapmadan sikayetlerimden b12 n eksiktir ddi.tahlilde de oyle cikmsti.bn ilac kullanmayi hic sevmem mideme dokunuyo bunu soyledm dodex igne verdi.5 igne de kendime geldim canim eger hamilelere de oluyosa sorabilirsn tek sikintisi istah aciyo bu igne